Įkraunama...
Įkraunama...

Jehovos liudytojai

QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 09 27, 15:55)
as keik zinau, tai JL buna tik pensininkai ir visokie neissilavine zmogeliai, tokiems zinoma, kad lengva isplauti smegenis!

Oi oi oi labai blogai informuota esat schmoll.gif Na as pazystu tris JL seimas,ir visi jie tikrai protingi zmones,vieni net labai pasiturintys.Jiems ten reikalingi,turtingi,vargsai nelabai juk jie tuos pastorius turi islaikyt.
Atsakyti
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 09 27, 14:55)
as keik zinau, tai JL buna tik pensininkai ir visokie neissilavine zmogeliai, tokiems zinoma, kad lengva isplauti smegenis!

va va būtent, kad ir mano žinoma šeima normali buvusi katalikiška šeima, jauna šeima su dviem vaikiukais, kad pensininkams paplautų nesistebėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2009 09 27, 22:12)
va va  būtent, kad ir mano žinoma šeima normali buvusi katalikiška šeima, jauna šeima su dviem vaikiukais, kad pensininkams  paplautų nesistebėčiau  ax.gif

Nenorėčiau sutikti su ta nuomone,kad tik JL.yra pensininkai.
Pažįstu pora šeimų kurie tikrai yra išsilavinę,jauni,ir patapo JL.
Viena šeima išsiskyrė,nes žmona nepritarė vyro nuomonei{ji pedagogė}
Jie sugeba,surasti žmonių,nebūtinai pensininkų. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
bet kaip gali tada taip but? kaip jauni, issilavine zmones i spastus pakliuna? kaip galima tiketi tom visom pasakom? pasaulio pabaiga - visi ismirs, liks tik JL blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
kodel spastai? zmones tiki tuo, i ka nori tiketi - is esmes, visos krikscioniu bendruomenes moko to paties - skiriasi tik detales.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 27, 21:24)
Nenorėčiau sutikti su ta nuomone,kad tik JL.yra pensininkai.
Pažįstu pora šeimų kurie tikrai yra išsilavinę,jauni,ir patapo JL.
Viena šeima išsiskyrė,nes žmona nepritarė vyro nuomonei{ji pedagogė}
Jie sugeba,surasti žmonių,nebūtinai pensininkų. 4u.gif  4u.gif

va čia ir baisiausia per šitą nesąmonę JL kiek šeimų išsiskyrė iš aplinkinių, kad baisu net darosi, kaip jie naglai vaikšto po butus, buvau mandagi gal 10kart, bet va nesenai išvijau, sakau ko jūs lendat ir skambinėjat kviečiat į savo tuos susitikimus, sakau aš einu į bažnyčią, bet koks įkyrumas vis tiek toliau ten kažką dėsto, tai kaip supykau, trenkiau durimis sakydama, į bažnyčią tai nieks neina ir neprašinėja kad eitumėm, o jūs naglai lendat į akis doh.gif
jau kokie 2mėn kai tokie tipai nesilanko ir nedrumsčia ramybės unsure.gif
pfiu pfiu pfiu, kad neprisikalbėčiau
Atsakyti
Na man tai tie jehovos liudytojai kažkaip ne itin normaliai atrodo....bande kazkada mano mociute itraukti savo lipsniom kalbom, eidavo vos ne kiekviena diena ir pasakodavo pasakas... siaubas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindaaa: 30 rugsėjo 2009 - 12:57
QUOTE(lindaaa @ 2009 09 30, 12:57)
Na man tai tie jehovos liudytojai kažkaip ne itin normaliai atrodo....bande kazkada mano mociute itraukti savo lipsniom kalbom, eidavo vos ne kiekviena diena ir pasakodavo pasakas... siaubas...

va šitas ir baisiausia, kodėl jie primygtinai traukia į savo tikėjimą? ką jie galvoja, kad žmonės visai smegenų neturi ir pasiduos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 09 30, 17:49)
va šitas ir baisiausia, kodėl jie primygtinai traukia į savo tikėjimą? ką jie galvoja, kad žmonės visai smegenų neturi ir pasiduos unsure.gif

Todėl kad jie nori ''išgelbėti'' kuo daugiau žmonių. Jie gi iš dalies tiki evangelija, o ten parašyta ''Eikite ir skelbkite...'' jie tą ir daro. Tik labai gaila kad jų tikėjime/skelbime tiek daug netiesos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2009 09 30, 21:16)
Todėl kad jie nori ''išgelbėti'' kuo daugiau žmonių. Jie gi iš dalies tiki evangelija, o ten parašyta ''Eikite ir skelbkite...'' jie tą ir daro. Tik labai gaila kad jų tikėjime/skelbime tiek daug netiesos  unsure.gif

tai apie musu langus kiekviena penktadieni tabunais jie vaiksto. Skaiciau kazkur, kad jeigu jie turi teise mane su savo tikejimu supazindinti, as taip pat turiu teise jiems pasakoti apie Jezu.Tik vat, ko tai nelabai jie sneka biggrin.gif o siaip pas mus kaimynystej prie namu populiaru iskabinti mazdaug kavdratinio metro plakata su pan tekstu: Jesus is your answer. Vat i tuos namus tikrai neina, patikrinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2009 09 30, 22:16)
Todėl kad jie nori ''išgelbėti'' kuo daugiau žmonių. Jie gi iš dalies tiki evangelija, o ten parašyta ''Eikite ir skelbkite...'' jie tą ir daro. Tik labai gaila kad jų tikėjime/skelbime tiek daug netiesos  unsure.gif

O kas konkreciau netiesa ju tikejime-skelbime gal jums zinoma???
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2009 10 01, 11:41)
O kas konkreciau netiesa ju tikejime-skelbime gal jums zinoma???

arba smegenys praplauti arba nesi is ju bukletu gavusi lotuliukas.gif
man tai labiausiai patinka virseliu isliustracijos - zmones, plesrunai, zoliaedziai ivairiausi ganosi aplink - vieni kitus myli, NEEDA!!!! atseit tapk JL ir numires pateksi i stai va toki ROJU
mirksiukas.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
absurdas
Atsakyti