na mes ziedu dar neatsieme, bet svoris ir kazkur planuojama apie 14 g. tai jie tikrai ne is tu paciu maziausiu ir siauriausiu atrodo, plotis apie 5 mm. vyrisko, mano vos vos siauresnis bus.
QUOTE(sly smile @ 2011 06 06, 15:21)
na mes ziedu dar neatsieme, bet svoris ir kazkur planuojama apie 14 g. tai jie tikrai ne is tu paciu maziausiu ir siauriausiu atrodo, plotis apie 5 mm. vyrisko, mano vos vos siauresnis bus.
Mūsiškiai irgi ne patys mažiausi ir comfort fit tipo, o jiems aukso reikia irgi kiek daugiau. Plotis apie 5 milimetrus taip pat. Nu negi ten pas mus surašytas gryno aukso svoris

Žodžiu per daug nesigilinom, pasimatavom, patiko ir pirkom

Sveikos
Mūsų žiedukai dar gaminami
Turėsim paprastus, bet plačius (6 mm) raudono aukso žiedukus
O aukso reikės daug - virš 15 g, nes mano pirštukai nėra iš pačių mažiausių (17,5 dydis), o brangiausiojo ranka išvis labai didelė (jo mažiausias pirštas mano nykščio storio
) tai jam 21,5 dydžio reikės
Ėmėm platesnius, nes antros pusės darbas fizinis, tai tie plonesni susilankstytų staigiai ir šiaip nekaip tas plonytis žiedas ant tokio stambaus piršto atrodys
O, apskritai, gerai, kad didžiąją dalį reikiamo aukso savo turėjom, tai žiedukai nekainuos labai daug

Mūsų žiedukai dar gaminami

O aukso reikės daug - virš 15 g, nes mano pirštukai nėra iš pačių mažiausių (17,5 dydis), o brangiausiojo ranka išvis labai didelė (jo mažiausias pirštas mano nykščio storio

Ėmėm platesnius, nes antros pusės darbas fizinis, tai tie plonesni susilankstytų staigiai ir šiaip nekaip tas plonytis žiedas ant tokio stambaus piršto atrodys

O, apskritai, gerai, kad didžiąją dalį reikiamo aukso savo turėjom, tai žiedukai nekainuos labai daug

QUOTE(jadzka @ 2011 06 06, 13:10)
Bet tai 14 g. gan dideli žiedai
: pas mus su MB per abu apie 8 g. bent tiek parašyta ir man jau jie gan masyvūs
: nors MB žiedo dydis 20, sąlyginai mažas. Žodžiu pasimečiau tarp svorių 

nepasakyciau,kad dideli,mano pacios ziedas 11 gr sveria,mb beveik 14 gr comfort fit ir nera jie dideli

Musu ziedai virs 13 g, 6 mm plocio. MB pirsto 19 dydis, o mano 16,5 .

QUOTE(Juoduke` @ 2011 06 06, 09:18)
Vadinasi nekokybiskas ziedas. Manajam niekas nesidaro, spalvyte laikosi ta pati. Be to, baltas auksas is tikruju yra paprastas auksas tik i ji deta priemaisu, kad isgaut balta spalvyte, i aukso lydini dedama sidabro ir taip isgaunama ta balta spalvyte. Negali but kokybiskas auksas dengtas jokiais sluoksniais, nebent auksas -turkiskas...
Na,is tikruju,visko gali buti,aukso kilmes nezinau,kadangi ziedelis uk pirktas

Galbut LT kokybiskus gamina

na va ikeliu musu ziedelius, esu labai patenkinta nes laaabai patiko ir tiko. Na mano ziedelis 5,5mm storio o pirsto dydis mano 16, MB pirstas 19 ostoris 7mm. Tai va gavosi kaip sakiau 14 gr. aukso. Paziurekit ir savo nuomone pasakykit
NA aisku kokia cia nuomone kiekvienam gi pagal skoni, as tokiu norejau tai tokie ir gavom 
Papildyta:
na va pasiemem ziedukus, esu labai patenkinta nes laaabai patiko ir tiko. Na mano ziedelis 5,5mm storio o pirsto dydis mano 16, MB pirstas 19 ostoris 7mm. Tai va gavosi kaip sakiau 14 gr. aukso. Paziurekit ir savo nuomone pasakykit
NA aisku kokia cia nuomone kiekvienam gi pagal skoni, as tokiu norejau tai tokie ir gavom
ir mokejom kaip sakiau 1700 lt cia Klaipedoje.
Jei iseis pabandysiu ikelti
Papildyta:
Zodziu neina ikelti
nzn gal per mazai zinuciu esu parasius ar kaip cia iseina

Papildyta:
na va pasiemem ziedukus, esu labai patenkinta nes laaabai patiko ir tiko. Na mano ziedelis 5,5mm storio o pirsto dydis mano 16, MB pirstas 19 ostoris 7mm. Tai va gavosi kaip sakiau 14 gr. aukso. Paziurekit ir savo nuomone pasakykit

