Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (89 tema)

QUOTE(sige @ 2011 03 22, 20:10)
paaiškinkite prašau, jei kas žinote, ką reiškia terminas ar posakis "fotoaparatas praėjęs pusantro rato"?

aš kažkaip įsivaizduoju, kad čia jau ta riba veidrodinių aparatų kadrų. Skaičiau, kad po tam tikro kadrų skaičiaus gali sugesti užuolaidėlės. Ar esu nors truputį teisi, ar visai grybauju... blush2.gif

Pusantro rato, tai itaru, kad skaitliukas viena karta praejo 9999999 riba. Kiek tiksliai devintuku matyt priklauso nuo aparato. Populiaru yra 10 000 kadru. Nemanau, kad gali buti nuliu daugiau. Tai reiskia, kad aparatas padare15 tukst kadru. Priklauso nuo modelio kiek toli iki resurso veidrodzio/uzrakto resurso. Skaityk info tinkle. Bet kokiu atveju tai tik deklaruojamas resursas, ne garantinis. Bet mano galva pakankamai mazai jei teisybe sako.
Atsakyti
PRIMINIMAS:

šį trečiadienį organizuojamas meetas su londonietiška wyshnia smile.gif

Laikas: kovo 23 d. po darbo, apie 17,30-18,00 val.
Vieta: tiksliname, bet manau, kad bus Pizza Jazz virš Savanorių Rimi.

Junkitės ir nauji žmonės, smagu bus susipažinti smile.gif 4u.gif

daug mūsų nebus (pagal susidomėjimą ir AŽ), bet kažkiek tikrai susirinks. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 kovo 2011 - 08:11
QUOTE(sayonara @ 2011 03 23, 08:11)
PRIMINIMAS:

Laikas: kovo 23 d. po darbo, apie 17,30-18,00 val.
Vieta: tiksliname, bet manau, kad bus Pizza Jazz virš Savanorių Rimi.

Junkitės ir nauji žmonės, smagu bus susipažinti smile.gif 4u.gif

daug mūsų nebus (pagal susidomėjimą ir AŽ), bet kažkiek tikrai susirinks. 4u.gif

liuks bigsmile.gif įtariu, kad prisijungsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 22, 21:35)
suprantu, kad kainuoja, ale... paeksperimentuok, jei turi galimybę.. pavydžiu to atradimo džiaugsmo.. blush2.gif

Taip, eksperimentuosiu, tikrai nesitikiu iš karto gauti tobulą rezultatą 4u.gif Išbandysiu savaitgalį rankinį fokusavimą 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 03 23, 09:11)
PRIMINIMAS:

Kaip pavydžiu Jums meet'o blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2011 03 23, 08:19)
liuks  bigsmile.gif įtariu, kad prisijungsiu smile.gif

liuks smile.gif
Atsakyti
klausimuks dar apie šį vakarą - ar kas kinderius imat? galvoju, ar būt gerai, ar egoistei biggrin.gif
Atsakyti
aš būsiu egoistė smile.gif
pasilepink ir Tu, jei turi galimybę smile.gif
Atsakyti
tikslinu patikslinimą:

meetas su wyshnia šiandien, Savanorių RIMI esančioje Pizza Jazz, pradedam rinktis nuo 17,30, staliukas rezervuotas mano vardu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 23, 11:59)
tikslinu patikslinimą:

meetas su wyshnia šiandien, Savanorių RIMI esančioje Pizza Jazz, pradedam rinktis nuo 17,30, staliukas rezervuotas mano vardu.  4u.gif

aš galiu truputį vėluoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 23, 11:59)
tikslinu patikslinimą:

meetas su wyshnia šiandien, Savanorių RIMI esančioje Pizza Jazz, pradedam rinktis nuo 17,30, staliukas rezervuotas mano vardu.  4u.gif

cha, o as braskes valgau.. ir pyraga kepsiu.. ir... ir... o pas mus pavasaris biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2011 03 23, 13:26)

biggrin.gif gerai, mieloji :*
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2011 03 23, 14:26)

aš stipriai veluosiu smile.gif jei dar spėsiu aišku kol neišsiskirstysit..
Atsakyti