Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (89 tema)

QUOTE(inc @ 2011 05 11, 19:18)
sveikos!

pasiilgau jūsų bais , bet nesilankiau amžinybę, o ir dabar bijojau užeit... nu gi būdavo užeinu ir su liūdesiu išeinu. salygos fotkinimui kardinaliai pasikeitė, o kai buvau įpratus prie gero, tai oi kaip liūdėjau be šviesos. nu bet va pasigrožėkit į ką tas liūdesys pavirto  lotuliukas.gif  ūgtelėjo mano mažiukė, tai vėl bandysiu susikalbėt su fotiku, nes jau lomkės daros  biggrin.gif

user posted image

va va, galvoju, kada čia pasirodysi biggrin.gif smagi šeimyna, vyras tarp moterų pagerbtas, o Tu jau sugrįžk, sugrįžk.. jei dažnai būni Vln., gal kokių pietų kada nori? 4u.gif Jei turi laiko, aišku smile.gif

ir.. imkis fotiko.. lauksim kadrų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 05 11, 20:18)

sveika sugrįžus 4u.gif kokia faina kompanija bigsmile.gif
Atsakyti
Ooo, inc, kiek mergyciu uzderejo wub.gif thumbup.gif Bet pas mane berniuku vistiek daugiau lotuliukas.gif p.s. musu maziausi tik menesiu skirasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 11, 19:21)
va va, galvoju, kada čia pasirodysi biggrin.gif smagi šeimyna, vyras tarp moterų pagerbtas, o Tu jau sugrįžk, sugrįžk.. jei dažnai būni Vln., gal kokių pietų kada nori? 4u.gif Jei turi laiko, aišku smile.gif

ir.. imkis fotiko.. lauksim kadrų smile.gif

nu gi jūsų labiau pasiilgau wink.gif
aga, dėl pietų susiskambinsim. tik aš vasarą beveik visą turbūt pas tėvus karaliausiu? šiaip kitos savaitės antradienį centre turiu reikalų. gal tada?
mhm, jau išsiėmiau ir dulkes nupūčiau lotuliukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2011 05 11, 19:28)
sveika sugrįžus  4u.gif kokia faina kompanija  bigsmile.gif

mhm, kompanija nemaža ir visa va taip ant kaklo kabo biggrin.gif , tai kur jau ten fotikui vietos rasi lotuliukas.gif

QUOTE(c-girl @ 2011 05 12, 06:58)
Ooo, inc, kiek mergyciu uzderejo wub.gif  thumbup.gif  Bet pas mane berniuku vistiek daugiau lotuliukas.gif  p.s. musu maziausi tik menesiu skirasi smile.gif

girdėjau, kad pas tave irgi pagausėjo derlius. sveikinu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 05 12, 08:19)
nu gi jūsų labiau pasiilgau wink.gif
aga, dėl pietų susiskambinsim. tik aš vasarą beveik visą turbūt pas tėvus karaliausiu? šiaip kitos savaitės antradienį centre turiu reikalų. gal tada?
mhm, jau išsiėmiau ir dulkes nupūčiau  lotuliukas.gif

tinka labai pietų metas..smile.gif nuo maždaug 11,30 iki kokios 13 val. galim tiktis..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 05 11, 20:18)
sveikos!

Labas! Mamos žvilgsnis ir vidurinės guzas ant kaktos išduoda apie smagias dienas biggrin.gif Liux kompanija! mūsų mažosios ten labai panašiu laiku gimusios atrodo smile.gif
Aš va tokios nuotraukos ir neturiu verysad.gif
Atsakyti
labryt, seniai ką rodžiau. kadangi gavau leidimą kai ką rodyt, dabar kankinsiu nėštukės fotkėmis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nuotraukos viršus koks portretiškas. Atskirai jį žiūriu. Norėjau sakyti "oi, trūksta rankos, pirštelių, vedančių žemyn, elegantiškų ir truputį virpančių", bet toks "netilpimas" su plaštakos užuomina: a)apsauga ir paslaptis; b ) tiesiog veiksmas/vyksmas, kuriame kūno dalys nėra atskiros ir nevaidina ypatingo individualaus vaidmens. Tiesiog Ji (ta, besilaukianti moteris) yra.

