Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (89 tema)

Regitruojuos ir aš į naują temelę smile.gif Ačiū, Sayonara, už naujus namučius 4u.gif bis.gif

Bonda, yra ir Nikonui adapteriai Heliosui, bet kiek man teko girdėt Heliosas geriau draugauja su Canonu:)
Atsakyti
Va mano tortas biggrin.gif

Cia OT, bet maniske nevalgo nei tortu nei pyragu tai teko suktis ir i darzeli netikra torta nest i kiekviena gabaliuka pridejus sausainiu šuniuku blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 03 03, 14:02)
bet maniske nevalgo nei tortu nei pyragu tai teko suktis ir i darzeli netikra torta nest i kiekviena gabaliuka pridejus sausainiu šuniuku blush2.gif

bet kiti turbut mielai valgytu tongue.gif
o siaip isdurei su ankstesniu postu -galvojau -nu negi tu blink.gif tortus pradejai kept lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labai saunus tortikas wub.gif thumbup.gif ir netingi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kristina, mokytoja tu mūsų, nuostabių namučių kūrėja, nuotaikos kėlėja, temos ugnies kurstytoja, ciocyte mieliausia, su GIMTADIENIU!!! Šviesk ir neužgesk wub.gif wub.gif Mua :*

Melodi nu ką tu koks tortas thumbup.gif beje ir foto labai fainos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 04 kovo 2011 - 10:25
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 03 04, 10:23)
Kristina, mokytoja tu mūsų, nuostabių namučių kūrėja, nuotaikos kėlėja, temos ugnies kurstytoja, ciocyte mieliausia, su GIMTADIENIU!!! Šviesk ir neužgesk wub.gif  wub.gif Mua :*

nu klausyyykitės..... wub.gif wub.gif wub.gif guliu ant nugaros nokaute ir murkiu biggrin.gif 4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 03 03, 14:30)
bet kiti turbut mielai valgytu tongue.gif
o siaip isdurei su ankstesniu postu -galvojau -nu negi tu blink.gif  tortus pradejai kept lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
labai saunus tortikas wub.gif  thumbup.gif ir netingi biggrin.gif  thumbup.gif

Nuuuu, as iskepus esu ciela 1 torta MEDAUS cool.gif nestuke.gif hormonai priverte biggrin.gif Buvo labai skanus, tik labai nefotogeniskas lotuliukas.gif

Say, su Torto diena, ikvepimo, geru kadru ir paklusniu vaiku biggrin.gif happybday.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 03 04, 10:23)
Kristina, mokytoja tu mūsų, nuostabių namučių kūrėja, nuotaikos kėlėja, temos ugnies kurstytoja, ciocyte mieliausia, su GIMTADIENIU!!! Šviesk ir neužgesk wub.gif  wub.gif Mua :*

visiškai pritariu Pupeliuko žodžiams. belieka tik prisidėt prie sveikinimų! bigsmile.gif

p.s. ačiū už naują temą notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 03 04, 11:23)
Say, su Torto diena, ikvepimo, geru kadru ir paklusniu vaiku biggrin.gif  happybday.gif  alc.gif

QUOTE(Degutė @ 2011 03 04, 11:48)
visiškai pritariu Pupeliuko žodžiams. belieka tik prisidėt prie sveikinimų!  bigsmile.gif
p.s. ačiū už naują temą  notworthy.gif

ačiū, merginos.. nebūtų Jūsų, nebūtų, kam naujų temų atidarinėt..smile.gif
kaip ten savo susigraudinusios pagyvenusios moteriškės - aš Jus myyyliu biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara, sveikinu su gimtadieniu:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 04, 13:15)
Sayonara, sveikinu su gimtadieniu:)

dėkui smile.gif
Atsakyti
Say, su grazia svente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 03 04, 13:57)
Say, su grazia svente  4u.gif

:* 4u.gif