Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 21 tema

QUOTE(Salsa @ 2011 03 31, 16:24)
O kodėl tik iki 14?

Visada ten būdavau būtent šeštadieniais, dirbdavo iki vakaro.

http://www.arkadia.c...geid=61&lang=en

Mano informacija is cia http://www.miplo.pl/...php?&p=KgWAs528
raso, kad sestadieniais dirba iki 14val., siokiadieniais iki 18val.
Si puslapi kuri ikelete taip pat skaiciau, bet supratau, kad cia raso apie PC Arkadia, kuris yra Varsuvoje (kontaktuose duotas Varsuvos adresas), o as vaziuosiu i Suvalkus. Bet jei sakote, kad dirba ilgai tai tikiu, juk buvote thumbup.gif
Atsakyti
Suvalkuose Arkadia šeštadinį tikrai dirba tik iki 14 va. (jų laiku). Pati praėjusį šeštadienį stovėjau priešais užrakintas duris 14.15.
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 03 31, 13:54)
Alfoj neteko būti. Bet spėju, kad jis dar mažesnis už Plazą turėtų būti.

O Arkadija - didžiulis. Didėlesnis už Akropolį. Pasirinkimo ten daug.Nors nėra labai pigu, bet vertinant mūsų kriterijais - daug kas šiek tiek pigiau. Ir, aišku, pasirinkimo įvairovė - tai ne mūsų zulintos nuzulintos parduotuvės  thumbup.gif

jus cia apie Suvalku Arkadija kalbat g.gif g.gif kur jus ta dydi matot ir kaip galima lyginti Akropoli su Arkadija g.gif g.gif antram aukste skudurai, pirmam kelios pardes vaistine, kavine jei galima ja taip pavadinti ir rusi tapetai su baldais doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Geras - nė nežinojau, kad Suvalkuose Arkadia kažkokia yra g.gif

Taip, aš rašiau apie Varšuvos - kad didelė.

Suvalkuose didžiausias prekybcentris - Plaza. Bet ir tas "didžiausias" - toks pakankamai mažas pasirinkimu...

Atsiprašau už supainiojimą wink.gif Apie Suvalkų Arkadia ir jos darbo laiką nieko nežinau...
Atsakyti
Suvalkuose yra Arkadija tik jos dydis juokingas, tad ir skaitau is kur cia tokia didele parduotuve blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 03 31, 23:33)
Geras - nė nežinojau, kad Suvalkuose Arkadia kažkokia yra  g.gif

Taip, aš rašiau apie Varšuvos - kad didelė.

Suvalkuose didžiausias prekybcentris - Plaza. Bet ir tas "didžiausias" - toks pakankamai mažas pasirinkimu...

Atsiprašau už supainiojimą wink.gif Apie Suvalkų Arkadia ir jos darbo laiką nieko nežinau...

Kodėl komentuodamos parduotuves orentuojamės tik pagal save. Kodėl neįvardinama, konkretūs miestai. Pav. įvažiuojant į Suvalkus sukt po kairei ar dešinei. O iš kur įvažiuojant ar nuo Lazdijų ar Kalvarijos ar Olžtyno ? Ne visi gi važiuoja tik pro tą pusę iš kur tu važiuoji. doh.gif doh.gif Kaip ir čia buvo klausiama apie SUVALKUS, o atsako apie VARŠUVĄ. doh.gif
Kaip pavyzdį duosiu nuo Lazdijų tik įvažiavus į Suvalkus Piko ieškot, o medelyno nuo Kavarijos pusės. Ir vienas ir kitas tik įvažiavus. Bet kaip nepasako nuo kur taip atvažiavos, tai žmogau ir blūdini po kaimą, ir keiki. Arba puse temos turi perskaityti, kad suprastum iš kurios pusės į tą kaimą PIRMĄ kart davažiuot kur nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 31 kovo 2011 - 23:40
QUOTE(georgiana @ 2011 03 25, 11:47)
mergaites turiu prasyma jis skubus kaip manote/ ar apsimoketu vaziuoti didelei zmoniu grupei: Suvalkai apsipirkimas - Vandens parkas - Lokio irstva. Is tiesu man gi labai noretusi Jusu buvusiu patarimu, kadangi vyro darboviete nori isvykti i kelione susijuse, su pirkiniais ir ale:) poilsiu. Man labai svarbi butu, visu nuomone, nes is tiesu musu seimynele yra keliavusi, na bet ne su labai dideliu buriu sad.gif atsakomybe kaip ir man tektu doh.gif  . Prasau labai parasykite ka patartumete is JUSU puses kaip organizuotis isvyka, labai nuosirdziai dekoju 4u.gif

Dar butinai uzsukit i Sviata Lipka, kur yra unesko paveldo saugomi vargonai. Tikrai verta. jei ka rasykit i a.z. papasakosiu marsruta, kuriuo vaziavome, atsiusiu nuotraukas.
Atsakyti
Gal kas uzmatet, kur Suvalkuose butu galima dvirati nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2011 03 31, 12:39)
Gal zinote koks darbo laikas prekybos centro PLAZA Suvalkuose? Radau kad ARKADIA sestadieni tik iki 14 val. dirba sad.gif Ir apskritai noriu suzinoti kokia jusu nuomone apie siuos prekybos centrus? Ar verta ten vaziuoti apsipirkti rubu ir batu? Ar pakankamai ten parduotuviu? Ar geriau i didesni Lenkijos miesta vaziuoti?  ax.gif

Na tikrai geriau į didesnį važiuoti, bent jau iki Bialystoko.

QUOTE(Salsa @ 2011 03 31, 13:20)
Na, Plazos su Arkadia tai tikrain epalyginsi. Plazoj paskutinį kartą buvom rugpjūtį. Didelis gargaras su daaaaaug tuščios erdvės. Ne visi prekybiniai plotai dar buvo išpirkti. Net ir Smyk tada dar nebuvo įsikūrusi. Taigi su tais rūbais/batais - laimės dalykas, kaip pasiseks. Pasirinkimas ne per didžiausias. Jei norit rimčiau pasišopint ir daugiau ko paieškot - geriau Varšuva... Bet, aišku, čia laimės dalykas: galbūt ir tame ne per didžiausiame pasirinkime rasit ką nors gero?..

Mano tokia pati nuomonė, nuo kojų nusivarėm po tą plotą lapnodami, o rezultato nulis. Arba , kad arti Lietuvos tai išperka arba tiesiog pšš.. Daiktus, rūbus, batus perkam arba Bialystoke arba Waršuvoj , jei kažko super duper nereikia , tai pakanka ir Bialystoko. Suvalkuose maistas , vaistai, turgus.
Atsakyti
o Bialastoke kur rūbus batus perkate? nebuvus dar ten, prašils labiau, žadu pavažiuot.
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2011 03 31, 08:46)
aciu uz info  4u.gif  Sakykit, tas rapsu aliejus 12,49  uz 3litrus - ar jis geras?  blush2.gif as kazkaip perku cia LT saulegrazu alieju. Noreciau pabandyti ir rapsu, plius dar tokia kaina, sakyciau gal ir verta  g.gif  bigsmile.gif

Visos čia jį giria, man tai nepatiko schmoll.gif Perku saulėgrąžų arba ryžių thumbup.gif Nieko ant jo nerašo iš kur jis įvežtas g.gif Gal koks modifikuotas g.gif
Atsakyti
Sakykit ar Suvalkuose yra didmeninė bazė panaši kaip mūsiškė "Sanitex" ar tokios ieškoti reikia tik Bialystoke?
Atsakyti