O rankų poza ir besilaukiančios pilvukas - vos ne kanonas toks. Ne tik nėštukių fotografijoje, apskritai įvaizdyje. Ir tai nėra nei dirbtina, nei netikra, nei nuvalkiota. Tiesiog taip yra. Kaip atsimerkti, kaip šypsotis. Ai, tingiu plėstis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 13 gegužės 2011 - 08:49
Fain, Kristina. Tikrai fain!
Čia man kaip nėštukių foto nemėgėjai unsure.gif nes man tas laikymasis už pilvo kažkaip neitin lengviausius prisiminimus kelia ir kažkokio būsenos gėrio tame nematau biggrin.gif bet čia tik mano nuomonė, kuri skiriasi nuo matyt daugumos biggrin.gif čia matyt aš iš savo patirties, kai jaučiausi pernelyg stora, baisi, išvargusi ir toli gražu nesinorėjo man šitos būsenos įamžinti doh.gif
Atsakyti
SP biggrin.gif 4u.gif

Pupeliuk, man pačiai tas laikymasis už pilvo toks.. na toks.. jis yra.. lyg nesimatytų, kad moteris laukiasi.. doh.gif Maniškė gi nėštukė tikrai gerai jautėsi iki pat pabaigos ir gražiai atrodė, žodžiu, pavyzdinė.. nors fotkinta paskutinėmis savaitėmis, gal 2 sav. iki gimdymo..

matyt kažkaip natūraliai besilaukianti moteris, kurią fotografuoja, deda rankas ant pilvo.. spėju, kad priežastis gali btūi net ne tokios fotografijos kanonuose, o nesąmoningoje vaiko apsaugoje - vis tiek fotografuojama besilaukiančioji nėra savo įprastoje, natūralioje būsenoje, gal jai rankos pačios ant pilvo atsiranda, saugant vaikutį? nežinau, ne mano sritis, pasvarsčiau užvesta SP pavartoto žodžio "apsauga" smile.gif
Atsakyti
Ne, Pupeliuk, ne Tau vienai čia taip. Aš nežiūrėčiau į savo foto, net jei ir turėčiau. Bet laikytis už pilvo - tai taip elementaru, juk nejučia visos tai daro - tai ramina, taip lengviau, tai saugo. Kartais galbūt pernelyg nusaldinama tokia rankų padėtis, net jeigu ir bandai tik prisilaikyti tą naštą.

Bet apskritai, dauguma besilaukiančių nori dailaus, švelnaus, "padvasino" tos būsenos įamžinimo. Nes šiaip ar taip tai ypatinga padėtis (nebūtinai pakylėjanti iki dangaus, kartais labai atvirkščiai).
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2011 05 13, 09:54)
Ne, Pupeliuk, ne Tau vienai čia taip. Aš nežiūrėčiau į savo foto, net jei ir turėčiau. Bet laikytis už pilvo - tai taip elementaru, juk nejučia visos tai daro - tai ramina, taip lengviau, tai saugo. Kartais galbūt pernelyg nusaldinama tokia rankų padėtis, net jeigu ir bandai tik prisilaikyti tą naštą.

Bet apskritai, dauguma besilaukiančių nori dailaus, švelnaus, "padvasino" tos būsenos įamžinimo. Nes šiaip ar taip tai ypatinga padėtis (nebūtinai pakylėjanti iki dangaus, kartais labai atvirkščiai).

Taip taip, tas laikymasis tikrai natūralus, nes labai patogu ten rankas ant pilvo užsidėt biggrin.gif arba kai sutraukia pilvą, tai ir patrini biški biggrin.gif bet tiesiog aš asmeniškai tokio svajingumo visiškai nejutau, o praktiškai dauguma nuotraukų daromos siekiant tos svajingos, kaip rašai "padvasintos", nuotaikos. Kai aš to nejutau, tai jei man nuotrauką tokią padarytų, man tai būtų "fake". Tiesiog neatspindėtų mano vidinės būsenos.. Tikiu, kad dauguma nori to "fake'o", kad prisimintų tik gražiai buvusią padėtį, bet aš tarsi noriu prisiminti taip, kaip buvo, be pagražinimų nestuke.gif O kadangi be pagražinimų situacija man tikrai nelinksma ir neitin graži buvo, tai geriau jau ir neturėt tokių nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 13 gegužės 2011 - 09:15