o man ta foto su kačiuku labai smagi
QUOTE(mangule @ 2011 06 13, 20:57)
neteko, bet fotografijos tai nelabai - truksta praktikos surandant tinkamus foto kampus (kai kur matosi negraziai sulenkta koja su pilnu atraminiu svoriu, kai kur galuniu padetis nekoreguota, kad dailiau atrodytu), kompozicija vietomis net labai nuobodi, truksta nuotaiku paieskos (veidai persikreipe, akys be 'ugneles' matosi kad zmogus susikaustes ir pozuoja, truksta laisvumo nors ir dirbtino bet kai fotografas pries nuspausdamas mygtuka pakoreguoja, rezultate jokie nepatogumai neislenda), truksta kurybiskumo (kaip zmogus atsistoja, veikia taip ir uzfiksuoja - fotografas nepateikia mini scenarijaus, pagal kuri zmogus galetu bandyti isijausti i koki tai vaidmeni, o uzmesta draperija dar nereiskia kad bus grazu ir bus Ta nuotaika...). Sakyciau, truksta praktikos, o gal ir kazko daugiau
Sveikos, nuotakos
Gal galėtumėte pasidalinti savo nuomone apie lstudio.lt ?
Mane vilioja gana žema kaina, dviejų fotografų darbas ir pakankamai platus paslaugų paketas...
Mane vilioja gana žema kaina, dviejų fotografų darbas ir pakankamai platus paslaugų paketas...
mūsų vestuvėse dirbo net trys fotografai
samdėm skfoto.lt tai likom laaabai jais patenkinti, ne tik nuotraukomis, bet ir darbu, bendravimu
o pulke buvo pabrolys fotografas, jis ir svetainę turi - jonasfoto.lt. Kadangi fotografai buvo užimti mumis, tai jis daugiau pulko kadrų pridarė, bet esam taip pat labai patenkinti ir jo padarytomis mudviejų nuotraukomis
QUOTE(updike @ 2011 06 14, 10:33)
Sveikos, nuotakos
na gana neblogai, truksta dar praktikos, bet yra tikrai graziu foto, turi aki kas liecia kompozicija (ar bent jau tinkamai apkarpo), o siaip vienas geras dalykas tai, kad zmones neatrodo kaip ant 'mieto' uzsede - fotografas moka matyt nuteikti taip, kad varzymosi nelabai matyti, todel ir susikausciusiu foto palyginti nedaug bent jau i tai kas yra sudeta i ju puslapi. Dar reiktu padirbeti su galunemis, seseliais, bet jei sakot kad kaina negasdina tuomet cia gana neblogas varijantas.
Papildyta:
QUOTE(kristabelly @ 2011 06 14, 10:43)
mūsų vestuvėse dirbo net trys fotografai
samdėm skfoto.lt tai likom laaabai jais patenkinti, ne tik nuotraukomis, bet ir darbu, bendravimu
o pulke buvo pabrolys fotografas, jis ir svetainę turi - jonasfoto.lt. Kadangi fotografai buvo užimti mumis, tai jis daugiau pulko kadrų pridarė, bet esam taip pat labai patenkinti ir jo padarytomis mudviejų nuotraukomis 
kiekvienam pagal skoni, bet jie nelabai
QUOTE(Red_Rose @ 2011 04 13, 01:00)
Bet čia tik mano tokia nuomonė, nes labai daug fotografų esu peržvelgusi ir pati tuo domiuosi trupučiuką.
