Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (89 tema)

QUOTE(Cherry* @ 2011 07 22, 17:22)
Kuria prasme? biggrin.gif net susijuokiau  lotuliukas.gif

Tiesiogine prasme.I sita tema nemazai pereja is pradziamoksliu.....Dauguma dabar ten esanciu nemano,kad jau gali buti sitoje temoje.Todel ir as susijuokiau tave cia pamacius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 22, 21:21)
Tiesiogine prasme.I sita tema nemazai pereja is pradziamoksliu.....Dauguma dabar ten esanciu nemano,kad jau gali buti sitoje temoje.Todel ir as susijuokiau tave cia pamacius lotuliukas.gif

O tu blembacki biggrin.gif as net nemaciau apacioje to uzrasiuko pazengusiems biggrin.gif eina sau kokia geda.. blush2.gif tik dabar va pamaciau biggrin.gif As galvojau cia va tema mokomes fotografuoti, paskaiciau pirma psl, kad kritika, komentuoja, mokomes doh.gif ah ateinu i ta tema kur burbejau... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

bandau antrą kartą jungtis pas jus , tarkuokit smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 07 21, 08:24)
gaivinam temą biggrin.gif

seniai ką rodžiau, neturiu nieko vertingo, nes tingiu fotkint, o ir iškvėpė mane smile.gif tai tik iš tinginio atostogų pora kadrų temos paspalvinimui:

Abi labai patinka 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 07 21, 14:05)

Irgi nice thumbup.gif

Svajone musu, neturiu ka tarkuot, liuksiskai ax.gif Tik gal tas remas man nelabai, bet cia skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2011 07 26, 23:32)
Abi labai patinka 4u.gif
Irgi nice thumbup.gif
Svajone musu, neturiu ka tarkuot, liuksiskai ax.gif  Tik gal tas remas man nelabai, bet cia skonio reikalas.

čia pradžiamoksliuose filmo tema darbus darėm, tai taip ir palikau tą remą, čia tipo kaip iš kokio seno seno filmo sustabdyta scena biggrin.gif
Atsakyti
Svajone, man tai šitas kadras labai patinka. Tikrai konematografiškas. ir rėmas tinka, nes žinau, kokią uždauotį vykdant ruošta foto.
Atsakyti
Na jei tokia tema, tai viskas kaip turi buti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2011 07 28, 07:27)
Na jei tokia tema, tai viskas kaip turi buti thumbup.gif

aha smile.gif
Atsakyti
ačiū užkomentarus smile.gif

bet tokia mirus tema čia pas jus.. vyksta čia koks nors veiksmas? ką čia veikiat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 28, 10:29)

bet tokia mirus tema čia pas jus.. vyksta čia koks nors  veiksmas? ką čia veikiat?  biggrin.gif

smirdim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 28, 11:29)

bet tokia mirus tema čia pas jus.. vyksta čia koks nors  veiksmas? ką čia veikiat?  biggrin.gif

Jos visos babkes kala mirksiukas.gif nėr kada pliurpt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 28, 16:09)
Jos visos babkes kala mirksiukas.gif nėr kada pliurpt ax.gif

oi ne visos smile.gif netgi sakyčiau mažuma kala babkes smile.gif pas oradžiamokslius, man rodos, žymiai daugiau užsiimančių komercija. rimtai :0
Atsakyti