QUOTE(Dieter @ 2011 09 23, 10:34)
Viluša, Jūs skaitote kokias knygas? Man būtų įdomu, net šiame forume pateikiat tokių įdomių minčių, argumentų. Ar čia taip jau Jums pavyksta, iš galvos visa tai ateina. Jei ką skaitot tai ir aš norėčiau paskaityti.
.....
.....
Knygas - skaičiau, skaitau ir skaitysiu

Kai buvo labai sunkus gyvenimo periodas, teko gilintis į psichologiją - pirmiausiai į savo.
Šiuo metu - jau kiek skeptiškai žiūriu į populiariosios psichologijos knygas, tai jau praeitas etapas, bet savo laiku - buvo įdomu ir naudinga. Dabar labiau traukia rimtesnės knygos. Viena tokių, kurios įstrigę atmintyje ir kurią laikas nuo laiko pavartau vėl - "Pagrindinės baimės formos". Ji padėjo suvokti žmonių skirtingumą ir individualumą, bei kiekvieno individo teisę svaip gyventi savo gyvenimą.
O dėl to ką rašau -- ne, tai ne knygų mintys. Tiksliau - viskas kas išgirsta ir perskaityta ir po to pergyventa savyje. Įdomu būna stebėti SAVE tam tikrose situacijose tarsi iš šalies, kiek įmanoma objektyviai -- tada sužinai naujų dalykų ne tik apie kitus bet ir apie save.
Beje - kitų žmonių bendravime domina labiausiai tai, kad aš galiu SAVE labiau pažinti. Mano atveju - pasitikėjimo ir tikėjimo SAVIMI ugdymas - vienas pagrindinių tikslų. Nes ilgus gyvenimo metus stengiausiai pritapti prie kitų, įtikti kitiems, o dabar - grįžtu į pradžią - stengiuosi patikti SAU.