Įkraunama...
Įkraunama...

Gurmanės ir kulinarės lieknėja!

QUOTE(hondute @ 2011 03 10, 13:20)
Nu kazkaip cili su vistiena man neskamba, nors nepabandzius negali but tikras  rolleyes.gif . O va buritu savaitgali reiks ismegint  thumbup.gif .

bigsmile.gif tik pasieskokite receptuku internete, gal kazka idomaus surasit wink.gif
nes as pasakiau buritos - kas pirmiausia sove man i galva.
Pati ragavau kavinukej vienoj, bet man ten kazko akivaizdziai truko. gal tiesiog norejau kazko pikantiskesnio.

Siulau dar pasidairyti po Enchiladu variacijas.

p.s. kazkodel mano numestas kilogramas man sugrizo. bet dirza jau segu skylute maziau... dzinsai biski pradeda kabet. g.gif reik pasimatuot apimtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 10 kovo 2011 - 12:35
QUOTE(miyako @ 2011 03 10, 13:31)
bigsmile.gif  tik pasieskokite receptuku internete, gal kazka idomaus surasit wink.gif
nes as pasakiau buritos - kas pirmiausia sove man i galva.
Pati ragavau kavinukej vienoj, bet man ten kazko akivaizdziai truko. gal tiesiog  norejau kazko pikantiskesnio.

Siulau dar pasidairyti po Enchiladu variacijas.

p.s. kazkodel mano numestas kilogramas man sugrizo. bet dirza jau segu skylute maziau... dzinsai biski pradeda kabet.  g.gif  reik pasimatuot apimtis

Malonus jausmas, kai džinsai kabo smile.gif Kaip pavyko tai pasiekti?
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 11, 14:37)
Malonus jausmas, kai džinsai kabo smile.gif Kaip pavyko tai pasiekti?

sportas, maisto ribojimas wink.gif
bet maista riboju,nes gaunasi,kad daug ko nevalgau ir nemegstu ax.gif
Atsakyti
daug sveikų skanumynų
Atsakyti
siandien gaminau pietum: patroskinau morkas,svogunus,cukinija, radau kameroj darzoviu misinio, idejau apvirtus ,paskui apkeptus su sojos padazu Sojos gabaliukus. Paskui suberiau konservuotas pupeles,porus. dar truputi sojos padazo, cili astrumui, slyvu padazo saldumui, dziovintu pomidoru rugstumui,druskos - surumui 4u.gif
bandau atrasti skanius patiekalus su soja. nes mesos nesu megeja. o ir soja nelabai maloni man..
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 14, 14:26)

drinks_cheers.gif aš daug ką iš čia gaminu, laaaabi skanus ir lengvas maistas thumbup.gif
Atsakyti
Pinavija, nuostabus puslapis thumbup.gif megstu vegetariska virtuve !
Atsakyti
iremai, ką gaminai?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 14, 14:51)
iremai, ką gaminai?

jau daug ką..., labai patiko paprikos įdarytos lęšiais thumbup.gif ir skanu ir sotu smile.gif , makaronus su sūriu dariau, saldumynus beveik visus isbandžiau, sriubas viriau, na daug ką mirksiukas.gif
dar bandžiau balandėlius su varške tai man nelabai, kažkaip nesigavo g.gif
Atsakyti
Gurmanės tylios tapo... Vadinasi, arba nevalgo arba nemeta svorio ax.gif

