QUOTE(Degutė @ 2011 03 15, 15:57)
Pupeliuk,

nu ir kelionė su vaikais..
OT

mes pernai vasarą keliavom smagiai 3 savaites, o gįžus, tą pačią dieną mažius kai susirgo, tai 3 savaitėm, su geriamais+leidžiamais ab, vos neištrynė visų kelionės įspūdžių

gerai, kad fotkės liko

tai šiemet jau neįsivaizduoju, kokių kelionei vaistų prisigriebt, kad jei išvažiavus taip imtų ir sugriūtų
Ai žinai, aš nelabai kažko kito ir tikėjausi, daugmaž įsivaizdavau kaip viskas baigsis su tokia koncentracija vaikų

tai man atrodo čia viskas normaliai

ne primas kartas taip važiuojam ir ne pirmas kartas vaikai suserga. Tai kažkaip jau tikėdamasi blogiausio rezultatas paprastai būna geresnis nei tikėjausi ir kelionę užskaitau kaip vykusią

žinai ir su seserim pabuvau, retai susitinkam, ir vaikai tarpusavy pasižaidė, pasiilgę vienas kitų buvo (sesuo 2 mergaites turi panašaus amžiaus kaip mano berniukai), ir vyras mano paslidinėjo, nuo vaikų pailsėjo, tai kaip ir viskas ok. Čia tas pats kas pas seserį užeitum į svečius, tik kad tas atstumas
P.S. beje LT atostogaujant 2 vasaras prie jūros (kai dar turėjome tik vieną vaiką, rinkomės ramesnes atostogas

), abu kartus visi apsirgom, taip kad koks skirtumas kur sirgt - kelionėj, ar atostogaujant prie jūros..