Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 01, 13:25)
Kaip grazu  wub.gif

O man tai be galo grazus sitas, jau senbuves skaite tukstanti kartu, bet gal naujokes nezino -

Aš vėl, o ANGELE, apie tave mąsčiau
Užmerkusi akis meldžiaus...
Paklausiau Dievo “- Kas yra mama?”
Ir Jį atsakant išgirdau...
“- Tu ir pati gerai žinai,
Vaikelis – motinos dalis...”
“Bet Dieve kaipgi su manim?
Jei jau vaikelio neturiu...”
“ – Mieloji, Tu tikrai esi mama” -
Atsakė Dievas drebančiu balsu...
“- Į žemę aš siunčiu vaikus,
Vienus – ilgam,
Kitus – tik dienai, dviem ar trim...”
“- Bet Dieve aš nesuprantu,
Aš noriu savo VAIKO čia, dabar...”
Ir atsiduso Dievas pamažu...
Ir suspindėjo ašara veide...
“- Vaikelis Tavo su manim NAMIE
Ir patikėk, Jam gera čia...
Jis ANGELU naktim atskrieja pas Tave
Paglosto, išbučiuoja veidą Tau...
Jis žvaigždele Tau spindi danguje
Ir vėju glosto galvą Tau...
Jis paukšteliu pakalbina Tave
Jis čia ir ten, visur ir visada...

Taigi mieloji, tu ir pati žinai
Kas daro moterį mama,
Tai jausmas tavo širdyje
Užgimęs vienąkart ir pasilikęs visada...”

labai grazus ... cray.gif

as va su temp. esu turbut nuo vyro uzsikereciau , verysad.gif siandien is vis tokia liudna diena man , kazkoks pikstis viduje apsigyveno siandien pas mane verysad.gif ejau is sporto klubo namo verkiau ir pikau kodel as negalejau turet savo mazutes , kodel kiti turi bet tik nea as , nea as verysad.gif turejo but pavasaris dziaugsmingas o dabar jis man nemielas , ir nedziaugzmingas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 01, 17:26)
labai grazus ...  cray.gif

as va su temp. esu turbut nuo vyro uzsikereciau ,  verysad.gif  siandien is vis tokia liudna diena man , kazkoks pikstis viduje apsigyveno siandien pas mane  verysad.gif  ejau is sporto klubo namo verkiau ir pikau kodel as negalejau turet savo mazutes , kodel kiti turi bet tik nea as , nea as  verysad.gif  turejo but pavasaris dziaugsmingas o dabar jis man nemielas , ir nedziaugzmingas...  verysad.gif

Ingridute,sveik 4u.gif
na,o mano tyrimai geri,galiu drasiai vaziuoti kita savaite salintis akmens...
Gydytoja pasakė,kad nuo vaistu tikrai nezaliuoja vandenys,o nuo infekcijos tiktai verysad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
pridejot eilerasciu graziausiu ir graudenanciu sirdi... verysad.gif
silta ir grazi dienele siandien buvo, tikrai...nors nelaukiu as to pavasario visai... verysad.gif matyt uzsisedejau vienam taske doh.gif

ciklas kazkox visiskai chaosas...20dienuprasirgau mmm, 20d baigiau...vakar vel tas pats, nieko neliks kaip kt , kad susireguluot, nors reiktu pas gydytoja gal uzsirasyt, bet mirksiukas.gif nei noro , nei pasitikejimo ten eit...

Ingridute beslaugydama vyriuka pati turesi salia gultis su arbatelem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 01, 19:24)
Ingridute,sveik 4u.gif
Gydytoja pasakė,kad nuo vaistu tikrai nezaliuoja vandenys,o nuo infekcijos tiktai verysad.gif

Saunu 4u.gif dziaugiuosi kad viska gerai tau mergyt smile.gif as va pagulejau , tai numusiau temp. jau nebera jos pas mane smile.gif gal ir neuzsikreciau , gal nuovargis , nes sekmadieni i pirmadieni nemiegojau, vakar ir i sporto kluba ejau ir namus tvarkiausi ir valgyt gaminau , nu ejau miegot velai, poto prisiminiau kad pas daktare man reik siandien, tai keliausi anksti, nukeliavau pas daktare su dideliu tyngejimu , ten poliklinikoj pratupejau apie 2h , po poliklinikos tiesiai i sporto kluba , ten pora val pasimankstynau ir poto prisiminiau kad nieko nevalgius esu ir negerus. O dabar pailsejusi vel kaip ridikas as jegu kupina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2011 03 01, 20:27)
sveikos 4u.gif
pridejot eilerasciu graziausiu ir graudenanciu sirdi... verysad.gif
silta ir grazi dienele siandien buvo, tikrai...nors nelaukiu as to pavasario visai... verysad.gif matyt uzsisedejau vienam taske doh.gif

ciklas kazkox visiskai chaosas...20dienuprasirgau mmm, 20d baigiau...vakar vel tas pats, nieko neliks kaip  kt , kad susireguluot, nors reiktu pas gydytoja gal uzsirasyt, bet mirksiukas.gif nei noro , nei pasitikejimo ten eit...