Dėl pirmo tai neimčiau dėl vyresnio žmogaus. Sunku būtų su juo manau bendrauti (bet sakau, čia išankstinė nuomonė). Nuotraukos paprastos, lyg ir sutvarkytos bet nelabai užkabino. Galbūt per daug paprastos
Dėl antrųjų, na, iš pirmo žvilgsnio viskas lyg ir ok, maža kaina, fotkės neblogos, bet, jeigu įsigilinus, į kainą neįskaičiuota nei knyga, nei albumas, nei atspausdintos nuotraukos. Taip pat neaišku kiek nuotraukų. Nenustebčiau jeigu bederinant su jais sutartį, paaiškėtų, kad už albumą teks primokėti dar kokius 2-3 šimtus. O tada kaina patampa jau kiek per didelė pagal tokią kokybę, nes nuotraukos labai skirtingos, nėra vieningo stiliaus, nėra istorijos pasakojimo - čia būtų gerai pamatyti visas bent poros vestuvių nuotraukas. Kai kur prifotošopinta per daug, kai kur tiesiog ne pats geriausias kampas pasirinktas.
Taip, aš labai priekabi
, bet manau kad renkantis fotografą tokiai ir reikia būti. Ir šiaip, turiu savofavoritus, kuriais pasitikiu, žaviuosi jų darbais ir kuriuos rekomenduoju draugams ir šiaip pažįstamiems 
Dėl pirmo tai neimčiau dėl vyresnio žmogaus. Sunku būtų su juo manau bendrauti (bet sakau, čia išankstinė nuomonė). Nuotraukos paprastos, lyg ir sutvarkytos bet nelabai užkabino. Galbūt per daug paprastos
Dėl antrųjų, na, iš pirmo žvilgsnio viskas lyg ir ok, maža kaina, fotkės neblogos, bet, jeigu įsigilinus, į kainą neįskaičiuota nei knyga, nei albumas, nei atspausdintos nuotraukos. Taip pat neaišku kiek nuotraukų. Nenustebčiau jeigu bederinant su jais sutartį, paaiškėtų, kad už albumą teks primokėti dar kokius 2-3 šimtus. O tada kaina patampa jau kiek per didelė pagal tokią kokybę, nes nuotraukos labai skirtingos, nėra vieningo stiliaus, nėra istorijos pasakojimo - čia būtų gerai pamatyti visas bent poros vestuvių nuotraukas. Kai kur prifotošopinta per daug, kai kur tiesiog ne pats geriausias kampas pasirinktas.
Taip, aš labai priekabi
parekomenduokite prasau
QUOTE(inesse @ 2011 06 14, 12:24)
kiekvienam pagal skoni, bet jie nelabai
matosi jog kaip zmogus stovi taip ir 'pleskina' ar minimalaiai pataiso, nes daugiau patys neizvelgia (tai liecia tuos pacius smakriukus, pagurklius kabancius, lupu israiska, galuniu padeti, judesius, kai kur pozos banalios kaip pvz nuotaka kaip ukininke koja uzkelus ant suoliuko... tokie momentai nera trapu ir romantiska - fotografas tai turi matyti ir pakoreguoti, patarti zmogui juk jis saves is salies nemato)...
aišku dėl skonio nesiginčijama
Vakar pasiėmėm nuotraukas iš fotografo. Esam labai labai patenkinti rezultatu
Drąsiai galiu rekomenduoti fotografą Sigitą Gaudėžą!
QUOTE(Kristina_999 @ 2011 06 14, 22:12)
Vakar pasiėmėm nuotraukas iš fotografo. Esam labai labai patenkinti rezultatu
Drąsiai galiu rekomenduoti fotografą Sigitą Gaudėžą! 
Kokiame mieste ir kokia kaina?
QUOTE(Sunny Day @ 2011 06 14, 22:43)
Jis iš Vilniaus, bet galbūt ir į kitus miestus važiuoja fotografuoti. Kainą, manau, reiktų aptarti su juo asmeniškai
QUOTE(Kristina_999 @ 2011 06 15, 08:26)
Jis iš Vilniaus, bet galbūt ir į kitus miestus važiuoja fotografuoti. Kainą, manau, reiktų aptarti su juo asmeniškai
Jei įdomu, galit pasidomėti - www.sgfoto.lt 
Dėkui.