Įkraunama...
Įkraunama...

Jehovos liudytojai

pas mus ejo ir ejo jehovininkai nors as jiems kalbejau atvirksciai , o jie mane bande itikineti kad mano mastymas neteisingas ,poto jau griestai pareiskiau kad daugiau nenoriu matyt ju , o jie neatsojo vistiek ejo dar veliau pries akis uzdarydavau , galiausiai , pasakiau jei jie dar ateis iskviesiu policija , na nuo tolaiko tik i pasto dezute meta savo siuksles,
bet as nesuprantu ju ar jie neturi ka veikti jei jie kas antra savaite ir dar kartu vedziojasi mazus vaikus fool.gif
Atsakyti
Bet kas per įkyrumas... Viena pažįstama pasakojo, kad pas juos prie rakinamos laiptinės durų stoviniuodavo tie liudytojai ir laukdavo, kol kas nors eis pro duris, taip į laiptinę įsmukdavo. doh.gif
Aš tai tik nesuprantu vieno dalyko... Jei atrado savo tikėjimą, jei jiems gerai, tai tegu ir tiki sau, o kam tos brošiūrėlės, žurnaliukai, naglas lindimas, net įžūlumas. Nežinau nė vieno žmogaus, kuris būtų patenkintas, kad prie jo buto nuolat kažkas šmirinėja... Kas čia per bandymai primesti per prievartą kitiems "tikrąjį kelią".
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2009 07 03, 00:08)
O vieni jechovos liud. pastoviai apsigyvena pas mano sesę tai nakvynės pasiprašo tai kartu vyno išgeria ar gali jie ją užverbuoti? Kaip vyksta verbacija????

Apsigyvena? Tai jie pučia ir pučia ten arabus doh.gif Saugok sesę unsure.gif
QUOTE(Lejute @ 2009 07 04, 22:07)
pas msu kaimyne su mergaite buvo jahovos liudytoja, tai atsimenu buvo mum gal po 12 metu tai mergaitei gal 4, arteja visokios kaledos, visi vaikai pasakoja apie dovanas, rodo o jos paklausdavai ar ka gavai liudnai sakydavo ne,sik..mama pati tiki tokiom nesamonem ir dar vaikus itraukia unsure.gif ir atsiemu syky zaidem ji atsinese tokia pintinele ar kazka panasaus ir buvo kortele, kad tem ligos ar avarijos atveju,na nepamenu gerai, nebutu perpilamas kraujas unsure.gif

unsure.gif

O aš su klausimu štai kokiu...Mano beveik 7 metė dukrelė susidraugavo kieme su mergaite. Mergaitei jau 12...Amžiaus skirtumas nemažas, bet tokia atrodo protinga mergaitė, tegu bendrauja galvoju...Taip draugauja jau keli mėnesiai. Kieme nėra daugiau su kuom or draugauti...Vakar sužinojau, kad ji jehovistė. (gyvena su mama ir sesute, tėtės neturi, be darbo, nuomojasi butelį...žodžiu neatrodo labai jau laiminga šeimynėlė) Kažkaip netyčia iš kalbos sužinojau, ad yra jehovos ludytojos. Sako mes neinam į tą jūsų bažnyčią, mes einam studijuoti...Tai vat, buvau lengvam šoke vakar. O šiandien , pareina mano pupa iš kiemo ir sako - noriu Biblijos blink.gif Sakau nu kas čia dabar? Ko taip prireikė? Ir pradėjo paskoti, kad ta mergaitė sako, kad mūsų bažnyčia bloga, kad ten einantys žmonės blogi, kad mes nepapulsim į rojų ir t.t... blink.gif Žodžiu, pradėjo ta 12 metė pudruot smegenis maniškei. O ta ką, dar kvailiukas juk...

Patarkit, kaip elgtis tokioj situacijoj? Ar iškart uždrausti draugauti? Ar kaip??? unsure.gif

Sergixxx patarimo nereikia, ačiū cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 24 liepos 2009 - 20:37
Betukas, tik uzdrausti bendravima, kito kelio nematau, nes jei praplaus dukrytei smegenis, tu tapsi ne mama, o priese numeris vienas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 07 25, 11:01)
Betukas, tik  uzdrausti bendravima, kito kelio nematau, nes jei praplaus dukrytei smegenis, tu tapsi ne mama, o priese numeris vienas.  unsure.gif

