Įkraunama...
Įkraunama...

Jehovos liudytojai

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 08 04, 16:47)
Getter, galit duoti konkrečią nuorodą/citatą, kur yra nurodyta, kad gėjų, lesbiečių pasirinktas gyvenimo kelias prieštarautų Dievo įsakymams?  4u.gif Suprantu, kad savižudžiai dažnai yra tiesiog labai nelaimingi žmonės ir nesupranta, kokia dovana yra gyvybė. Bet šitos dvi grupės???? ax.gif

1 Korintieciams 6:9 : " Argi nežinote, kad neteisieji nepaveldės Dievo karalystės? Neklyskite! Nei ištvirkėliai, nei stabmeldžiai, nei svetimautojai, nei iškrypėliai, 10 nei vagys, nei gobšai, nei girtuokliai, nei keikūnai, nei plėšikai nepaveldės Dievo karalystės. 11 Kai kurie buvote tokie, bet dabar esate nuplauti, pašventinti, nuteisinti Viešpaties Jėzaus Kristaus vardu ir mūsų Dievo Dvasia."

Galatams 5: 20- 19 Kūno darbai gerai žinomi – tai ištvirkavimas, netyrumas, gašlavimas, 20 stabmeldystė, burtininkavimas, priešiškumas, nesantaika, pavyduliavimas, piktumai, vaidai, nesutarimai, susiskaldymai,[i3] 21 pavydai, girtavimai, apsirijimai ir panašūs dalykai. Aš jus įspėju, kaip jau esu įspėjęs, jog tie, kurie taip daro, nepaveldės Dievo karalystės.

Romieciams 1:27 "27 Panašiai ir vyriškiai, pametę prigimtinius santykius su moterimis, užsidegė geiduliais vienas kitam, ištvirkavo vyrai su vyrais, ir jiems būdavo jais pačiais už iškrypimą vertai atmonijama. Jie nesirūpino pažinti Dievą, tai ir Dievas leido jiems vadovautis netikusiu išmanymu ir daryti, kas nepridera."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Timotiejus;): 05 rugpjūčio 2009 - 21:51
Aš va susimąsčiau... Ar buvimas gėjumi tai ištvirkimas? Prisiminkime senąsias kultūras, Senovės Graikiją, Romą, tada homoseksualumas, pedofilija buvo ir mados reikalas, nesvarbu kokios tu orientacijos - orgijos ir berniuku mylavimas (pedofilija) buvo mada. Niekas nežiūrėjo kokia tavo seksualinė orientacija - vat tai as suprantu ištvirkimas, nes tai yra kūniškų nenatūralių malonumų tenkinimas.

Bet dabartiniai gėjai, nemanau, kad dauguma jų - mada. Jei žmogaus tokia fiziologija, jei jis susirado tokį kaip jis? Nu ir kas čia tokio? Ar geriau jam perlipant per save gyventi su moterimi? Ir jis nelaimingas ir moteris nelaiminga, ar Dievas nuo to laimingesnis?
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2009 08 06, 10:18)
Ir jis nelaimingas ir moteris nelaiminga, ar Dievas nuo to laimingesnis?

priklauso nuo religijos smile.gif Ir kaip kas supranta Dieva.
Atsakyti
sunku pasakyti - paskaicius antikos autoriu skaitinius susidaro vaizdas, kad tiek homoseksualizmas, tiek pedofilija buvo laikoma gyvenimo norma didelei visuomenes daliai. beje, istvirkavimas - labai neapibreztas terminas, priklausantis nuo to metu visuomeneje egzistuojanciu normu. beje, daugelis dalyku, kurie minimi laiskuose yra itraukti i 10 d.i. ir 7 m.n. sarasus taip, kad i juos verta atsizvelgti. beje, negi jl nesiremia senuoju testamentu? kodel nera paminetos sodomos ir gomoros sudeginimo priezatys?
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2009 08 05, 21:21)
Gerbiama moderatore, prasom neizeidineti zmoniu ir nelyginti evangeliku liuteronu su Jehovistais unsure.gif  Anglijos protestantai, tai greiciausiai tas pats kaip evangelikai reformatai. Gyvenu UK, mano vyras anglikonas arba kitaip Anglijos protestantas, cia UK dauguma arba anglikonai arba metodistai ir tai yra oficialios salies realigijos. Jehovos liudytojai UK yra sekta!
Butent , kad Jehovos liudytojai NERA itraukti i tradiciniu realigiju sarasa, taigi oficialiai jie DABAR yra sekta arba kitaip realiginis judejimas. Nesuprantu kodel reikia raudonai rasyti ir grasinti nuobaudomis uz tai. Jei kadanors Jehovos liudytojai bus itraukti i tradiciniu realigiju sara, tada ir vadinsim juos realigija , o ne sekta.

