QUOTE(samantila @ 2012 02 29, 10:35)

Sveikos
noriu labai paprasto patarimo, kadangi niekada nieko dar neatnaujinėjau

noriu perdažyt apvalaus stalo kojas jos dažytos ant medžio bet gana plonu sluoksniu..atšokineja todel noriu nutrint švirtiniu popierium tačiau nežinau kokį jį rinktis ar smulku ar stambesni..kokio nr nežinau

ir kokius baldinius dažus pasiūlyt galit kad ir gražiai arodytų ir nesmirdėtų žiauriai (pilni namai mažų užpakaliukų

) ir greitai džiūtų....
ot daug užsimaniau ane

tokių tobulų baldinių dažų net nėra ko gero

noriu balta spalva
Labas
Manau, svarbiausia, jog yra didelis noras, toliau viską galima pabandyti ir pasidaryti
Švitrinio popieriaus reikia tureti 60, 80, na ir 100 galima. 60-ties rupiausias. Tiesiog reikia pasibandyti ir pajausite su kuriuo geriau darbuotis. Kiekvienu atveju skirtingai.
Dėl dažų, tai parekomenduosiu tokius, kuriuos man parekomendavo irgi viena forumiete -
Liurda 
Super man jie patiko. Pagaminti vandens pagrindu, bet nudažius keliais sluoksniais atrodo, kad net ir jokių lakų nebereikia, pasidengia lygiai ir gražiai. Vadinasi "Bakrylex", pirkti Senukuose. Aš pirkau matinius. Na, o toliau priklausomai nuo norų ir kokios ten tos stalo kojos yra, galima pašveisti briauneles ir vaškuoti jas, jeigu norisi išgauti sendinimo efektą.
Šiuo metu į pabaigą einasi mano vienas darbas - grindinės lempos stovas. Nesulaukiu dar gaubtelių, tai, kai viską užbaigsiu, galėsiu parodyti, kas buvo prieš ir po

Kol kas rezultatas džiugina
Sėkmės