Vat to ir bijau labiausiai... unsure.gif

Bet kaip paaškinti saviškei, kodėl negalima draugauti su ja??? Juk apipila mane pastoviai šimtais klausimų doh.gif O kažką sudėtingai aiškint nėra prasmės - nesupras, maža juk... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 25 liepos 2009 - 13:14
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 07 17, 21:59)

Ir dar: jeigu cia ne sekta ir nieko nedraudzia ir neriboja, tai kodel nariai privalo platint brosiuras? o zinau, kad tikrai PRIVALO, gal ne nuo pirmuju atejimo dienu, bet veliau tai tikrai. BE TO, kodel jeovistai eina i ta pati buta pas ta pati zmogu i metus po keleta kartu ka? Uz ko jie uzsikabliuoja? Iesko silpnu zmogaus vietu? Kodel grieztai isvarius kuri laika pvz bent puse metu nebesirodo??? Ko bijo, jeigu ju tokia kilni veikla??? Laukiu kol man i tuos klausimus atsakys jahovos ispazinejai.

krikscionybe tai kalaviju eme, o cia i buta eina lotuliukas.gif dziaukites, kad kraujo nepaleidzia, jei neistojat lotuliukas.gif visais laikais religija buvo pasipelnymo saltinis gudriesiems ir viltis silpniesiems, tad nieko naujo cia tie jehovistai nedaro.
nesu niekieno liudytoja, tik siaip pastebejimas.
Atsakyti
QUOTE(hokaida @ 2009 07 25, 14:23)
krikscionybe tai kalaviju eme, o cia i buta eina  lotuliukas.gif  dziaukites, kad kraujo nepaleidzia, jei neistojat  lotuliukas.gif  visais laikais religija buvo pasipelnymo saltinis gudriesiems ir viltis silpniesiems, tad nieko naujo cia tie jehovistai nedaro.
nesu niekieno liudytoja, tik siaip pastebejimas.

drinks_cheers.gif 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 07 25, 13:11)
Vat to ir bijau labiausiai... unsure.gif

Bet kaip paaškinti saviškei, kodėl negalima draugauti su ja??? Juk apipila mane pastoviai šimtais klausimų  doh.gif O kažką sudėtingai aiškint nėra prasmės - nesupras, maža juk... unsure.gif

va sito, tai nezinau, gal pabandyk kokiam psichologui paskambinti ar kunigo uzklausk, tik nieko nelauk, nes kiekviena diena yra svarbi
Atsakyti
čIA IŠTRAUKA IŠ LIETUVOS RESPUBLIKOS KONSTITUCIJOS:

"25 straipsnis
Žmogus turi teisę turėti savo įsitikinimus ir juos laisvai reikšti.
Žmogui neturi būti kliudoma ieškoti, gauti ir skleisti informaciją bei idėjas.
Laisvė reikšti įsitikinimus, gauti ir skleisti informaciją negali būti ribojama kitaip, kaip tik įstatymu, jei tai būtina apsaugoti žmogaus sveikatai, garbei ir orumui, privačiam gyvenimui, dorovei ar ginti konstitucinei santvarkai.
Laisvė reikšti įsitikinimus ir skleisti informaciją nesuderinama su nusikalstamais veiksmais - tautinės, rasinės, religinės ar socialinės neapykantos, prievartos bei diskriminacijos kurstymu, šmeižtu ir dezinformacija.
Pilietis turi teisę įstatymo nustatyta tvarka gauti valstybės įstaigų turimą informaciją apie jį.

26 straipsnis
Minties, tikėjimo ir sąžinės laisvė yra nevaržoma.
Kiekvienas žmogus turi teisę laisvai pasirinkti bet kurią religiją arba tikėjimą ir vienas ar su kitais, privačiai ar viešai ją išpažinti, atlikinėti religines apeigas, praktikuoti tikėjimą ir mokyti jo.
Niekas negali kito asmens versti nei būti verčiamas pasirinkti ar išpažinti kurią nors religiją arba tikėjimą.
Žmogaus laisvė išpažinti ir skleisti religiją arba tikėjimą negali būti apribota kitaip, kaip tik įstatymu ir tik tada, kai būtina garantuoti visuomenės saugumą, viešąją tvarką, žmonių sveikatą ir dorovę, taip pat kitas asmens pagrindines teises ir laisves.
Tėvai ir globėjai nevaržomi rūpinasi vaikų ir globotinių religiniu ir doroviniu auklėjimu pagal savo įsitikinimus."

