Įkraunama...
Įkraunama...

Gurmanės ir kulinarės lieknėja!

perdariau Beatos netikrą zuikį
dėjau maltą kalakutieną, jokios šoninės, nieko nekepinau, viską išmaišiau ir pašoviau orkaitėn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 03, 23:09)
perdariau Beatos netikrą zuikį
dėjau maltą kalakutieną, jokios šoninės, nieko nekepinau, viską išmaišiau ir pašoviau orkaitėn  smile.gif

saunuole! turejo skaniai gautis!
as irgi taip megstu perdaryt.nes ne visa mesa valgau,ne visus produktus megstu rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(hondute @ 2011 03 03, 21:40)
O as jau baigiu priprasti, jau makaronai nevilioja, bulviu patiekalai ale cepelinai ar plokstainiai apsoliuciai neskanus, paciu bulviu kartais uzsimanau, bet atsilaikau, majonezas nebeegzistuoja, keciupai visokie tik prie saslyko ir tai pastebiu kad ne visada jau man ju reikia. Bet dabar galvoju, kad dar reikia isguit kazkaip suri, bet nesigauna kol kas. Ir aisku namu darbo saldumynai ir sokoladai. Va je va je koks blogis, bet koks skanus  mirksiukas.gif.  Nes jau zinau kad ta likuti kg atsikratyt bus labai sunku, tad bent kuriam laikui reik bandyt isguit visa tai. Nu ir aisku mano priesas nr 1 tai valgymas vakare  doh.gif . Mane uzkoduot nuo sito turbut reikia  smile.gif .

as surio pradejau nebepirkt visai nesenai,ir nusipirkau kazkokiam patiekalui.o ryte sugalvojau papusryciaut surio gabaliuku..atrode,kad valgau riebala... nuo to laiko-surio nesinori doh.gif o as taip megstu ji!!! nes man geriau surio gabaliuka suvalgyti,nei mesos...
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 03 04, 09:17)
as irgi taip megstu perdaryt.nes ne visa mesa valgau,ne visus produktus megstu  rolleyes.gif

iš tikrųjų vertas dėmesio reikalas - greit pasidaro, jokių riebalų, tik kad kepa ilgokai
Atsakyti
Paničkos,kaip faina būtų,jeigu dar kcal parašytumėt prie patiekalų,kuriuos gaminate bigsmile.gif blush2.gif

aš žadu šiandien plovą daryti.kažkada dariau pagal draugės rekomendacijas,ant sausos keptuvės paskrudinti ryžius,kol paruduos,sudėti į puodą,vandens,kad apsemtų,ir virti.na,kad sumesti pakepintą morkytę,svogūniuką,mėsytę,tai,manau,visoms aišku.tas paskrudinimas duoda tokį labai specifinį skonį,daugeliui laaabai [patinka,man irgi patiko,o MB nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 03, 21:01)
Na gerai, valgyti mėgstam, gaminti mokam, o kaip sekasi mesti svorį?

na man svoris nekrenta, bet klubai sumazejo 2cm, dzinsai laisvoki, ziuriu pradeda tirpt "bulkos" nuo sonu thumbup.gif

QUOTE(miyako @ 2011 03 04, 10:17)
as irgi taip megstu perdaryt.nes ne visa mesa valgau,ne visus produktus megstu  rolleyes.gif

draugo mama daro netikra zuiki, labai skanu, vis galvojau kad reik padaryt ir man, aciu uz recepta  smile.gif

Papildyta:
as surio pradejau nebepirkt visai nesenai,ir nusipirkau kazkokiam patiekalui.o ryte sugalvojau papusryciaut surio gabaliuku..atrode,kad valgau riebala... nuo to laiko-surio nesinori  doh.gif o as taip megstu ji!!! nes man geriau surio gabaliuka suvalgyti,nei mesos...

suris mano silpnybe ... apie fermentini sneku... as jeigu nusiperku gabaliuka, tai atpjaunu po maza gabaliuka kol nelieka jo blush2.gif tai dabar irgi tiesiog neperku ir viskas, as stengiuos ribuot riebu maista, jei noriu saldumynu valgau ryte, pietus valgau iprastus, o vakarienei stengiuos ka nors mazai kaloringo, darzoves su zuvim, salotas, omletas s darzovem, varske, zinau kad kelias ilgas, noreciau iki vasaros numest bent 5 kg... na arba apimtis sumazetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 04, 12:36)
Paničkos,kaip faina būtų,jeigu dar kcal parašytumėt prie patiekalų,kuriuos gaminate  bigsmile.gif  blush2.gif

aš žadu šiandien plovą daryti.kažkada dariau pagal draugės rekomendacijas,ant sausos keptuvės paskrudinti ryžius,kol paruduos,sudėti į puodą,vandens,kad apsemtų,ir virti.na,kad sumesti pakepintą morkytę,svogūniuką,mėsytę,tai,manau,visoms aišku.tas paskrudinimas duoda tokį labai specifinį skonį,daugeliui laaabai [patinka,man irgi patiko,o MB nelabai  blush2.gif

