Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(aridax @ 2011 05 30, 19:08)
O iš esmės aš čia vėlgi užsukau su vienu pamintijimu: jau esu peržiūrėjus neįsivaizduojamai daug įvairių fotografų darbų.. ir žinot dėl ko greičiausiai neimčiau profo, o pasitikėčiau (kaip kad ir dariau) pradedančiuoju? Ilgainiui pradedu nebepakęst tų nušlifuotų, tobulų, be menkiausio priekaištėlio fotografijų... jos tampa nuostabiu paveikslu, atviruku, bet praranda dvasią ir tą tikrą realybę. Siekdama tobulumo, fotografija išsigimsta, nes praranda esmę - fiksuoti akimirkas, o ne kurti naujas....

Na, nežinau, mane visuomet tuo ir žavėjo reportažinė fotografija, kai žinau, jog viskas, kaip elgsiuos, kaip žiūrėsiu, netgi ką jausiu (!) - bus įamžinta. Dėl šabloniškumo ir vienodumo - taip, pradedam grožio salonu, baigiam.... kas kaip. Kada šitai bus išgyvendinta ir kas šitai pakeis - neįsivaizduoju smile.gif Bet dabar ir tame yra žavesio.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 05 30, 17:44)
Taip ir sakykite, kad visiškai jokio supratimo apie šiuolaikinę fotografiją neturite arba nuotraukos jums visai neteikia jokios reikšmės. Nes neįsivaizduoju, kaip galima nepamatyti to, kas akivaizdu. Šiuo atveju - skirtumo.
---
Kelintų metų fotoalbumus žiūrėjot?

Jus labai klystate - as butent su fotografais labai glaudziai bendradarbiauju ir labai nemazai apie viska zinau - galeciau uoj kiek pripasakoti, tiesiog nesinori cia nei reiklamu dideliu nei mazesniu destyti, galiu pasakyti kuris geras, kuris maziau smile.gif Beje zinau viena fotografa kuris jau pencininkas, bet tokias nerealias foto padaro ir ima juokingai maza kaina, o fotografaves yra net pacia Kate Moss ir kitu italu, prancuzu modeliu lotuliukas.gif varciau visus jo surinktus zurnalus ir negatyvus - jis profas - jam fotografija ir gyvenimas, ir aistra , ir duona, o tokie zmones imasi issukiu ne per daug gilindamiesi i pinigus thumbup.gif fantastika su tokiais bendrauti. Apie fotografija ir pozavimus taip pat daug ismanau butent del to kad teko bendrauti su talentais kurie turi ir ziniu, nerasytu fotografijos paslapciu ir t.t. smile.gif Nereikia pykti jei kaazkam nepatiko mano pastaba - tiesiog sakau savo nuomone, pagal savo patirti cool.gif
Atsakyti
Laba diena, pasakykit savo nuomone apie zavifoto.lt fotografa? Planuojame ji imti vestuvems, gal kam teko susidurti? Ar vertas jo darbas prasomos pinigu sumos? Aciu uz nuomones wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erinija: 01 birželio 2011 - 10:46
QUOTE(erinija @ 2011 06 01, 09:45)
Laba diena, pasakykit savo nuomone apie zavifoto.lt fotografa? Planuojame ji imti vestuvems, gal kam teko susidurti? Ar vertas jo darbas prasomos pinigu sumos? Aciu uz nuomones wink.gif

mes butent ji ir uzsisakeme, mane taipat domintu atsiliepimai ax.gif o seip tai malonus zmogutis,tik viena zinau,kad jo fotografuojama jausiuosi laisvai thumbup.gif o rezultatai dar tik priesaky smile.gif labai tikiuosi,kad nenusivilsim blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkis777: 01 birželio 2011 - 11:44
Kaip jums sitas fotografas? g.gif
http://www.adomofoto...ija.lt/vestuves
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2011 06 01, 13:18)

keletas graziu foto yra, bet siaip tai nelabai - dar jam truksta praktikos ir ideju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2011 06 01, 13:18)

tarkim, kad tikrai dar reiktų padirbėt prie nuotraukų. Ir ne tik dėl naujų idėjų...
Atsakyti
QUOTE(Gedominas @ 2011 06 02, 11:01)
tarkim, kad tikrai dar reiktų padirbėt prie nuotraukų. Ir ne tik dėl naujų idėjų...

Tai jau tikrai, kad reiketu padirbet... ir labai stipriai padirbet g.gif
Atsakyti
QUOTE(erinija @ 2011 06 01, 11:45)

kodel musu fotografo niekas nepakomentuoja? smile.gif gal kazkur ir yra jis apkalbetas, bet labai neturiu laiko skaityti visa temele wink.gif pora nuomoniu man issakykit, kad tvirtai apsispreciau smile.gif labai dekoju 4u.gif
Atsakyti
Tai kad tiek šitoje temoje, tiek dar senesnėje ne viena atsiliepė teigiamai apie jūsų fotografą. Ne viena mano draugė irgi jau naudojosi jo paslaugomis - džiaugiasi, sakė dabar krikštynoms samdysis biggrin.gif Pasieškokit prie laisvesnio laiko, surasit tuos atsiliepimus, dabar apie visus mintinai tikrai nepamenam kas buvo diskutuota smile.gif o šiaip, svarbiausia, kad patiktų jums pačiai, o ne kitiems smile.gif 4u.gif Dar toks dalykas, jeigu jis dar iki šiol laisvas jusu datai, tai patarčiau mažiau dvejoti, nes šitie geresnieji, brangesni fotografai dažniausiai jau pavasarį būna užimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erinija @ 2011 06 02, 23:29)
kodel musu fotografo niekas nepakomentuoja? smile.gif gal kazkur ir yra jis apkalbetas, bet labai neturiu laiko skaityti visa temele wink.gif pora nuomoniu man issakykit, kad tvirtai apsispreciau smile.gif labai dekoju  4u.gif

Man patinka kaip jis fotografuoja thumbup.gif gražios nuotraukos
Atsakyti
As galiu Jums parekomenduoti savo fotografa vestuviu, kaina ir kokybe manau tikrai gera. Fotografas Marius Mes ir vestuves ir krikstynas pas ji uzsakinejome fotografuoti.
Atsakyti