AR VISI GERAI PERSKAITĖTE?
O DABAR PERSKAITYKITE SAVO KOMENTARUS IR PABANDYKITE VISKĄ IŠ NAUJO.
IR YPAČ TEATKREIPIA DĖMESĮ TIE KURIE LABIAUSIAI RĖKIA DĖL VAIKŲ KURIUOS TĖVAI MOKO SAVO TIKĖJIMO
KAI KADA MAN TIESIOG GĖDA, KAD ESU LIETUVIS, NES MANO TAUTIEČIAI DAŽNAI NET NEŽINO TOKIO ŽODŽIO: "TOLERANCIJA"...............
Papildyta:
Musu gatveje siandien vaiksciojo 3 motereles jehovistes doh.gif Lindo i kiekviena kiema, ikyriai savo tiesas aiskio, bande aukas medzioti blink.gif Bet kaip supratau, tai visi kaimynas jas i kiemo isvare thumbup.gif Man tai nera baisesne sektos uz sia doh.gif

KUO JI TAU TOKIA BAISI? AR JIE ŽMOGŽUDŽIAI? VAGYS? AR JIE IŠ TAVĘS ATĖMĖ PINIGUS? AR JIE TAVE NUSKRIAUDĖ? AR TAI JEHOVOS LIUDYTOJAI UŽKIMŠĘ KALĖJIMUS IR PATAISOS NAMUS LIETUVOJE? AR GIRDĖJAI NORS VIENĄ BYLĄ IŠKELTĄ LIETUVOJE JL UŽ TAI KAD ATIMĖ KIENO NORS PINIGUS? O GAL TAI LIETUVOJE JAU NEBAUDŽIAMA?.....
KUO JIE TAU BAISŪS?
GAL JIE NESIPRAUSĘ? SMIRDINTYS? NEVALYVI?...........
KUO?....
KAD TIKI DIEVU IR JĮ GARBINA NE TAIP KAIP TU?
KUO?
?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesvarbu1: 29 liepos 2009 - 08:34
nesvarbu1 o kas is kitu religiju vaiksto per butus ir bruka savo tiesas??? Musulmonai, budistai, krikscionys, liuteronai, provoslavai??? Nu nei vieni- tai ir jechovistai lai m , meldziasi, bet lai tai daro savam rate kaip kiekvienos religijos atstovai. Kiekvienas mes turim savo privatuma o tas landziojimas tiesiog ikyri ir nesuprantama jiems nors 100 kartu ta pati sakai, kad turi savo tikejima. Vat tada paaiskink jiems pagal konstitucija. Tada visi kitu religiju atstovai ir susidarom nuomone, kad tai sekta, nes normaliai su jais neina susikalbet ir atrodo kaip apduje nieko daugiau nebezinantys tik biblija atmintinai cituoja g.gif Man jie netrukdo jei ikyriai nelenda i mano privatu gyvenima, bet kas per daug tas nesveika
Atsakyti
Sveiki 4u.gif as taip skaitydama galvojau galvojau... ir jeigu prisiminus istorija, musu religija krikscionybe irgi buvo kazkada sekta, juk del ereziju skleidimo ir prikale jezu prie kryziaus, tik kai jis prisikele is numirusiuju (nors manau kad tai irgi pasaka) zydai patikejo jo dieviskumu ir eme vadinti zydu karaliumi, uz tai musu religijoje yra labai daugko perimta is judaizmo is tos pacios pagonybes be galo daug...
Na ir as taip jau labai neginciau musu krikscionybes... nes velgi jeigu paziuresim i istorija tai kokiu budu pagonys buvo apkrikstijami ??m? kaip krikscionybe degindavo zmones del ereziju skleidimo, del mokslo skleidimo...kokias indulgencijas reikejo moketi... ir nereikia i istorija net ziureti net juokas paima kaip musu kunigai laikosi celibato..( vargasai unsure.gif )
ir apskritai jeigu paziurejus i visas religijas visas sektas jose visose labai daug panasumu ir neatitikimu...
taigi manau kad reiketu buti tiesiog labai geram zmogui... as tarkim nemanau kad jeigu as busiu krikscionis man labiau pasiseks arba jeigu jehovistas, laimes ir sekmes kiekis priklauso nuo to koks tu geras esi, o ne kuo tu tiki.. 4u.gif
Atsakyti
Mes gyvenam dabar o ne pries kristu jei ka ir dabar niekas nedegina jei krikscioniu nenori but mirksiukas.gif
Atsakyti