As kadangi kcal neskaiciuoju, nes nemoku to daryt ir man labai jau per sudetinga, tai as ant savo patiekalu nesugebesiu ju parasyt. As gaminant tiesiog stengiuos nauduot kuo lengviau virskinama ir kuo lengvesni maista. Aisku ir saikingai riebalu.
Papildyta:
Pabandziau savaite skaiciuot, pasirode per sudetinga man, ir meciau ta reikala mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 03 04, 11:50)
suris mano silpnybe ... apie fermentini sneku...

o tu nusipirk to,kur kainos virš 50Lt/kg vaikšto,neapsirysi tikrai lotuliukas.gif aš irgi jaučiu silpnybę sūriams,nors jie prie vyno labiausiai tinka,bet aš nemėgstu vyno,tai šiaip kartais nusiperku maaaaažą gabaliuką,atgailiu už tą mikroskopinį kąsnelį kelis litukus,ir ramu.... blush2.gif

hondute,aišku,ne visos moka skaičiuoti,ir nebūtina specialiai,tiesiog gal kurios skaičiuoja,bet neparašo 4u.gif
Atsakyti
aisku,as zinau,kad ateis ta diena,kai vel pirksiu suri...

del svorio- svarbiau,kad apimtys mazetu,sportuojant.nes svoris gali augti,didejant raumenu masei. man irgi po truputi mazeja,strangreja kunas..bet dar toli iki tobulybes...
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 04, 12:59)
o tu nusipirk to,kur kainos virš 50Lt/kg vaikšto,neapsirysi tikrai  lotuliukas.gif aš irgi jaučiu silpnybę sūriams,nors jie prie vyno labiausiai tinka,bet aš nemėgstu vyno,tai šiaip kartais nusiperku maaaaažą gabaliuką,atgailiu už tą mikroskopinį kąsnelį kelis litukus,ir ramu....  blush2.gif
hondute,aišku,ne visos moka skaičiuoti,ir nebūtina specialiai,tiesiog gal kurios skaičiuoja,bet neparašo  4u.gif

jo, bet manau nepades, vistiek greit suvalgiciau biggrin.gif

QUOTE(miyako @ 2011 03 04, 13:00)
aisku,as zinau,kad ateis ta diena,kai vel pirksiu suri...

del svorio- svarbiau,kad apimtys mazetu,sportuojant.nes svoris gali augti,didejant raumenu masei. man irgi po truputi mazeja,strangreja kunas..bet dar toli iki tobulybes...

as irgi buna ziuriu i vedrody kaip po prakaitu darau tuos pratimus, galvoju " zinociau kad reikes taip vargt, nuo mazu dienu ziureciau ka i burna dedu" man kartais atrodo kad as niekada nesukusiu, ir kad cia viskas veltui, bet aciu dievu ne daznau uzeina pms tokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 03 04, 12:12)
jo, bet manau nepades, vistiek greit suvalgiciau biggrin.gif

padės tuo,kad daug jo neįpirksi,vadinasi,nepersivalgysi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 03, 11:39)
kokia mėsa? kaip mėgsti - saldžiai, aštriai, švelniai?

megstu astriai-saldziai blush2.gif mesa nugarine ar sprandine, turiu ir vistienos krutinele blush2.gif

QUOTE(Sagabona @ 2011 03 03, 11:49)

Gulbės vonia

gaila nepamaciau ana vakara. bet si vakara isbandysiu, nusiplausiu visus savaites rupescius. gal vaikai liks kaime, vyras dirba tai viena atsipalaiduosiu lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(KaZantipA @ 2011 03 03, 13:21)
na jo, siaip nepagalvojau kad galiu paimt savo sultyse ir tiesiog alyvuogiu aliejum pagardint, aciu iz ideja  smile.gif

man irgi patiko si ideja. kazkaip nepagalvojau. man savose sultyse neskanu, o aliejuje tas aliejus labai dvokia doh.gif

tiek daug visko priraset kad net nebecitavau daugiau. noriu visko idomu viskas, tik galetu laisvo laiko daugiau buti blush2.gif
Atsakyti
nu pagaliau radau, ši tema kaip tik man jungiuos 4u.gif 4u.gif 4u.gif mėgstu įvairū maistą ypač gurmanišką,bet dabar kol laikausi kcal skaičiavimo tai mažiau gaminu ax.gif pasirenku lengviau paruošiamą maistą su mažiau kcal,nes,kaip labai skanu tai ir kcal nerūpi blush2.gif
Atsakyti