Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 21 tema

QUOTE(Abarbareja @ 2011 03 14, 20:37)
o kaip dabar PIKO  kainos? arlabai jau padidejo? ar eiles dideles?sasytit ar kas is Vln dar vazinejat? nes astaipries 2 metus paskutini karta buvau , tai galvoju kaddar nuvykt))

Piko kainos 2011-03-12 smile.gif
dešrelės su sūriu 8,99 zl
dešra su sūriu ir daržovėmis picai 11,78 zl.
vištienos file rukyta 16,45 zl
aukštaičių kiaulienos kumpis 11,79 zl
ketvirčiai vištienos žali 5,7 zl
paštetas 5,51 zl
kepsniukai paukštienos 9,9 zl
vištienos sparneliai žali 5,65 zl

eilės beveik nebuvo, bet mes važiuojame labai retai, tai gal tik taip užtaikėme unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2011 03 14, 21:59)
o Rossman, Plazoje kartais nera?  g.gif
man atrodo as maciau, bet negaliu 100 proc. garantuot  doh.gif

yra ir dar miesto centre dar Rossman mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas uzmatete Lenkijoje siltnamius? Idomu kokia kaina ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitukas80 @ 2011 03 15, 00:11)
Piko kainos 2011-03-12  smile.gif
dešrelės su sūriu 8,99 zl
dešra su sūriu ir daržovėmis picai 11,78 zl.
vištienos file rukyta 16,45 zl
aukštaičių kiaulienos kumpis 11,79 zl
ketvirčiai vištienos žali 5,7 zl
paštetas 5,51 zl
kepsniukai paukštienos 9,9 zl
vištienos sparneliai žali 5,65 zl

eilės beveik nebuvo, bet mes važiuojame labai retai, tai gal tik taip užtaikėme unsure.gif

4u.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 03 13, 20:43)
aš praleidžiu 400-500 litų visada, kruopų miltų už-tenka keliem mėnesiam, o kito maisto mėnesiui. važiuoju kas 2-3 mėnesiai, seniau kas mėnesis

O iš kokio miesto važinėjat,jei ne paslaptis? Man rodos net ir iš Vilniaus nelabai važiuoti apsimoka, juk tiek kelionė kainuoja!!! Nebent kokiu vandeniu važiuojat, nes dabartinės kuro kainos mano atveju 20km nuvažiuot neleidžia... lotuliukas.gif Na, gal iš Dzūkijos kitaip, geriau važinėt...
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2011 03 15, 16:00)
O iš kokio miesto važinėjat,jei ne paslaptis? Man rodos net ir iš Vilniaus nelabai važiuoti apsimoka, juk tiek kelionė kainuoja!!! Nebent kokiu vandeniu važiuojat, nes dabartinės kuro kainos mano atveju 20km nuvažiuot neleidžia... lotuliukas.gif Na, gal iš Dzūkijos kitaip, geriau važinėt...

Taip bigsmile.gif cia visi toje temoje sedintys vaziuoja vandeniu biggrin.gif ... ir visiems apsimoka vaziuoti net is Klaipedos ir Sventosios. Dar esu maciusi ir latviu Pl, tai jie "oru" vaziuoja.
Geriausia tai eiti i Maxima arba artimiausia IKI, ir nieko nekainuos, net nereiks akiu varginti cia beskaitant, tokias nesamones apie ora ir vandeni doh.gif.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 15 kovo 2011 - 16:47
QUOTE(rapugis @ 2011 03 15, 16:42)
Taip  bigsmile.gif  cia visi toje temoje sedintys vaziuoja vandeniu  biggrin.gif ... ir visiems apsimoka vaziuoti net is Klaipedos ir Sventosios.

iš Būtingės, ji ten nuo Šventosios kokiais 5km gal toliau laugh.gif
Atsakyti
nu žinokit Lietuvoje yra daugiau miestų ne tik Vilnius , ir nekurie iš jų stebūklo dėka visai netoli nuo Lietuvos ir Lenkijos sienos . Ir tada netiek daug to vandens reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos! Gal kas buvot suvalkuose turgui? Mane domina mėsos kainos, pvz. Kumpis,šoninė ir t,t.
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2011 03 15, 17:00)

man apie 60 km į vieną pusę, gyvenu suvalkijoj. man apsimoka

QUOTE(lkriste @ 2011 03 15, 20:49)
Sveikos! Gal kas buvot suvalkuose turgui? Mane domina mėsos kainos, pvz. Kumpis,šoninė ir t,t.

kumpis kainuodavo nuo 9 zl, šoninė nežinau, karka nuo 4.50 kg, faršas nuo 9 zl, kiek man tekę pirkt, nugarinės ir už 11 zl, išpjovos nuo 11 zl pirkdavau. perku dažniausia pas pirmą moterį, man ten patinka, tik atidžiia reik žiūrėt, ji nuleidžia kainas, reikia derėtis, antrą kartą jau atpažįsta ir būtinai sekt kai sveria, ne stik užmeta ant svarstyklių ir greit nuima, kainą pasako, aš paprašau persvert, mane jau atsimena. kalba ir truputį lietuviškai, supranta viską.
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2011 03 15, 17:00)

vaziavau is suvalkijos ir viskas liuks,lidl sutikome zmoniu is kauno ir alytaus ,buvome suwalkuose
Atsakyti
Ačiu. O gal kam teko puse paršiuko pirkti? Domina kaina. Ačiu.
Atsakyti