Laba diena, atejau (kaip ir visi siame skyrelyje) pasiguosti. Turiu drauge, kazkada buvom laaaabai artimos, bet staiga jos elgesys mano atzvilgiu pasikeite ir ji nebenori su manim bendraut .tiesiai sviesiai to nepasako (o as ir klausti nenoriu, nes bijau isgirsti skaudu atsakyma), bet akivaizdu, kad bendrauti nebenori. grubiai bendrauja, ne kiek nebijo uzgaut manes savo skaudziais komentarais ar poelgiais. suprantu, tureciau pamirst tokia drauge, nu bet skaudu lb,ne tas zodis net kaip. atrodo,kad jai kazkas kazka apie mane blogo pasake ar ka.arba as tiesiog save raminu taip,o istikruju ji tiesiog nebenori su manim draugaut. skaudu ir tiek
Olytee, o Jūs paklauskite savo draugės, kas nutiko... spėju, gal kas nors jai prikalbėjo ką nors apie Jus. Manau, pasikalbėkite su ja tiesiai šviesiai

Sugrįžk pas mane, kur tu bebūtum.
Mus meilei pirmai neleisk pražūti.
Daugybę kelių link mano durų,
Negriauk kas gražaus tarp mūsų buvo.
Sugrįžk pas mane.
Sugrįžk pas mane.
QUOTE(Lucero @ 2011 05 14, 19:26)
Sugrįžk pas mane, kur tu bebūtum.
Sugrįžk pas mane.
Sugrįžk pas mane.
Lucero, niekada nesugrazinsi to kas buwo, wienintele iseitis pradeti wiska is naujo, arba paleisti ir pasikeisti

Sveikos,
atėjau į šį skyrelį pasiguosti. Šiandien ypač liūdžiu, kad neturiu antros pusės. Viena esu beveik visą savo gyvenimą, nes rimto draugo niekada ir neturėjau. Jau taip pabodo neturėti šalia mylimo žmogaus, sulaukti iš jo šilomos ir dovanoti jam savąją..turiu gerų draugių ir šiaip brangių žmonių, bet niekam neesu svarbiausia..
atėjau į šį skyrelį pasiguosti. Šiandien ypač liūdžiu, kad neturiu antros pusės. Viena esu beveik visą savo gyvenimą, nes rimto draugo niekada ir neturėjau. Jau taip pabodo neturėti šalia mylimo žmogaus, sulaukti iš jo šilomos ir dovanoti jam savąją..turiu gerų draugių ir šiaip brangių žmonių, bet niekam neesu svarbiausia..

QUOTE(alino4ka @ 2011 05 14, 21:43)
Lucero, niekada nesugrazinsi to kas buwo, wienintele iseitis pradeti wiska is naujo, arba paleisti ir pasikeisti
stiprybes!!!!

Aš irgi kartais panašiai jaučiuosi.. na gal ne taip, kad daug kas nenorėtų bendrauti, bet manau, kad neesu harizmatiška

Sveikute liepsnele
Aciu Alino4ka:4u:

Aciu Alino4ka:4u:
nesuprantu as kitu kaip jie skundziasi kaip jiems negerai, o is tikro kai viska issikalbi pamatai kad jam nera tai blogai, tik jis nori kad jam butu dar geriau, o tam kuriam negerai jis ji atstumia.
:mirksiukas
Kazin ar jau taip yra kaip sakot
gal jums tik taip atrodo
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 05 14, 23:24)
man atrodo kad as netinku zmonems, nenori bendrauti su manimi daug kas, o jei karta pabendrauju, antra kart jau nenori bendrauti
kiti i mane ziuret negali.

Kazin ar jau taip yra kaip sakot

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 05 16, 07:22)
kad as nieko net blogo ar izeidziancio nepasakau, tik mazai kalbu ir nuo manes atsiriboja.