QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 16:51)
šiaip dar pačioje Lenkijoje mes bent jau pirkom popierinį paprastą žemėlapį, kuriame buvo sužymėti visi kempingai ir jis toks didelis, tai buvo aprašymai kitoje pusėje. ten net palei žvaigždutes, parašyta, ar tik palapinės, ar ir nameliai ir t.t. Žodžiu suskirstymas

bet tai buvo senokai ir vis pvz keliaujant kiekvienais metais būdavo, kad važiuoji į kempingą, o jo nebėra toje vietoje

tai čia tokie neatitikimai buvo kartais.. o dėl šito psl gerumo nežinau - tiesiog įvedžiau į google
Papildyta:
na juk emigracija - aktuali tema paskutiniu metu. ten pigiau visokie produktai, daiktai, tai va ir galim važiuot

leidžia gi
sorry, neįsižeiskit, aš šiandien vriedna

patraukt per dantį mėgstu
O žemėlapį pirkote degalinėje ar kur knygyne ? Nes žemėlapių pas mane visas kalnas, bet jie tokie ot šiaipsau - tik Waršuvos tai pavyko labai gerą nusipirkti , su pažymėtomis parduotuvėmis ir net su šviesoforais, kažkada važiavom į Kroatiją tai mums su kemperio nuoma davė žemėlapį kurio kitoje pusėje buvo visos lankytinos vietos atžymėtos, tikriausiai panašus į jūsų - va čia tai daiktas, jei tokį kur gavus Lenkijos tai būtų

tik kur gaut ?
Papildyta:
QUOTE(*LADA* @ 2011 03 16, 16:53)
Ojėėė, jei galit paklauskit
Matysiu draugę tik šeštadienį - tai jei galite palaukti ...
Papildyta:
QUOTE(rapugis @ 2011 03 16, 16:53)
O mane ziauriai nervina, kai nieko nezino ir aiskina tiems kas skersai isilgai Lenkija pervaziaves, 2 metus rekalu ten turejes.
Ir nesijauciu vriedna

, stengiuosi buti mandagi ir
prasau grizkit is Lenkijos
O man tai ten visai patinka , jei kas kviestų tai ir ...
Papildyta:
Išmušė čia mus visai iš temos 
su tuo vandeniu