Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

QUOTE(xiuke @ 2011 03 16, 17:03)
uzvakar vyras sako: maciau zasys parskrido...gal ir gandrai parskris... smile.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 03 16, 18:03)
tai issiaiskink iki galo, gal nera taip baisu ir blogai kaip galvoji...gal nereikes tos vasaros laukti, juk dar tik prasidejo pavasaris...o kai iseisi i darbeli, visai laiko nebesugaudysi...ir tada parskris gandriukai...
uzvakar vyras sako: maciau zasys parskrido...gal ir gandrai parskris... smile.gif

Na nebutu tada daktare man nesakiusi kad reik su nestumu palaukt verysad.gif dar kad birzeli ar liepa ateiciau pasidaryt na pakartot tyrimus. Na aiskinsiuos iki smulkemenu kas ir kaip.

Tai gal be skrisdami namo gandrai uz suks pas jus i svecius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Limour @ 2011 03 16, 17:58)
Laba diena, Mielosios 4u.gif,
Vis skaitau tavo postus ir žaviuosi... žaviuosi tuo, kad atrandi jėgų nepalūžti, kad atrandi žmonių, kurie padeda, kad iš šaknų sprendi problemą, su kuria susidūrei... Palaikau visa širdimi 4u.gif.
console.gif... gal tik tau, o gal visoms bus prasmingi žodžiai, kuriuos mums ištarė kunigas per mano Angelo metines... VISADA TAIP NEBUS... tad... šventai norisi tikėti, kad sunkumai laikini. Linkiu kantrybės, Ingridute 4u.gif. Eis ir praeis pavasaris, ateis vasara wub.gif  wub.gif  wub.gif...

Norisi tiket sitais zodziais bet sunku , bet o gal ... o gal tiket juk tikrai ...
gal gyvenime atsiligins su kaupu , bet kas si skausma numalsins, o gy niekas , tik su juo susigyventi
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 16, 17:36)
Na nebutu tada daktare man nesakiusi kad reik su nestumu palaukt  verysad.gif  dar kad birzeli ar liepa ateiciau pasidaryt na pakartot tyrimus. Na aiskinsiuos iki smulkemenu kas ir kaip.

Tai gal be skrisdami namo gandrai uz suks pas jus i svecius  smile.gif
Papildyta:
Norisi tiket sitais zodziais bet sunku , bet o gal ... o gal tiket juk tikrai ...
gal gyvenime atsiligins su kaupu , bet kas si skausma numalsins, o gy niekas , tik su juo susigyventi

Jo,aiskinkis viska nuo A iki Z drinks_cheers.gif
o tiketi reikia,kad bus viskas gerai smile.gif
na,o mano daiktai jau sukrauti,ryt jau tikrai gulesiu ligoninej,fu,nenoriu verysad.gif antakalnis-prisiminimai.... verysad.gif
Jums visoms geru oru,geros sveikatos ir daugiau dziaugsmo.iki susirasymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 16, 19:59)
Jo,aiskinkis viska nuo A iki Z drinks_cheers.gif
o tiketi reikia,kad bus viskas gerai smile.gif
na,o mano daiktai jau sukrauti,ryt jau tikrai gulesiu ligoninej,fu,nenoriu verysad.gif antakalnis-prisiminimai.... verysad.gif
Jums visoms geru oru,geros sveikatos ir daugiau dziaugsmo.iki susirasymo 4u.gif

Laikykis, stiprybes ir greiciau sugrizk namo 4u.gif Lauksim taves cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 16, 15:21)
ingrida,pravirkdinai verysad.gif
bet laikykis bus viskas gerai 4u.gif ir gal abi susitiksim vel ligoninej tik su kudikiais ant ranku wub.gif
Papildyta:
MUNEG,o tau po akmens skaldymo ar davė nedarbingumo lapelį?as ryt vaziuoju skaldyt akmenuko,tai neisivaizduoju,kaip nusiteikt...ar dar namie galesiu pabut,ar i darba reiks gryst g.gif

Labas ,man tai davė biletenį, nes vis vien dar skauda.Bet duoda neilgam.O kaip Tau skaldys?
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 03 16, 21:26)
Labas ,man tai davė biletenį, nes vis vien dar skauda.Bet duoda neilgam.O kaip Tau skaldys?

Sakė,kad skaldys.o kuriam laikui tau davė?
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 16, 20:46)
Sakė,kad skaldys.o kuriam laikui tau davė?

Nes man tai be operacijos skaldė,tai po skaldymo po 2 dienų namo paleido.O biletenį davė mano terapeutė 5 dienom,daugiau aš neprašiau
Atsakyti
kaip ten ji skaldo,ar skauda skaldant?
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 03 16, 20:49)
Nes man tai be operacijos skaldė,tai po skaldymo po 2 dienų namo paleido.O biletenį davė mano terapeutė 5 dienom,daugiau aš neprašiau

Matai pas man tas akmenukas tik 3mm buvo tai mažiau vargo ,o pas Tave koks?
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 03 16, 21:51)
Matai pas man tas akmenukas tik 3mm buvo tai mažiau vargo ,o pas Tave koks?

5-6mm,bet dar slapimtakyje yra stentas,ji trauks
Papildyta:
kaip ji skaldo,ar skauda?
Atsakyti
Antakalnį yra specialus aparatas, toks stalas su rentgenu.Atsiguli ant jo jie per teliką randa tikslią vietą kur jis yra ir į tą vietą ultra garsu(kaip aš supratau)kala.Šiaip neskausminga ši procedūra,bet po to jei pavyksta ji suskaldyt tai tas smėlys kai pradeda judėt va jau tada skauda
Papildyta:
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 16, 20:56)
5-6mm,bet dar slapimtakyje yra stentas,ji trauks
Papildyta:
kaip ji skaldo,ar skauda?

Tai jau pas Tave yra stentas įstatytas?
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 03 16, 21:59)
Antakalnį yra specialus aparatas, toks stalas su rentgenu.Atsiguli ant jo jie per teliką randa tikslią vietą kur jis yra ir į tą vietą ultra garsu(kaip aš supratau)kala.Šiaip neskausminga ši procedūra,bet po to jei pavyksta ji suskaldyt tai tas smėlys kai pradeda judėt va jau tada skauda
Papildyta:

Tai jau pas Tave yra stentas įstatytas?

Jo,antakalny as irgi guluos.taip, ji state dar nestumo metu lapkricio 26 diena
Atsakyti