Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 21 tema

QUOTE(Ingrida N. @ 2011 03 29, 17:18)
merginos, gal patartumete  4u.gif
Noreciau vaikui pirkti sirupuko pvz. kaip pas mus Brontex, Stodal, Hedelix ar pan. Galima rasti Lenkijoj tokiu ir kokia kaina?  4u.gif  Taip pat domina tab. nuokosulio vaikiskos, gerosios bakterijos, vitaminai (marsieciai, multi tabs), imunitetui stiprinti - Bronchomunal ar pan. vaistuku.

Planuojame vaziuoti, tai noriu sarasiuka susidaryti, kokiu ten vaistuku galeciau pigiau nusipirkti.  4u.gif

o jei nera ten tokiu, tai gal analogisku kitokiu yra pirkti, tik gal pas juos kt pavadinimai  blush2.gif

Aciu, jei kas atsakys.

Stodalio,prospano ,marsieciu,geruju bakteriju tikrai yra.Stdalis apie 13zl,prospanas irgi,marsieciai iki 30zl(yra visokiu pakuociu,linexas su akcija pries men.buvo apie 9 zl.Yra dar geras sirupas nuo kosuli ale pertusinas apie 3 zl kainuoja.Tymsalis nuogerkles apie 7zl thumbup.gif ,net mano mazasis juo gydosi.Tikrai rasit ir nepralosit.
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2011 03 29, 17:33)
Stodalio,prospano ,marsieciu,geruju bakteriju tikrai yra.Stdalis apie 13zl,prospanas irgi,marsieciai iki 30zl(yra visokiu pakuociu,linexas su akcija pries men.buvo apie 9 zl.Yra dar geras sirupas nuo kosuli ale pertusinas apie 3 zl kainuoja.Tymsalis nuogerkles apie 7zl thumbup.gif ,net mano mazasis juo gydosi.Tikrai rasit ir nepralosit.

parasykite man sirupuko pavadinima kur apie 3 zl kainuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2011 03 29, 18:30)
parasykite man sirupuko pavadinima kur apie 3 zl kainuoja  blush2.gif

Syrop tymiankowi zlozony.
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2011 03 29, 18:47)
Syrop tymiankowi zlozony.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2011 03 29, 17:18)

dar galit šitam puslapiuky pamėgint įsirašyt vaistuko pavadinimą, išmeta +/- apytiksliai kainą
www.doz.pl
Atsakyti
Kur galima ieskoti Suvalkuose dalykiniu kostiumeliu? pati zinau tik viena taska- Arkadija, tad gal kas dar koki taska pasiulys?? Aciu
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2011 03 29, 14:19)
Ryt vaziuojeme i Suvalkus,jei kas domina rasykit-uzmesiu aki.

Domina šaldyta vištienos filė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 03 12, 16:30)

sakykit koks kontraceptiku pavadinimas? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o prekybos centras, kuriame butu drabuziu ir batu parduotuviu tai tik Arkadia Suvalkuose?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2011 03 30, 12:56)
Sveikos, o prekybos centras, kuriame butu drabuziu ir batu parduotuviu tai tik Arkadia Suvalkuose?
ax.gif

Plaza 4u.gif
Alfa 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif O H&M kuriame? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2011 03 30, 13:13)
Aciu  4u.gif O H&M kuriame? smile.gif

Plazoje
Atsakyti