Oi kokią temą atradau

Kaip aš čia jos seniau nemačiau?
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 03, 09:51)
Vieno tik nesuprantu - pirktinių produktų konservavimo. Na gerai, sako, kad taupu...(?)
Na nevisi turi kur užsiauginti savų

O vat namie marinuoti dalykai daug skanesni, o ir pats žinai ką dėjai
QUOTE(Kapish @ 2011 03 03, 21:28)
jei tik galėčiau kiekvieną dieną valgyčiau lazaniją
Jetau, kaip pažįstama

Arba kanelonius, taip?
QUOTE(KaZantipA @ 2011 03 04, 12:50)
suris mano silpnybe ... apie fermentini sneku... as jeigu nusiperku gabaliuka, tai atpjaunu po maza gabaliuka kol nelieka jo
Mhm, aš kai paskaičiavau, kad tame fasuotame pakelyje paprasto Rokiškio sūrio yra virš 800 kalorijų, tai silpna pasidarė...

O susivalgo, zaraza, per vakariuką, nei vyno nereikia.
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 15, 10:26)
O dabar receptas kurį mėgsta visos mano šeimos moterys, ir kiekviena savaip.
Oi koks fainas receptas, tik ar morkos neprideda spalvos veidui per daug?
Parašykit tokių dažniau, a?
QUOTE(hondute @ 2011 03 15, 12:27)
Va niekaip nesigauna tu kepsneliu skaniai paruost. Tokie man jie beskoniai gaunasi, kaip guminiai.
Aš tuos kepsnelius savo vegetariavimo metais išvirdavau su daug daug prieskonių (na reikia sojai "padėt" - be jų ji neskani), apvoiodavau miltuose ir kepdavau, būdavo skanu, bet kalorijų....
QUOTE(miyako @ 2011 03 15, 19:42)
o del skrandeliu ir kitu subproduktu tai labai skeptiskai i juos ziuriu.. nzn,kiek juose naudingu medziagu - bet niekad negaminu ir niekur neragauju,kad ir kaip skanu kitiem butu..
kiek zmoniu ,tiek nuomoniu.
Daug naudingų medžiagų subproduktuose, bet ir tos nenaudingos juose nusėda...
Merginos, gal turit kokių žuvies receptų? Nes aš tikrai žinau, kad turėčiau jos valgyti daugiau, bet su nekaloringais receptais prastai - karpis krienuose (tik kaulai labai nepatinka) arba garuose virta/orkaitėj be nieko kepta žuvis. Skanu labai man tokia be riebalo, bet užknisa per laiką

Ačiū iš anksto