Kas mityboje paisote sezonų, tai dabar jau galim stumti mėsas, pieno produktus ir ankštinius į šalį, dar nepamirštam, bet jau naudojam žymiai mažiau. Įsivedam šviežius neapdorotus produktus. Bulvių atsargas baigiam ir pamirštam iki naujo sezono. Nebent pas ką dar gerai išsilaikė ir nesudygo. Kas dar lieka iš praeito sezono - tai kruopos. Žuvis labai aktuali.
Suši siūlyčiau rinkti į šio mėnesio patiekalus. Balsuokit už, arba siūlykit savo variantus smile.gif
Nepamenu, turbūt jau sakiau, kad tinka mažinti valgymų skaičių. Akcentuoti vieną maitinimąsi: pusryčius, pietus arba vakarienę. 2/3 mitybos laisvai gali sudaryti šaltas maistas - salotos, jogurtai. Jei kalbėt apie skonio madas: dabar siūlyčiau citrusų rūgštelę, be abejo - šviežios prieskoninės žolės; vandeningas, gaivus, lengvai rūgštintas, su natūraliu saldumu, be cukraus ar papildomo saldinimo, bet tik tiek kiek duoda produktai: kepinti svogūnai, morkos, žirneliai ir t.t. Druskos, pipirų galima atsisakyti visiškai arba vartoti neakcentuojant. Atsargiai su vandeniu, nepersigerkite per jėgą ir stenkitės neužlaikyti organizme skysčių. Turim paleisti iš savęs vandenį, kad kaip sniegas nutirptų, išplautų nuosėdas, šlakus.
Kalbant apie sezonę mitybą, negaliu susilaikyt nepalietus astrologijos. Šią savaitę, ypač rytoj, maistą dedam ne į skrandį, bet ant kūno. Grožio procedūros, kaukės, pylingai, masažai... O su voniom rišam. Pirmiausia per daug vonių kenkia širdžiai, antra - dėl mėnulio. Turbūt skaitėt, apie mėnulio perigėjų. Pasaulio pabaigos neturėtų būti, bet potvyniai - realu. Taip kad skysčiai kaupsis ir organizme, atsiranda tinimų, paburkimų pavojus.

O dabar receptas kurį mėgsta visos mano šeimos moterys, ir kiekviena savaip. Dukra mėgsta jį minkyti ir traiškyti tarp rankučių, katei labai skanu, o man išvalo odą.

Varškės kaukė (lygina veido spalvą, naikina spuogelius)

4 šaukštai varškės
4 šaukštai grietinėlės (grietinėlės kiekį reguliuoti pagal tirštumą)
1 trynys
2 šaukštai smulkiai tarkuotų morkų

Patartina išsivirti mėgstamos žolelių arbatos ir virš jos garų pagarinti veidą prieš dedant kaukę, kad atsipalaiduotų poros. Kaukė dedama ant veido ir dekolte srities aplenkiant paakius, lūpas ir kaklą. Dabar galima ramiai įsitaisyti krėsle su tos pačios arbatos puodeliu ir atsipalaiduoti. Po 5-8 minučių nusiprausti šiltu vandeniu.

Atsakyti
Sveikos panelytes 4u.gif

As ir meginu atrasti sojos mesos pakaitaliukus. Kol kas sekmingai. Bet nieko originalaus dar neisradau, tai nesigirsiu.
O ka merginos manot apie soju miltus, paskaiciau ant dezutes, kad ten anglevandeniu 0, o riebalu tik 6 gr. Tai va galvoju pakeist jais tradicinius miltus. Ar kas bandet, o gal nuolat naudojat? Kaip skonis. Nes as ne kiek riebalu bijau kiek anglevandeniu.

SAGABONA receptukas tavo liuks. Bet juokiausi, gurmane netik tu bet ir tavo kate mirksiukas.gif . Reiks pamegint ir savajai katei pasiulyt. Beje super tavo patarimai ir pamastymai tiek apie astrologija tiek apie sezoniskuma. Kazkaip anksciau apie tai nesusimastydavau, nors turbut intuityviai tas sezoniskumas naudojamas. Bet reiks placiau apie tai pasidomet. Labai sudominai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 03 15, 10:39)
Sveikos panelytes  4u.gif

As ir meginu atrasti sojos mesos pakaitaliukus. Kol kas sekmingai. Bet nieko originalaus dar neisradau, tai nesigirsiu.
.

Sveikos 4u.gif
o ka darai is sojos? man ji turi toki specifini labai skoni, tai nezinau kaip ja tinkamai paruosti g.gif
Atsakyti