Pas mus UK karts nuo karto uzsuka i namus jie. Teko ne karta "isprasyti" pasiulius iskviesti policija. Kitaip sakant, jei jau iejo i nuosavo namo teritorija, tai jau traktuojama kaip ramybes drumstimas ir lindimas i privacia valda ax.gif

Jūs nesupykite, bet nesiruošiu rimtai atsakyti į jūsų postą, galiu pasiūlyti jums pasiskaityti dar kartą (įsivaizduojant mano nuoširdų veidą ir toną) ką parašiau prieš tai. Aš niekada ir niekur neminėjau, kad mano nuomonė teisinga ir ji tik vienintelė tokia, o tuo labiau kažką įžeidžiau mandagiai ir kultūringai pasakydama savo mintis. Jūs su manim nesutinkate - valio, pasakykite savo nuomonę (pasakėte) ir tiek, bet dar kartą pasikartoju kreipkitės į mane asmeniškai jei turite komentarų mano kaip moderatorės veiksmams, jei tik man kaip žmogui - prašau temoje, bet vėlgi be piktumo ir grubumo mirksiukas.gif
Papildyta:
Timotiejau dėkoju už citatas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2009 08 06, 10:18)
Aš va susimąsčiau... Ar buvimas gėjumi tai ištvirkimas? Prisiminkime senąsias kultūras, Senovės Graikiją, Romą, tada homoseksualumas, pedofilija buvo ir mados reikalas, nesvarbu kokios tu orientacijos - orgijos ir berniuku mylavimas (pedofilija) buvo mada. Niekas nežiūrėjo kokia tavo seksualinė orientacija - vat tai as suprantu ištvirkimas, nes tai yra kūniškų nenatūralių malonumų tenkinimas.

Bet dabartiniai gėjai, nemanau, kad dauguma jų - mada. Jei žmogaus tokia fiziologija, jei jis susirado tokį kaip jis? Nu ir kas čia tokio? Ar geriau jam perlipant per save gyventi su moterimi? Ir jis nelaimingas ir moteris nelaiminga, ar Dievas nuo to laimingesnis?

Homoseksualus santykiai - tai pabegimas nuo saves, meiles ieskojimas, kai zmogus visiskai nusivyliameile ir nesitiki gauti jos is priesingos lyties atstovu (pvz. per daug valdinga ir reikli motina, o sunus priesingai jautrus ir pazeidziamas). Skaiciau net kokiu atveju jie poroje atstovauja moteriska ir vyriska puses. Vis tiek jie maiso meile su seksu ir ju santykiai nors ir tesiasi ilga laika, bet juose nera uzbaigtumo ir vienybes. Homoseksualus santykiai - tai tik iliuzija ir pabegimas nuo problemu ir vidinio nepasitenkinimo. Kelias, kuris niekur neveda.
Uztai kaip jie, kaip ir sektu nariai, moka reikalauti is kitu supratimo ir savo teisiu. Savyje problemu nemato ir mano, kad vieninteles ju problemos - tai aplinkiniu nesupratimas ir nepalaikymas rolleyes.gif
Atsakyti
idomu, ar yra jl tarpe seksualiniu mazumu atstovu? jei ne, tai kodel?
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 08 06, 15:57)
idomu, ar yra jl tarpe seksualiniu mazumu atstovu? jei ne, tai kodel?

