Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(popelka @ 2011 06 03, 14:38)
Ne matinis tongue.gif čia daugiau to žiedo nuotraukų 4u.gif http://www.etsy.com/...r...d&ga_facet=

itikinot lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes planavome pirkti ziedus geltono-balto aukso, taciau galutinis variantas, manau, bus klasikiniai ziedeliai... mums jie labai prie sirdies, o ir is mados niekada neiseis... thumbup.gif
be to, kiek teko girdeti, ir is praktikos galiu pasakyti, kad baltas auksas nera labai patvarus... turiu balto aukso suzadetuviu ziedeli su deimanciuku,kadangi jo niekada nenusiimu, tai jis jau prarado pradini blizgesi... verysad.gif kadangi visi balto aukso dirbiniai yra padengiami rodziu, o si medziaga gana greitai apsitrina, todel dingsta blizgesys, norint ji atnaujinti, reikia kas kart lakstyt pas juvelyra, kad is naujo ji padengtu rodziu... todel, manau, balto aukso ziedai vestuvems-ne pats praktiskiausias variantas, nors, man jie labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes šiandien nusipirkom kaip tik balto aukso comort fit klasikinius paprastučius žiedus. Tiesiog pasimatavome ir viskas pasidarė aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainele05 @ 2011 06 05, 19:59)
Sveikos  4u.gif  mes planavome pirkti ziedus geltono-balto aukso, taciau galutinis variantas, manau, bus klasikiniai ziedeliai... mums jie labai prie sirdies, o ir is mados niekada neiseis...  thumbup.gif
be to, kiek teko girdeti, ir is praktikos galiu pasakyti, kad baltas auksas nera labai patvarus... turiu balto aukso suzadetuviu ziedeli su deimanciuku,kadangi jo niekada nenusiimu, tai jis jau prarado pradini blizgesi... verysad.gif  kadangi visi balto aukso dirbiniai yra padengiami rodziu, o si medziaga gana greitai apsitrina, todel dingsta blizgesys, norint ji atnaujinti, reikia kas kart lakstyt pas juvelyra, kad is naujo ji padengtu rodziu... todel, manau, balto aukso ziedai vestuvems-ne pats praktiskiausias variantas, nors, man jie labai patinka mirksiukas.gif

Vadinasi nekokybiskas ziedas. Manajam niekas nesidaro, spalvyte laikosi ta pati. Be to, baltas auksas is tikruju yra paprastas auksas tik i ji deta priemaisu, kad isgaut balta spalvyte, i aukso lydini dedama sidabro ir taip isgaunama ta balta spalvyte. Negali but kokybiskas auksas dengtas jokiais sluoksniais, nebent auksas -turkiskas...
Atsakyti
Mes issirinkom balta(2/3) su raudonu(1/3) auksu ziedus. Tikiuosi bus grazus wub.gif dar neatsieme unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 06 06, 09:18)
Vadinasi nekokybiskas ziedas. Manajam niekas nesidaro, spalvyte laikosi ta pati. Be to, baltas auksas is tikruju yra paprastas auksas tik i ji deta priemaisu, kad isgaut balta spalvyte, i aukso lydini dedama sidabro ir taip isgaunama ta balta spalvyte. Negali but kokybiskas auksas dengtas jokiais sluoksniais, nebent auksas -turkiskas...

Manau pritarčiau...
Nes mes rinkomės tai panašaus svorio kainų skirtumas buvo nemažas... Pigesnieji ir atrodė kiek prasčiau ir ne tokie patogūs buvo.
Atsakyti
QUOTE(Oceanica @ 2011 06 06, 09:34)
Mes issirinkom balta(2/3) su raudonu(1/3) auksu ziedus. Tikiuosi bus grazus  wub.gif dar neatsieme unsure.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Pas mus 1/2 balto; 1/2 raudono aukso. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 06 birželio 2011 - 11:56
Kažkada buvo pradėję patikti kelių spalvų žiedai, skirtingų faktūrų ir pan., bet geriau pagalvojus vis dėlto pirmenybę teikčiau klasikai ax.gif balto arba raudono aukso ax.gif geltonas kažkodėl man net labai nepatinka blush2.gif dar būtų įdomu gyvai pamatyti juodo aukso žiedus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas mergaites, na as savo MB ikalbinau kad darytume 1/2 balto ir raudono aukso. Dar isidejau keleta deimantuku thumbup.gif labai ju norejau nes esu is sarku gimines biggrin.gif taiva siandien vaziuosim atsiimti, tai vakare ikelsiu foto jeigu viskas tiks ir nereiks nieko daugiau daryti. labai gera juvelyra Klaipedoje per pazystamu pazystamus susiradom. Nes kainele lb gera. pas mus 14gr. aukso plius 7 deimantukai ir kainuos tik 1700 lt + -. Apvaiksciojom visa akropoli, bet palyginus kainos ten kosmines. Pas juvelyra tikrai pigiau.
Atsakyti
Sveikos,

Labai reikia jusu patarimo. Ar ziedas butinai turi buti ant bevardzio pirsto? Mat jis man truputi per didelis, tai nezinau mazinti ar muveti ji ant didziojo pirsto. Padekite, merginos
Atsakyti
na viena forumiete matau ne visai isigilino i ta balta auksa, esme tokia kad balto aukso dirbiniai arba padengiami tuo rodziu, arba ne smile.gif draugai daresi vestuvinius ziedus balto aukso, niekuo nedengdami, tada jie turi toki lengva gelsva atspalvi, taciau nieks nenusitrina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 06 06, 13:56)
Labas mergaites, na as savo MB ikalbinau kad darytume 1/2 balto ir raudono aukso. Dar isidejau keleta deimantuku  thumbup.gif  labai ju norejau nes esu is sarku gimines biggrin.gif taiva siandien vaziuosim atsiimti, tai vakare ikelsiu foto jeigu viskas tiks ir nereiks nieko daugiau daryti. labai gera juvelyra Klaipedoje per pazystamu pazystamus susiradom. Nes kainele lb gera. pas mus 14gr. aukso plius 7 deimantukai ir kainuos tik 1700 lt + -. Apvaiksciojom visa akropoli, bet palyginus kainos ten kosmines. Pas juvelyra tikrai pigiau.

Bet tai 14 g. gan dideli žiedai g.gif: pas mus su MB per abu apie 8 g. bent tiek parašyta ir man jau jie gan masyvūs g.gif: nors MB žiedo dydis 20, sąlyginai mažas. Žodžiu pasimečiau tarp svorių biggrin.gif
Atsakyti