Ingridute beslaugydama vyriuka pati turesi salia gultis su arbatelem biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai va ir prigulau 4u.gif kartu matavomes temp. vyras sako niu pas ka daugiausia biggrin.gif sakau ne juokauk tu cia man , nenoriu as sirgti , gyvenime ne esu sirgusi 4u.gif bet va viskas tvarkoj mirksiukas.gif
Atsakyti
anksciau,jeigu ka grazaus gaudavau i telefono irasydavau i toki eilerasciu sasiuvini ir siandien bevartydama va,koki eilerastuka radau
Kiekvienam gimusiam angelui Dievas uzraso ant delno-laimė,,ant lupu palieka-meile,sirdy tikėjima,akyse-vilti!Lai tave visada globoja mazas angeliukas... cray.gif
Atsakyti
Kazin kur Dona dingo su visom nuotraukom bigsmile.gif
Atsakyti
Registruojuos naujuos namuciuos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

GerdInger, su gimtadieniu tave user posted image

QUOTE(Tina*** @ 2011 03 01, 13:14)
Sveikos...na ką iš ligoninės išleistos, gydymas dar 6 dienas ambulatoriškai, tik nepatiko echoskopas nes inkstukas vienas nelabai gražus tai liepė registruotis į Kauną...bandžiau per internetą tai dabar laukiu patvirtinimo...vat dabar gavau pas Aleksynienę Viltę gyd...nežinau ar ji ten gera ar ne bet tikiuosi kad viskas 03.10 bus jau mums gerai...
Su pavasariu visas, tegul saulės spinduliukai sušildo jūsų visų širdeles...

Kaip gerai kad jau namie, sveikit 4u.gif Kad viskas būtų Ugnytei gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip mažoji laikosi, ar nukrito temperatūra?
Vau, koks avataras gražus wub.gif Kaip nė vienais metais šiemet laukiu pirmųjų žibučių.

QUOTE(rencė @ 2011 03 01, 15:09)
Sveikutės, laikausi neblogai, tik nervina mano sveikata, tas ciklas niekaip į savo rėmus netelpa bet nenusimenu, geriu homeopat vaistus ir laukiu puikių naujienų.
Šiandien gavau pasiūlymą, tiksliau, gal sulaukiau prašymo, paskaityti paskaitą globos namų vaikams. Sutikau, tik padėjusi telefono ragelį pagalvojau, kad bus labai sunku save įveikti ir be ašarų su jais pabendrauti. Likimas kartais krečia tokius pokštus
aš dažnai pagalvoju, kad sūnelis taip nebūtų daręs, kaip dukra dabar padaro... na, kad ir dėl rašto: vyras sako, kad kai Simona pradės gražiai rašyt, tada tikrinsiu jos namų darbus, sakau, kad į savo pasižiūrėk - lygiai toks pats...ir pagalvojau, kad sūnuko būtų gražus raštas, gal panašus į mano, nes jis piešdavo labai iš lėto atsakingai kiekvieną liniją brėždavo... gal taip visada atrodys, kad angelėlis kažkoks geresnis būtų...būtų... skaudus žodis - gal būtų...

Svarbiausia kad nenusimeni mirksiukas.gif Kad greičiau ciklas susitvarkytų 4u.gif Laikau špygas kad tik greičiau tos puikios naujienos ateitų 4u.gif
Stiprybės tau per paskaitą....
Tie mūsų angeliukai tokie nuostabūs, geri ir nepakartojami......

QUOTE(Laureanza @ 2011 03 01, 16:36)
o as degu zvakute ir prisimenu,kaip buvo sausio 1 diena ir as skaiciavau,kad beliko 9 dienos iki pasimatymo su JA,ne 9 men ,o tik 9 dienos!(sausio 10 paskirtas planinis cp buvo),bet ji nelauke 10,ji pasibelde 8d...gulejau operacinėj ir taip drebejau,ir taip kazko bijojau ir jokio dziaugsmo nebuvo tik baime nezinia ko...ir tie zodziai gyd-mergyte,mergyte,didele mergyte...JI suverkia 3 kartus....o poto viskas kaip sapne... verysad.gif 

console.gif

QUOTE(Laureanza @ 2011 03 01, 18:24)

Šaunu, kad viskas gerai ir sėkmės kitą savaitę 4u.gif

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 01, 19:43)
gal ir neuzsikreciau , gal nuovargis , nes sekmadieni i pirmadieni nemiegojau, vakar ir i sporto kluba ejau ir namus tvarkiausi ir valgyt gaminau , nu ejau miegot velai, poto prisiminiau kad pas daktare man reik siandien, tai keliausi anksti, nukeliavau pas daktare su dideliu tyngejimu , ten poliklinikoj pratupejau apie 2h , po poliklinikos tiesiai i sporto kluba , ten pora val pasimankstynau ir poto prisiminiau kad nieko nevalgius esu ir negerus. O dabar pailsejusi vel kaip ridikas as jegu kupina

Nu ir tempai pas tave, o tik prieš mėnesį pagimdžius bigsmile.gif

Biciuk, kaip tu laikais?

kristule, kaip tavo šeimyna laikos? Kaip tu pati laikais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 02 kovo 2011 - 09:26
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 01, 20:52)
Kazin kur Dona dingo su visom nuotraukom  bigsmile.gif

g.gif

Aciu uz naujus namucius 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

GerdInger sveikinu ir as su tortadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2011 03 02, 11:22)
Labas rytas

GerdInger sveikinu ir as su tortadieniu  4u.gif

Prisededu prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif

Sveikutes 4u.gif

kumpiene, senai matyta, kaip augat? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 03 02, 10:26)
kumpiene, senai matyta, kaip augat?  4u.gif

As paskaitau kiekviena diena... tik parasyt ne visada panele leidzia... augam gerai... ozlige dar geriau auga lotuliukas.gif
Atsakyti