aisku kad nera. Juk auksciau rasiau eilutes is biblijos kurios aiskiai smerkia tokius santykius. Budamas, kaip tu sakai, "mazuma" negalesi niekada tapti Jehovos liudytoju - nes tai pasibjauretina Dievui. JUk aiskiai jis Sv. Raste pasake, kad tie kas taip elgsis "Apsiriks" ir nepaveldes Dievo karalystes.
Atsakyti
O tai jei gėjus norėtų tapti Jehovos liudytoju, jam reikėtų vėl pradėti mylėti moteris (kas prieš jo fiziologiją ir psichologiją), meluoti ir apsimetinėti (kas manau irgi Dievui nelabai patinka), ar jūs tokių tiesiog nepriimat ir taškas? O kokių dar nepriimat?
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2009 08 06, 21:03)
O tai jei gėjus norėtų tapti Jehovos liudytoju, jam reikėtų vėl pradėti mylėti moteris (kas prieš jo fiziologiją ir psichologiją), meluoti ir apsimetinėti (kas manau irgi Dievui nelabai patinka), ar jūs tokių tiesiog nepriimat ir taškas? O kokių dar nepriimat?

Jei nesupyksit pabandysiu atsakyt...JL ar aplamai tikinčiuoju taip paprastai netampama...visų pirma yra patikima Dievu, Jo egzistavimu, patikima tuo kas parašyta Jo Žodyje (Biblijoje) ir t.t. o tada jau renkiesi kaip toliau gyventi, ką keisti, ko atsisakyti it t.t. Bendruomenė čia tik priedas prie tikėjimo, bet aišku labai svarbus ir turėtų neprasilenkt su pačio Dievo valia, įstatymais, norais ir t.t.
Kaip sakoma niekas nieko neprivalo...visi viską daro iš noro kažką daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2009 08 06, 22:17)
Jei nesupyksit pabandysiu atsakyt...JL ar aplamai tikinčiuoju taip paprastai netampama...visų pirma yra patikima Dievu, Jo egzistavimu, patikima tuo kas parašyta Jo Žodyje (Biblijoje) ir t.t. o tada jau renkiesi kaip toliau gyventi, ką keisti, ko atsisakyti it t.t.  Bendruomenė čia tik priedas prie tikėjimo, bet aišku labai svarbus ir turėtų neprasilenkt su pačio Dievo valia, įstatymais, norais ir t.t.
Kaip sakoma niekas nieko neprivalo...visi viską daro iš noro kažką daryti  mirksiukas.gif

o dabar pabandykim isivaizduoti maza berniuka auganti religingoje JL seimoje. Berniuka su pakitimais genuose, kas leme jo homoseksualuma. Augdamas savo seksualumo jis dar nelabai suvokia. Tevai praktikuojantys JL. Gimine taip pat... As labai smarkiai abejoju, kad tokia seima sviestu vaika visais religiju klausimais. Ar jis gali ka rinktis? zinoma, anksciau ar veliau jis pasirinks, bet perejes per pragara ir save. Ir tai nebus JL tikejimas. Nuo jo nusisuks seima, artimieji... Briedas kazkoks.. O gal ir gerai.. zMones ismoksta mastyt, o ne aklai tiket.
Atsakyti
manau, kad situacija nera tokia vienareiksme - is laisko korintieciams matyti, kad gali griesyti kiek nori, bet nuosirdziai atsivertes gauni nuodemiu atleidima. gejus, gimes jl seimoje gales buti gejumi ir senatveje grizti atgal i jl benduomene, kai jam faktskai bus nesvarbu su kuo miegonti, nes nestoves anyway ir tokiu budu paveldes dievo karalyste. tai parasyta juodu ant balto citatoje is sventojo rasto, kuria pacitavo timotiejus.
Atsakyti