Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 21 tema

QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 13:36)
tai kad ne tik klausimas buvo, bet ir užslėpta pašaipa laugh.gif nu kas gi protingai planuodamas išlaidas paklaustų, ar vandeniu važiuojat? nu tai gal irgi kažkaip, ane? laugh.gif

Nesiruošiu leistis į ginčą, tik matosi, kad nemandagiai elgiatės. Nemačiau aš savo poste joooookios pašaipos... Bet ai, vis tiek visą laiką geriausia pulti žmogų. Va už tai AČIŪ. Nebelysiu čia ir netrukdysiu, važiuokit į tą Lenkiją, galit ten pasilikti visam laikui, nebereikės nei važinėt ir atsakinėt į kvailelių klausimus ir klausytis pašaipų.
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2011 03 16, 15:27)
Nesiruošiu leistis į ginčą, tik matosi, kad nemandagiai elgiatės. Nemačiau aš savo poste joooookios pašaipos... Bet ai, vis tiek visą laiką geriausia pulti žmogų. Va už tai AČIŪ. Nebelysiu čia ir netrukdysiu, važiuokit į tą Lenkiją, galit ten pasilikti visam laikui, nebereikės nei važinėt ir atsakinėt į kvailelių klausimus ir klausytis pašaipų.

ko čia mane konkrečiai užsipuolėt? ar aš Jums aiškinau, kad apsimoka ar neapsimoka? laugh.gif truputėlį nuleiskit gaziuką mirksiukas.gif Be to - na pasakykit, kas gi važinėja oru ar vandeniu šiais laikais? Na Jūsų klausimas buvo toks, tai narės kitos taip ir atsakė mirksiukas.gif Tik dar pacituokit, kur AŠ Jus puoliau, būtų įdomu pamatyt, gal ką praleidau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kas dėl turistavimo - pasižvalgykit čia http://www.camping.pl/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 16 kovo 2011 - 15:30
Važiavom iš Vilniaus į Bialystoką. Ir kuras tikrai atsipirko.
Nors ko labiausiai ieškojom neradom pigiau odinio vyriško švarko sad.gif(
Kuras atsipirko vient maistą (aišku imant didesnį kiekį, bet proto ribose) ir vaistus perkant:))
Tik kitą kartą važiuosime tik iki Augustavo, jei nereiks rūbų ar kitų daiktųsmile.gif
Ir prieš važiuojant būtina susirašyti kurioje parduotuvėje kokios nuolaidos. Nes tada tai jau tikrai apsimoka:))
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2011 03 16, 16:27)

Na neįsižeiskit , normaliai mes čia viskuo dalijamės, gal kiek ne taip išsireiškėt, ne taip suprato , ne taip atsakė --- visko būna , kaip gyvenime wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 16:29)
ko čia mane konkrečiai užsipuolėt? ar aš Jums aiškinau, kad apsimoka ar neapsimoka? laugh.gif truputėlį nuleiskit gaziuką  mirksiukas.gif Be to - na pasakykit, kas gi važinėja oru ar vandeniu šiais laikais? Na Jūsų klausimas buvo toks, tai narės kitos taip ir atsakė  mirksiukas.gif Tik dar pacituokit, kur AŠ Jus puoliau, būtų įdomu pamatyt, gal ką praleidau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kas dėl turistavimo - pasižvalgykit čia http://www.camping.pl/

Ačiū 4u.gif , tik su lenkų kalba pas mane biškį wub.gif wub.gif , bet parodysiu vakare vyrui.

QUOTE(rositta @ 2011 03 16, 16:36)
Na neįsižeiskit , normaliai mes čia viskuo dalijamės, gal kiek ne taip išsireiškėt, ne taip suprato , ne taip atsakė --- visko būna , kaip gyvenime  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2011 03 16, 15:27)

Va cia tai labai mandagiai nuskambejo ir be jokios pasaipos thumbup.gif
lithuania.gif tevyne musu, cia menulis kaltas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 16 kovo 2011 - 15:49
QUOTE(rositta @ 2011 03 16, 15:38)
Ačiū  4u.gif  , tik su lenkų kalba pas mane biškį  wub.gif  wub.gif , bet parodysiu vakare vyrui.

šiaip dar pačioje Lenkijoje mes bent jau pirkom popierinį paprastą žemėlapį, kuriame buvo sužymėti visi kempingai ir jis toks didelis, tai buvo aprašymai kitoje pusėje. ten net palei žvaigždutes, parašyta, ar tik palapinės, ar ir nameliai ir t.t. Žodžiu suskirstymas smile.gif bet tai buvo senokai ir vis pvz keliaujant kiekvienais metais būdavo, kad važiuoji į kempingą, o jo nebėra toje vietoje smile.gif tai čia tokie neatitikimai buvo kartais.. o dėl šito psl gerumo nežinau - tiesiog įvedžiau į google biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rapugis @ 2011 03 16, 15:48)
Va cia tai labai mandagiai nuskambejo  ir be jokios pasaipos  thumbup.gif 
lithuania.gif tevyne musu, cia menulis kaltas...

na juk emigracija - aktuali tema paskutiniu metu. ten pigiau visokie produktai, daiktai, tai va ir galim važiuot smile.gif leidžia gi hihihi.gif

sorry, neįsižeiskit, aš šiandien vriedna laugh.gif patraukt per dantį mėgstu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2011 03 16, 15:26)
Vat šito ir man reikėtų , nes turgelyje tai taip ir neapsilankėme , paprastai Macro apsiperkame , tik nepatikrintomis žiniomis -- turgelis yra atvažiuojant pagrindiniu keliu ir jei nesuksi į centrą , bet važiuosi į Waršuvą tai visai kažkur prie kelio , gal kažkur netoli Bela galerijos -- draugė sakė , ji buvo , reiks perklausti.

