Įkraunama...
Įkraunama...

Gurmanės ir kulinarės lieknėja!

QUOTE(vija @ 2011 02 27, 22:40)
Skanaus smile.gif Aš darau iš vištienos file ir pilu liesą grietinėlę vietoj grietinės.
user posted image

atnešu savo pietų receptą, dariau iš vištienos krūtinėlės, bet visai ne sausa gavosi, obuoliai rūgštelės priduoda thumbup.gif grietinę dėjau 12 proc.
Sagabona, ką manai? kiek sveika, tinkama besiliekninant?
Atsakyti
Daug gerų receptų yra čia : Lengvo maisto receptų kampelis
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iremas @ 2011 03 03, 15:25)
Sveikos 4u.gif
o kokia gera temelė, priimkit ir mane mirksiukas.gif
Aš šiandien viriau trintą moliūgų sriubą, mm koks skanumėlis, paparasta, greita, skanu ir nekaloringa, o ir sotu thumbup.gif

Sveika, iremas. Junkis prašom. Labai mėgstu moliūgus, visomis formomis. O moliūgų sriubą dažnai gardinu pakepintom moliūgo sėklom. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 03, 16:07)
atnešu savo pietų receptą, dariau iš vištienos krūtinėlės, bet visai ne sausa gavosi, obuoliai rūgštelės priduoda  thumbup.gif grietinę dėjau 12 proc.
Sagabona, ką manai? kiek sveika, tinkama besiliekninant?

Pinavija Nuostabioji, smagu tave matyti.
Tiesiog naminio maisto klasika, pačia geriausia prasme. Maistinga, lengvai gaminama, skanu ir ... kalorijos priklauso nuo gaminimo būdo. Su liesa grietine tikrai nieko neturėtų viršyti. Man labai patinka jogurtinė grietinė 10 proc. riebumo thumbup.gif
Vištienos krūtinėlė sausa gaunasi tik tada kai perkepama. Ją galima kepti greituoju būdu ant intensyvios ugnies - tiesiog kaip blyną po keletą minučių apkepti iš abiejų pusių. Paskui patroškinti labai neilgai. Čia ne jautiena, kraujo ir žalios mėsos negali likti, bet ir perkepti neverta.
Papildyta:
QUOTE(Belwesta @ 2011 03 03, 16:13)

Ačiū.
Taip, tema tiesiog lobynas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belwesta @ 2011 03 03, 16:13)

Kiek superiniu minciu prisigaudziau thumbup.gif
Atsakyti
Na gerai, valgyti mėgstam, gaminti mokam, o kaip sekasi mesti svorį?
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 03, 20:01)

nekaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 03, 21:01)

Man vidutiniskai rolleyes.gif . Per metus 10 kg. Pries tai per metus irgi apie 10kg. Bet ten savaime nukrito, tiesiog nustojau maitint krutim ir jie istirpo.Bet metu tokiom bangom, praeita pavasari numeciau 5kg tada stilius, paskui ziema dar 5 kg ir dabar vel stilius.Kai susiimu pasidarau koki aspsivalymo zarnynu ir t.t. cikla ir paderinu produktus svori pametu. Tada prisimenu kad megstu skaniai valgyt blush2.gif , valgau bet ir stengiuos neataugt svoriuko mirksiukas.gif . Jei tuos visus metus buciau pasistengus jau buciau kaip gazele bigsmile.gif .Dabar va trecias etapas nes dar noriu 6-8 pamest. Tai va tikiuos treciu etapu visus lasinukus ir nugramdyt. thumbup.gif .
Atsakyti
na man reikia numesti bent jau 5kg. o iki pilnos laimės 8 4u.gif
visada buvau apvaloka, tad nusprendžiau pažiūrėti kaip atrodyčiau liekna. Ištikro labai sunku maitintis sveikai, ir išviso man sveikas ir nekaloringas maistas dažniausiai būna neskanus doh.gif jei tik galėčiau kiekvieną dieną valgyčiau lazaniją bigsmile.gif
bet čia svajonese... nežinau kaip pamesti tuos 8kilogramus, nes pavalgyt aš tikrai labai mėgstu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2011 03 03, 21:28)
na man reikia numesti bent jau 5kg. o iki pilnos laimės 8  4u.gif
visada buvau apvaloka, tad nusprendžiau pažiūrėti kaip atrodyčiau liekna. Ištikro labai sunku maitintis sveikai, ir išviso man sveikas ir nekaloringas maistas dažniausiai būna neskanus  doh.gif  jei tik galėčiau kiekvieną dieną valgyčiau lazaniją  bigsmile.gif
bet čia svajonese... nežinau kaip pamesti tuos 8kilogramus, nes pavalgyt aš tikrai labai mėgstu  unsure.gif

O as jau baigiu priprasti, jau makaronai nevilioja, bulviu patiekalai ale cepelinai ar plokstainiai apsoliuciai neskanus, paciu bulviu kartais uzsimanau, bet atsilaikau, majonezas nebeegzistuoja, keciupai visokie tik prie saslyko ir tai pastebiu kad ne visada jau man ju reikia. Bet dabar galvoju, kad dar reikia isguit kazkaip suri, bet nesigauna kol kas. Ir aisku namu darbo saldumynai ir sokoladai. Va je va je koks blogis, bet koks skanus mirksiukas.gif. Nes jau zinau kad ta likuti kg atsikratyt bus labai sunku, tad bent kuriam laikui reik bandyt isguit visa tai. Nu ir aisku mano priesas nr 1 tai valgymas vakare doh.gif . Mane uzkoduot nuo sito turbut reikia smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 03, 20:01)

lėtai judam - sumažinus riebesnį maistą ir saldumynus, angliavandenius vakare keičiant į baltymus, nesąžiningai laikantis 4 dienų delčios dietos -2 kg per mėnesį smile.gif
svečiuose savęs neriboju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 03 kovo 2011 - 20:48
Skani tema 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 03 03, 20:40)
O as jau baigiu priprasti, jau makaronai nevilioja, bulviu patiekalai ale cepelinai ar plokstainiai apsoliuciai neskanus, paciu bulviu kartais uzsimanau, bet atsilaikau, majonezas nebeegzistuoja, keciupai visokie tik prie saslyko ir tai pastebiu kad ne visada jau man ju reikia. Bet dabar galvoju, kad dar reikia isguit kazkaip suri, bet nesigauna kol kas. Ir aisku namu darbo saldumynai ir sokoladai. Va je va je koks blogis, bet koks skanus  mirksiukas.gif.  Nes jau zinau kad ta likuti kg atsikratyt bus labai sunku, tad bent kuriam laikui reik bandyt isguit visa tai. Nu ir aisku mano priesas nr 1 tai valgymas vakare  doh.gif . Mane uzkoduot nuo sito turbut reikia  smile.gif .

o aš visiškai nemoku tvarkytis savo valgymo. doh.gif kadangi sportuoju visada galvoju " ai čia nieko tokio juk išsportuosiu " geriausiu atvėju tai tik sudeginu sunaudotas kalorijas, o gali ir taip būt,kad svoris pradės augti, o maisto vistiek susiderinti negalėsiu doh.gif o tavo požiūris į "blogą maistą" labai šaunus. Tikiuos ir aš kadanors galėsiu šitaip nusistatyti. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti