QUOTE(vavava @ 2011 03 05, 00:53)
O jūs atstovė spaudai?
Šiaip mano klausimai daugiau retoriniai.. Galima į juos neatsakinėt..
Krikščionybė nebeturi mūsų (katalikų) gyvenime tokios dideles reikšmės ir įtakos, kaip musulmonams islamas.. Čia du nesulyginami dalykai.
O be to tiesa sakant atkreipiau dėmesį į šitą temą ne todėl, kad musulmonai/nemusulmonai čia įpainioti.. O dėl to, koks požiūris pačios autorės..
Kad jau prisidarė problemų, kad pamatė jog vyras visiška mėšlo krūva ir dar dėl jo pergyvena
Vietoj to, kad susikoncentruotu į naują gyvybę ir pabandytų susitelkti į tikrai svarbius dalykus
Nes man nuoširdžiai gaila ateinančio vaikelio, kuris neaišku nuo ko, neaišku kaip ir dar yra nelaukiamas.
Šiaip mano klausimai daugiau retoriniai.. Galima į juos neatsakinėt..
Krikščionybė nebeturi mūsų (katalikų) gyvenime tokios dideles reikšmės ir įtakos, kaip musulmonams islamas.. Čia du nesulyginami dalykai.
O be to tiesa sakant atkreipiau dėmesį į šitą temą ne todėl, kad musulmonai/nemusulmonai čia įpainioti.. O dėl to, koks požiūris pačios autorės..
Kad jau prisidarė problemų, kad pamatė jog vyras visiška mėšlo krūva ir dar dėl jo pergyvena

Vietoj to, kad susikoncentruotu į naują gyvybę ir pabandytų susitelkti į tikrai svarbius dalykus
Nes man nuoširdžiai gaila ateinančio vaikelio, kuris neaišku nuo ko, neaišku kaip ir dar yra nelaukiamas.
Taip, siuo metu atsovauju T. Mergaites interesus, ginu jos oruma ir ka? Nors ir retorinis, atsakiau.
O koks skirtumas, kokia itaka turi krikscionybe ir islamas sios temos kontekste? Cia gi elementarus zmogiski santykiai.
Autore turejo viena nuomone, iki kai susipazino su islamo salininku, dabar jos nuomone pakito ir ka tai keicia. T. Mergaite musulmone ir as lenkiu pries ja galva.
O jus mylite zmogu tik tuomet kai jis geras ir pukuotas, o kai pasisiukslina jusu meile isgaruoja kaip dumas?
As tarkim, suprantu temos autore, nes myliu zmogu ne uz tai koks jis yra, o kad jis aplamai, yra. Besalygiskai. Nesvarbu, ar jis geras, ar blogas ir t.t. As ir pati ne dovanele, paprastas mirtingas zmogus.
Gyvybe jau yra, tai faktas. O jus ka siulote darytis aborta?
Jus neatidziai skaitote tema, autores viduje sumaistis praejo, ir siuo metu ji laukia ir myli busima vaikeli.