Ojėėė, jei galit paklauskit notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 15:51)
Papildyta:
na juk emigracija - aktuali tema paskutiniu metu. ten pigiau visokie produktai, daiktai, tai va ir galim važiuot  smile.gif leidžia gi hihihi.gif

sorry, neįsižeiskit, aš šiandien vriedna laugh.gif patraukt per dantį mėgstu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O mane ziauriai nervina, kai nieko nezino ir aiskina tiems kas skersai isilgai Lenkija pervaziaves, 2 metus rekalu ten turejes.
Ir nesijauciu vriedna biggrin.gif, stengiuosi buti mandagi ir prasau grizkit is Lenkijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 16 kovo 2011 - 15:58
QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 16:51)
šiaip dar pačioje Lenkijoje mes bent jau pirkom popierinį paprastą žemėlapį, kuriame buvo sužymėti visi kempingai ir jis toks didelis, tai buvo aprašymai kitoje pusėje. ten net palei žvaigždutes, parašyta, ar tik palapinės, ar ir nameliai ir t.t. Žodžiu suskirstymas  smile.gif bet tai buvo senokai ir vis pvz keliaujant kiekvienais metais būdavo, kad važiuoji į kempingą, o jo nebėra toje vietoje  smile.gif tai čia tokie neatitikimai buvo kartais.. o dėl šito psl gerumo nežinau - tiesiog įvedžiau į google  biggrin.gif
Papildyta:
na juk emigracija - aktuali tema paskutiniu metu. ten pigiau visokie produktai, daiktai, tai va ir galim važiuot  smile.gif leidžia gi hihihi.gif

sorry, neįsižeiskit, aš šiandien vriedna laugh.gif patraukt per dantį mėgstu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O žemėlapį pirkote degalinėje ar kur knygyne ? Nes žemėlapių pas mane visas kalnas, bet jie tokie ot šiaipsau - tik Waršuvos tai pavyko labai gerą nusipirkti , su pažymėtomis parduotuvėmis ir net su šviesoforais, kažkada važiavom į Kroatiją tai mums su kemperio nuoma davė žemėlapį kurio kitoje pusėje buvo visos lankytinos vietos atžymėtos, tikriausiai panašus į jūsų - va čia tai daiktas, jei tokį kur gavus Lenkijos tai būtų thumbup.gif tik kur gaut ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(*LADA* @ 2011 03 16, 16:53)
Ojėėė, jei galit paklauskit  notworthy.gif

Matysiu draugę tik šeštadienį - tai jei galite palaukti ...

Papildyta:
QUOTE(rapugis @ 2011 03 16, 16:53)
O mane ziauriai nervina, kai nieko nezino ir aiskina tiems kas skersai isilgai Lenkija pervaziaves, 2 metus rekalu ten turejes.
Ir nesijauciu vriedna  biggrin.gif, stengiuosi buti mandagi ir prasau grizkit is Lenkijos 4u.gif

O man tai ten visai patinka , jei kas kviestų tai ir ... lotuliukas.gif
Papildyta:
Išmušė čia mus visai iš temos umn.gif su tuo vandeniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2011 03 16, 16:02)
O žemėlapį pirkote degalinėje ar kur knygyne ? Nes žemėlapių pas mane visas kalnas, bet jie tokie ot šiaipsau - tik Waršuvos tai pavyko labai gerą nusipirkti , su pažymėtomis parduotuvėmis ir net su šviesoforais, kažkada važiavom į Kroatiją tai mums su kemperio nuoma davė žemėlapį kurio kitoje pusėje buvo visos lankytinos vietos atžymėtos, tikriausiai panašus į jūsų  - va čia tai daiktas, jei tokį kur gavus Lenkijos tai būtų  thumbup.gif  tik kur gaut ?  g.gif

Išmušė čia mus visai iš temos   umn.gif  su tuo vandeniu  lotuliukas.gif

žinokit tikrai nepasakysiu, bet manau, kad degalinėje. nes Lenkijoj į knygynus užėję nebuvom hihihi.gif dar galima bandyt žiūrėt didesniuose prekybcentriuose, kur būna tie spaudos skyriai nemaži smile.gif

nu žinot, Japonijoj vandens stichija siaučia, tai žmogus prijaučia, užjaučia, įtaką padarė tiek tas vanduo... smile.gif
Atsakyti
Norinčios pailsėti gal čia ras ką nors naudingo. Straipsnių apačioje yra katalogų parsisiuntimo nuorodos.

Poilsis kaime Lietuvos ir Lenkijos pasienio regione

Autoturizmo maršrutai Nemuno regione
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 03 16, 16:21)
Va mes irgi lygiai taip pat  thumbup.gif

Beje, pernai labai džiaugėmės kad apsimokėjo atostogos Lenkijos pajūryje. Gal ir ne visai į pirkinių temą, bet... pigiau. Už tuos pinigus, ką čia Nidoje būtume palikę už kokį ankštoką apynormalį kambarėlį, ten gavome 4 žvaigždučių apartamentus, pusryčius ir dar baseinas į kainą įskaičiuotas  thumbup.gif

O pakeliui grįžtant apsimokėjo ir apsipirkt smile.gif

Gal galit plačiau pasidalint info. Kur buvot, kokiam mieste? Kaip kainos? Kokios pramogos? Nes kiek vyras važiuoja link to krašto, tai jau viešbučiai tai nepigūs doh.gif Paros be 300zl. negausi, nors aišku, kaip sakėt ten ir pusryčiai įeina ir baseinas ištisą parą nemokamas, ir dar koncertai savaitgaliais nemokami būna thumbup.gif
Atsakyti