QUOTE(iremas @ 2011 03 03, 15:25)
Sveikos
o kokia gera temelė, priimkit ir mane
Aš šiandien viriau trintą moliūgų sriubą, mm koks skanumėlis, paparasta, greita, skanu ir nekaloringa, o ir sotu
Sveika, iremas. Junkis prašom. Labai mėgstu moliūgus, visomis formomis. O moliūgų sriubą dažnai gardinu pakepintom moliūgo sėklom.
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 03, 16:07)
atnešu savo pietų receptą, dariau iš vištienos krūtinėlės, bet visai ne sausa gavosi, obuoliai rūgštelės priduoda

grietinę dėjau 12 proc.
Sagabona, ką manai? kiek sveika, tinkama besiliekninant?
Pinavija Nuostabioji, smagu tave matyti.
Tiesiog naminio maisto klasika, pačia geriausia prasme. Maistinga, lengvai gaminama, skanu ir ... kalorijos priklauso nuo gaminimo būdo. Su liesa grietine tikrai nieko neturėtų viršyti. Man labai patinka jogurtinė grietinė 10 proc. riebumo
Vištienos krūtinėlė sausa gaunasi tik tada kai perkepama. Ją galima kepti greituoju būdu ant intensyvios ugnies - tiesiog kaip blyną po keletą minučių apkepti iš abiejų pusių. Paskui patroškinti labai neilgai. Čia ne jautiena, kraujo ir žalios mėsos negali likti, bet ir perkepti neverta.
Papildyta:
QUOTE(Belwesta @ 2011 03 03, 16:13)
Ačiū.
Taip, tema tiesiog lobynas.