Sveiki,
gal kam teko restauruoti fotelį, kurio sėdimoje dalyje yra spyruoklės?Ir ar būna kur pirkti spyruoklių baldams?
Ačiū.
Gal kas galite parekomenduoti patikimus restauratorius Kaune, kurie galetu atrestauruoti senovini svetaines stala ir kedes?
Aciu
Aciu

gal kam teko atnaujinti/restauruot sena vaikiska lovyte

impregnuot? su kuo?
alyvuot?
o gal vistik yra koks nekenksmingas lakas?
QUOTE(Serra do Mar @ 2012 04 04, 21:16)
:
impregnuot? su kuo?
alyvuot?
impregnuot? su kuo?
alyvuot?
Gal pirmoje temoje yra kokios nors informacijos apie tai?
Mums meistras restauravo stalą ir, kadangi, nenorėjom lakuoto, stalą vaškavo. Labai skanus kvapas kambaryje buvo

Del lovytes, mes lakavome kazkokiu vandeniniu laku ir viskas buvo liuks, kai isdziuvo jokio kvapo neliko, dziuvo ilgai, nes ziema buvo...Vaikas pagrauze tik vienoje vietoje, be to buvo apsaugos...
QUOTE(Gricė @ 2012 04 05, 08:44)
Mums meistras restauravo stalą ir, kadangi, nenorėjom lakuoto, stalą vaškavo. Labai skanus kvapas kambaryje buvo
, kai stalą pasistatėm. Dabar tai jau nebesijaučia, išsivadėjo. Vaškas, meistras, sakė, natūralus. Tai gal ir lovytei tiktų?

Taip, būtent natūralus bičių vaškas.

Mums suluzo kedziu sedimoji dalis po medziaga, gal kas gali patarti kas galetu sutvarkyti Klaipedoje

Sveiki
Jei as cia ne i tema, tai atsiprasau
Bet ieskau gero meistro/-u, kas galetu restauruoti kelis baldus Vilniuje
Gal galite numesti kokiu kontaktu, nuorodu, patarimu?..

Jei as cia ne i tema, tai atsiprasau

Gal galite numesti kokiu kontaktu, nuorodu, patarimu?..
Mums irgi reiktų restauruoti(pakeisti poroloną ir gobeleną) lovą C formos. Kažin , gal kas galėtų rekomenduoti patikimus ir nebrangius meistrus Vilniuje?
Sveiki,
Ar galima gražiai namų sąlygomis nubeicuoti ir nulakuoti klijuoto uosio palanges? Aš kažkaip nusiteikus buvau tai pati daryti, nes noriu pritaikyti prie grindų dangos, bet jų kol kas neturim. O palanges reikia jau dėti. Tik vieni gamintojai sako, kad namuose ten teplionė daugiau gausis, jei gražiai tai reikia purkšti. Aš tokio darbo nesu dariusi niekada, bet galvoju neturi būti sunku
P.S. gal nelabai į temą čia palangė, bet manau susiję
Ar galima gražiai namų sąlygomis nubeicuoti ir nulakuoti klijuoto uosio palanges? Aš kažkaip nusiteikus buvau tai pati daryti, nes noriu pritaikyti prie grindų dangos, bet jų kol kas neturim. O palanges reikia jau dėti. Tik vieni gamintojai sako, kad namuose ten teplionė daugiau gausis, jei gražiai tai reikia purkšti. Aš tokio darbo nesu dariusi niekada, bet galvoju neturi būti sunku

P.S. gal nelabai į temą čia palangė, bet manau susiję

Laba diena, isipainiojau i kvaila situacija (pati kalta ). Turejau baisiai apsepusi ir nudeveta tarpukario bufeta (beveik rimuojasi ). Na, buvo ir skiles, ir apejes kazkokiais sluoksniais riebalu, purvo. Sugalvojau, kad reiketu ji restauruoti ir atidaviau vienam meistrui. meistras balda atnaujino, viskas ok, bet...padariau klaida su spalva, na gal ivyko nesusisnekejimas, o gal ir as rimtai i tai nepaziurejau, bet dabar yra kaip yra- bufetas, ypac pasvietus saulei, gryn raudonmedzio spalvos Pradzioj buvo nieko, nu bet dabar erzina iki negalejimo Klausimas ka daryti-gal galima kazkaip savarankiskai ta spalva pakeist?