Jei iseis pabandysiu ikelti
Papildyta:
Zodziu neina ikelti

Labas
Mes ziedus uzsisakem pas juvelyra UK. Ejom noredami paprastu, 'klasikiniu'. O kad ir ju kelios desimtys rusiu
zinojom tik, kad norim raudono aukso, be jokiu rastu ir kitu spalvu ar akmenuku. Perkancios UK ypatingai, atkreipkit demesi, keliu karatu jusu auksas. Kur mergaite cia kele zieda, apie kuri diskutavot matinis ar ne, jis tik 14karatu berods, taigi, prastesnio aukso ir turetu salyginai but pigesnis nei kokybiskesni ziedai. Lietuvoj ziedus daugiausiai daro apie 16 karatu. O UK standartas yra 9, 14 ir 18 karatu berods. Palygine skirtingu karatu aukso isvaizda, visgi rinkomes 18. Ziedeliai musu siauri, mano 3mm, MB 4mm. Viso svoris 10g. Dar labai svarbu ziedo gylis(jei gerai supratau, tai yra sieneles storis) (kuo gilesnis, nuo tvirtesnis). Plotis tvirtumo nelabai nulemia, jei neturi pakankamai gylio. 1.3mm gylio laikomi lengvi, 1.7mm vidutiniai, 2.1mm sunkus, pastaruju reiktu vyrams. Jau turetume greit atsiimt, laukiu nesulaukiu!

Mes su savo ziedais visai gerai prasisukom..MB atnaujins tevo rusisko aukso klasikini zieda,o kad man padaryti neseme savo auksa. Jo bus paprastas klasikinis, mano tures viena mazyti mazyti deimanciuka. Tokio visada ir norejau. Net nesimatavau jokiu kitu variantu
Ir sumokejom tik 300LT

QUOTE(kristekristele @ 2011 06 06, 14:16)
Sveikos,
Labai reikia jusu patarimo. Ar ziedas butinai turi buti ant bevardzio pirsto? Mat jis man truputi per didelis, tai nezinau mazinti ar muveti ji ant didziojo pirsto. Padekite, merginos
Labai reikia jusu patarimo. Ar ziedas butinai turi buti ant bevardzio pirsto? Mat jis man truputi per didelis, tai nezinau mazinti ar muveti ji ant didziojo pirsto. Padekite, merginos
Mano nuomone - mažinti ir mūvėti ant bevardžio

QUOTE(sly smile @ 2011 06 06, 14:46)
na viena forumiete matau ne visai isigilino i ta balta auksa, esme tokia kad balto aukso dirbiniai arba padengiami tuo rodziu, arba ne
draugai daresi vestuvinius ziedus balto aukso, niekuo nedengdami, tada jie turi toki lengva gelsva atspalvi, taciau nieks nenusitrina 

P.S. Mano sužadėtuvių žiedelio vidinej pusej truputį pasitrynęs tas rodis, ir ką jūs manot, tai pastebiu tik aš ir juvelyras kuris tą žiedelį mažino. Kiti gūžčioja pečiais ką čia prisigalvoju.

Balto aukso ziedai nedengti rodziu:

čia įdomiai, dešiniam kampe žiedeliai sudėti ir iš kokių metalų parašyta http://www.pricescop...Comparisons.jpg
QUOTE(biti atskrend @ 2011 06 07, 00:19)
Lietuvoj ziedus daugiausiai daro apie 16 karatu. O UK standartas yra 9, 14 ir 18 karatu berods. Palygine skirtingu karatu aukso isvaizda, visgi rinkomes 18.
Ziedeliai musu siauri, mano 3mm, MB 4mm. Viso svoris 10g. Dar labai svarbu ziedo gylis(jei gerai supratau, tai yra sieneles storis) (kuo gilesnis, nuo tvirtesnis). Plotis tvirtumo nelabai nulemia, jei neturi pakankamai gylio. 1.3mm gylio laikomi lengvi, 1.7mm vidutiniai, 2.1mm sunkus, pastaruju reiktu vyrams.
Ziedeliai musu siauri, mano 3mm, MB 4mm. Viso svoris 10g. Dar labai svarbu ziedo gylis(jei gerai supratau, tai yra sieneles storis) (kuo gilesnis, nuo tvirtesnis). Plotis tvirtumo nelabai nulemia, jei neturi pakankamai gylio. 1.3mm gylio laikomi lengvi, 1.7mm vidutiniai, 2.1mm sunkus, pastaruju reiktu vyrams.
O koks atspalvis jusu pasirinkto 18 K žiedo, gal galit palyginti su raudonuoju auksu kuris LT populiariausias ir su tuo 14 K kur saket pigus?

Musu lygiai tokie pat, tik svoris mazesnis. Gylio didelio nesirinkom nes kadangi pas mus jie gaubti (D-shape profilio), ir kai dar tas sienelės storis nemazas tai bent man asmeniskai suglaudziant pirstus labai nepatogu kadangi tada isirezia i greta esancius pirstus. Kai tiesaus profilio ziedas tai manau nera didelio skirtumo.

mes ziedelius gaminomes, vakar pasiemem

Sveikos merginos
mes siandien uzsisakem ziedus
jie tokie praktiskai "klasikiniai"
paprastuciai, taciau
sakem, jei atsibos tas paprastumas per kokias 5 metines isidesim kokius deimantukas ar kazka kito sugalvosim
gaminsimes Kaune juvelyrinej "Du safyrai"
labai patiko aptarnavimas, issamus paaiskinimas kas nuo ko ir del ko skiriasi ir t.t.
na tik kaina gana nemaza, nors ir su savu auksu (tik jie ji ispirko, o darys tai is savo lydinio)
bet is esmes mes labai patenkinti
mes siandien uzsisakem ziedus

bet is esmes mes labai patenkinti