QUOTE(vaivos juosta @ 2011 03 14, 23:29)
nasata, šiandien per laisvą pamoką galvojau - kaip žvėriškai turėtų būti sunku būti vienai... nepakeliamai... ir kokia titaniška jėga reik išsilaikyti...
..aš taip norėčiau, kad tu dar turėtum kitą leliuką....
O čia mes
QUOTE(kumpiene @ 2011 03 15, 12:04)
Sveikos
Nasata.... as visa sirdimi noriu ir tikiu... kad susrasi greitu laiku vyra ir savo vaiku teva.... gi norai realizuojasi... reik tik tiket... o cia tiek daug tikinciu kartu su tavim
Ačiū jums labai, mano brangiosios
Jūsų tikėjimas manimi daug didesnis nei mano pačios savimi... bet aš TIKIU, kad su jūsų pagalba, su jūsų maldomis, išsipildys mano svajonė
tik pasak mano psichologės, pirmiausia man reikia patikėt savimi, pamilt save... o tai man atrodo neįmanoma.. nekenčiu savęs dėl to, kad nesugebu pasirinkti tinkamo žmogaus, kuris neišduotų... nekenčiu savęs, kad nesugebėjau išsaugot dukrytės...
nors ji visada su manimi... kalbuosi su ja kasdien.. pasakoju jai , kur mes vaikčiotume, ką mes darytume.... visada pasakau jai labas rytas, ir palinkiu ramios naktelės... ji auga pas mane... tik 'Angeliukų šalyje" ant pačio gražiausio debesėlio

ir kai man būna labai sunku, prašau dukrytės, kad suteiktų man jėgų........... jėgų toliau gyventi...... O tas laikas kaip greitai eina... mums tuoj bus metukai
Aš tikiu, kad sugrįši Tu, iš kitos erdvės, dangaus keliu..