Įkraunama...
Įkraunama...

Jehovos liudytojai

QUOTE(VEJO MALUNELIS @ 2009 07 13, 13:10)
citata is nuorodos:6. Ar negalima leisti perpilti kraują? Atsimink, Jehova reikalauja, kad mes susilaikytume nuo kraujo. Tai reiškia, kad mes turime jokiais būdais nepriimti į savo kūną kitų žmonių kraujo arba netgi mūsų pačių atpilto kraujo (Apaštalų darbai 21:25). Todėl tikrieji krikščionys nesutinka, kad jiems darytų kraujo perpylimą. Jie priima kitokias medicininio gydymo rūšis, pavyzdžiui, preparatų be kraujo perpylimą. Jie nori gyventi, tačiau jie nesistengs išgelbėti savo gyvybę sulaužydami Dievo įstatymus (Mato 16:25).

tai kaip gi cia suprast?

del idomumo paiskaiciau -  :oh  kokiu "lobiu" galima rast  :oh nesuprantu , nejaugi tuo kasnors tiki?

NT nėra tokių briedų parašyta.
Atsakyti
mane visad dziugina optimistai, kurie skaito knyga, o mato spyga. skaitant nt ir st reikia atsizvelgti i to laikmecio realijas - apie joki prepylima tada kalbos nebuvo, beje, kanibalizmo europoje jau nebuvo- tai kalba eina apie aukojamus gyvunus ir tai, ka po to su jais dare. toks poziuris kvepia viduramziais ir primena zydu ortodoksus ir kazkokias amerikieciu religines benduomenes, kuriu nariai iki siol su vezimais vazineja ir rengiasi juokingai. del manes - kad ir kaktas nusidauzytu besimlesdami, svarbiausia, kad nekenkia aplinkiniams.
Atsakyti
QUOTE(sergixxx @ 2009 07 13, 21:50)
1.labai klystat, o gaila. t
2.urbut nezinot kas tai sekta. smile.gif

1.Del ko butent klystu?
2.Deja, zinau

QUOTE(xxl @ 2009 07 14, 15:16)
del manes - kad ir kaktas nusidauzytu besimlesdami, svarbiausia, kad nekenkia aplinkiniams.

drinks_cheers.gif Pilnametis asmuo turi teise ir zudytis del religijos jei tik pageidauja. Bet itraukt i savo nesamones mazamecius/nepilnamecius vaikus tai jau nusikalstama.
Atsakyti
nea, zudytis neturi teises - uztai net administracine atsakomybe numatyta. o kas mokescius mokes, jei visi nutars nusizudyti?
Atsakyti
nu nu. koks straipsnis?
Atsakyti
Aga, man irgi idomu pasidare, gal ATPK pasikeite? g.gif
Atsakyti
skaiciau internete, kad gaisrininkai kazkam grasino arestu uz bandyma nusizudyti ir uzsifiksavo. o realiai netikrinau - neidomu man tai.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 07 14, 15:55)
skaiciau internete, kad gaisrininkai kazkam grasino arestu uz bandyma nusizudyti ir uzsifiksavo. o realiai netikrinau - neidomu man tai.

Galbut skaitet, kad norejo atimti sau gyvybe visuomenei pavojingu budu. Tai grasino ne uz kesinimasi nusizudyti (lai zudosi i sveikata i diena po simta kartu), o del to, kad kitiems, niekuo detiems zmonems galejo pakenkti savo veiksmais.
Atsakyti
gali buti - ale pagalvojus keista, kad tokiu atveju atsakomybe numatyta - savizudziui juk vienodai sviecia ta bausme, o ir motyvai tokiu budu zudytis neaiskus - negi keliauti anapilin su chebra linksmiau?
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 07 14, 16:08)
gali buti - ale pagalvojus keista, kad tokiu atveju atsakomybe numatyta - savizudziui juk vienodai sviecia ta bausme, o ir motyvai tokiu budu zudytis neaiskus - negi keliauti anapilin su chebra linksmiau?

Kadangi buvo ipainioti gaisrininkai, tai darau prielaida, kad sukele gaisra bandydamas nusizudyt. Tai ir "suformintas" buvo uz gaisro sukelima, o ne uz meginima nusizudyt.
Atsakyti
noctua, nea, norėjo nušokt nuo kur nors biggrin.gif gaisrininkai kviečiami ne tik gaisro metu.
Atsakyti
Apie jehovos liudytojus esu pacios blogiausios nuomones... ejo ir ejo cia pas mus siunte ir siunte visokius vaiksciotojus su brosiurelem, kol viena karta grieztai pasakiau: nevaiksciokit cia daugiau. Kas keisciausia tikejausi malonios reakcijos kaip visada, nes jehovistai nepriprate priesintis, bet takart boba su jauna mergaite (gal dukra- vargsiuke) eme man aiskinti kodel as sprendziu uz tevelius ir tt. Atsakiau, kad nesprendziu o jau zinau tevu pozicija siuo klausimu, be to ji tikriausiai pamane, kad esu nepilnamete, todel leido sau pusti akis...
Papildyta:
Ir dar: jeigu cia ne sekta ir nieko nedraudzia ir neriboja, tai kodel nariai privalo platint brosiuras? o zinau, kad tikrai PRIVALO, gal ne nuo pirmuju atejimo dienu, bet veliau tai tikrai. BE TO, kodel jeovistai eina i ta pati buta pas ta pati zmogu i metus po keleta kartu ka? Uz ko jie uzsikabliuoja? Iesko silpnu zmogaus vietu? Kodel grieztai isvarius kuri laika pvz bent puse metu nebesirodo??? Ko bijo, jeigu ju tokia kilni veikla??? Laukiu kol man i tuos klausimus atsakys jahovos ispazinejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 17 liepos 2009 - 21:01