Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (89 tema)

Degute, "ir aš kaip paukštis.." galvos visai nereikia, žiūrisi lb gerai. FB jau užmačius buvau, lb įsimintinas thumbup.gif Ir "smėlio audra smile.gif" labai patiko 4u.gif

QUOTE(Olive* @ 2011 04 05, 11:00)
buvau pazolinet isejus  blush2.gif

Antroji mane lb kabina dėl rasos lašelių, bet pirmoji man minkštesnė ir labiau patinkanti, tik pritariu kitoms - šviesumo/skaidrumo daugiau norėtusi mirksiukas.gif

Duoma, man antroji lb patiko, paslaptingumas toks jaučiasi 4u.gif pirmoje man kažkaip nesižiūri krūtinė blush2.gif gal modeliukas per daug išsirietė g.gif

Pupeliukas, jaukus kadras, puikios spalvos wub.gif

Melodi, nu puikiai su rankiniu fokusu tvarkaisi biggrin.gif

QUOTE(antajo @ 2011 04 12, 15:56)
as uz cia savaite smile.gif
(tarp kitko, cia turejo but grazus broliu portretas biggrin.gif )

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 13 balandžio 2011 - 08:47
Degute, maciau tavo sias foto FB, labai labai patiko ax.gif

antajo, broliu portretas nepakartojamas lotuliukas.gif thumbup.gif

pupeliuk, labai tingus ir geras kadras rolleyes.gif

melodi, helios serija...man ta pirma zalia nuotrauka patinka ax.gif

Dedu ir savo heliosine nuotrauka...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 04 12, 09:51)
user posted image

user posted image

user posted image

man jis toks "minkstas" atrodo, fona graziai plauna  wub.gif  Tik vaikus su rankiniu fokusu fotkint tai hmmm... doh.gif

o dieve nesusilaikiau nepakomentavus, pamaniau, kad i savo mazos nuotraukas ziuriu blink.gif blink.gif blink.gif laaabai grazu wub.gif
Atsakyti
tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 19 balandžio 2011 - 13:49
QUOTE(Dagilis @ 2011 04 19, 13:12)

cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti

sveiki fotografai:)

kreipiuosi i jus su prasymu blush2.gif esu pati megeja sioje srityje 4u.gif ir patinka naturalumas, siltumas bei originalumas, kuri stengiuosi perteikti per fotografija, taciau nevisada galiu tai pati padaryti.
Todel kreipiuosi i jus, gal kas nors galetu mums padeti ir paciam pasipraktikuoti ir tuo paciu iamzinti mus per mano mazuliuko krikstynas liepos 2d. Vilniuje.
Geriausia, kad rasytumet i AZ (butu smagu pamatyti jusu darbelius bei preliminare kainyte uz fotosesija)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suny @ 2011 04 21, 10:38)
Todel kreipiuosi i jus, gal kas nors galetu mums padeti ir paciam pasipraktikuoti ir tuo paciu iamzinti mus per mano mazuliuko krikstynas liepos 2d. Vilniuje.

Vis tik siūlyčiau apsispręst ar tą dieną norit "praktikuotis" ar "įsiamžint". Nes kai tie kas turėtų būt "įamžinti" laksto su fotoaparatu, o fotografas ir įamžint ir praktiką pravest turi tai švelniai sakant nesusipratimas. Savo šventei, kurioje norit būti "įamžintas" fotiką siūlyčiau pasidėt į šalį ir netrukdyt fotografui dirbt, o praktikos semtis kituose įvykiuose, kuriuose vaidmuo būtų ne šventės dalyvio, o "praktikanto".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 21 balandžio 2011 - 11:14
Kiekvieną ketvirtadienį, nauja fotoblogo pamokėlė:

http://www.herkusfoto.lt/blogas/?p=162
Atsakyti
Grazios pavasarines sventes visoms 4u.gif
Atsakyti
labas,

ko nutilot? smile.gif

kadangi kelias savaites nekėliau savaitinių, tai štrafuojuos apie žuvėdras smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 04 27, 07:32)
labas,

ko nutilot? smile.gif

kadangi kelias savaites nekėliau savaitinių, tai štrafuojuos apie žuvėdras smile.gif

FB sie kadrai labai istrigo, superiniai 4u.gif

O kaip su tuo zaidimu g.gif kuri toliau rolleyes.gif

keli ir mano kadrai, nors zinau, kad nieko gero blush2.gif Kazkaip labai skreginu su juosta fotografuojant ieskoti idomesniu kampu blush2.gif , vis bijau, kad bus blogiau, tai paprasti, bet man sp patinka

user posted image

user posted image
Atsakyti
aš aš toliau blush2.gif užsišvenčiau... blush2.gif ir modelis nepasiduoda hihihi.gif bet tikiuos kaip nors šią sav pagimdyt ką... ax.gif

Vasaraite, pirma man patinka 4u.gif
Atsakyti