Įkraunama...
Įkraunama...

Banali istorija

Jūs jaučiatės per daug galių turinti, mieloji smile.gif Netgi privertėt nusišypsot biggrin.gif kodėl manot, kad dėl kažkokios nelaimingos moters turėčiau persileisti?
Gal visgi parašykit kokiam vedusiam ar nevedusiam ir tiesiog atsipalaiduokit blush2.gif Dėl savo pačios sveikatos biggrin.gif
QUOTE(senmerge @ 2011 03 04, 22:35)
Moterie , gal tu raminkis , aš jau seniai galėjau duotis su dešimčia vedusių vyrų , kurie man parašė prieš savaitę užsiregistravus pažinčių forume , bet skirtingai negu tamsta aš nesidulkinu su vedusiais . Prisiprašei spardymo . Prisimsiu kaltę jei per tavo kvailumą ir mano įsiūtį čia tu persileisi , nes nė kiek nemąstai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudonoji_Aguona: 04 kovo 2011 - 23:45
QUOTE(vavava @ 2011 03 05, 00:41)
Tamsi Mergaite,

As paprasiau T. Mergaites, nesikisti i si jovala, ypac kad ja tai liecia asmeniskai.

Jei jums parasysiu aibe istoriniu pavyzdziu, kai krikscionys vyrai venge savo pareigu, netesejo pazadu ir t.t. Ar tai ka pakeis?
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 03 05, 00:44)
Na nežinau , gal per daug pareigingai , nes poilsio užsienyje , žiūrimų komedijų , įdomių filmų tinginiaujant prie kompo , gerų , įdomių knygų skaitymo , skanių ledų kavinėje , pasigaminimo ko nors skanaus , pasivalkiojimo po akropolį man tikrai neužtenka , mano gyvenimas toks pareigingas ir nuobodus . Vieo ko man tikrai trūksta  tai sekso , bet ir be jo galima gyventi .

Senmerge, Jadze rase apie jusu dvasine bukle. Sumaisti esancia viduje, kuri itakoja jusu elgsena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 kovo 2011 - 23:54
QUOTE(vavava @ 2011 03 05, 01:41)
Tamsi Mergaite,
Gyvenu  užsieny, jau ko - ko bet babajų ir juodulių tiek ir tiek prisižiūrėjau. Kask eisčiausia jie labai myli mūsų lietuvaites merginas..? Norit statistikos?
Iš mano pažįstamų lietuvaičių:
I: Vienas trynėsi, trynėsi kol prisitrynė ir pažįstama ištekėjo už jo. Neskaitant, kad jis buvo visiška mėšlo krūva (t.y. nenešdavo pinigų namo, mano pažįstama pirko jam daiktus, rūbus, dovanas, net keliones į užsienį.. na žodžiu vyro pareigas atlikinįjo) - kol po pusmečio pamatė , kad kavalierius rašinėja meilės laiškus savo mergelei paliktai savo gimtoj šalyje, siunčia jai pinigus ir šneka kaip ją atsiveš čia.. Tai vat buvo pradėtas skirybų procesas, bet jaunikaitis išmeldė už pinigus, kad ji pabūtų su juo susituokusi iki tol, kol gaus viza čia gyvent.
II: kitas jaunikaitis trynėsi apie vyresnę moteriške.. jai apie penkiasdešimt metų.. Trynėsi trynėsi, jau ir kartu gyvent pradėjo - bet deja  dedule pareiškė, kad parsiveš savo žmoną su trimis vaikais iš gimtinės, ir kad jis su ja nebegali būti..
III: Kita beprotiškai įsimylėjusi pakistanietį.. Pastojo - pasidarė abortą, nes gražuolis nenorėjo vaiko.. Lyg ir dar kartu buvo, bet išvažiavo į gimtinę, grįžes pareiškė, kad ten vedė moterį kurią jam parinko tėvai.. Buvo labai didelė trauma tai moteriai, daug ašarų.. bet nepatikėsit, dabar ji tenkinasi meilužes statusu.. ir jai užtenka to, kad jis kartais ateina ją pamylėti..
Trys man žinomos realios istorijos, ir nei vienos laimingos.. O jau neskaitant, kad kai su vyru buvom Egipte, tai susiradom draugus kelis egiptiečius, kurie pasakojo apie moteris iš rytų europos (rusės, lietuvės, lenkės, latvės) su kuriomis jie linksminasi ir atviram kontekste tyčiojosi iš jų naivumo.

jadze, taip ten tau buvo skirtas klausimas.

vavava , as nebesakysiu nieko. Gavau zinute nuo ismintingo zmogaus , kuris kai ka patare.
Gyvenk , mylek ir saugokis slystkeliu. bet gyvenimas juokiasi kartais. Ziurek kad tavo vaikai " babaju" nesusirastu.
Tikiuosi patenkinta ramiai siandien uzmigsi.

Ikiukas merginos. Aguona , jei ka , parasyk man AZ. dar karteli sveikinu su nauju zmoguciu. wub.gif wub.gif wub.gif ir dukrytei linkejimai.

Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 05, 00:28)
Na tiesiog toks tokį supranta..
Taip tobulumas neturi gyvybės, geriau bandykim  viską sugadinti savo gyvenimuose - kad būtų daugiau gyvybės, bemiegių naktų, streso, nerimo... Juk smagiau tada, tiesa?
Čia jūsų gyvenimo credo?

Na, gyvenime bemiegių naktų, streso ir nerimo niekaip nepavyks išvengti, kad ir kokia tobula besistengtumėte tapti smile.gif Jūsų supratimas apie sugadintą gyvenimą gali būti vienoks, kito - labai kitoks.

Gyvenimas yra per gausus, per platus ir per galingas, kad jį bandyčiau įsprausti į kokį nors vieną credo.

Gal galėtumėte pakomentuoti, ką reiškia "toks tokį supranta" ?
Atsakyti
Ir Tau linkiu gerų paskutinių dienelių 4u.gif
Man dar tiek ilgai laukti...
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 04, 22:49)
vavava , as nebesakysiu nieko. Gavau zinute nuo ismintingo zmogaus , kuris kai ka patare.
Gyvenk  , mylek ir saugokis slystkeliu.  bet gyvenimas juokiasi kartais. Ziurek kad tavo vaikai " babaju" nesusirastu.
Tikiuosi patenkinta ramiai siandien uzmigsi.

Ikiukas merginos. Aguona , jei ka , parasyk man AZ. dar karteli sveikinu su nauju zmoguciu.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ir dukrytei linkejimai.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 04, 22:46)
As paprasiau T. Mergaites, nesikisti i si jovala, ypac kad ja tai liecia asmeniskai.

Jei jums parasysiu aibe istoriniu pavyzdziu, kai krikscionys vyrai venge savo pareigu, netesejo pazadu ir t.t. Ar tai ka pakeis?

O jūs atstovė spaudai?
Šiaip mano klausimai daugiau retoriniai.. Galima į juos neatsakinėt..
Krikščionybė nebeturi mūsų (katalikų) gyvenime tokios dideles reikšmės ir įtakos, kaip musulmonams islamas.. Čia du nesulyginami dalykai.
O be to tiesa sakant atkreipiau dėmesį į šitą temą ne todėl, kad musulmonai/nemusulmonai čia įpainioti.. O dėl to, koks požiūris pačios autorės..
Kad jau prisidarė problemų, kad pamatė jog vyras visiška mėšlo krūva ir dar dėl jo pergyvena doh.gif
Vietoj to, kad susikoncentruotu į naują gyvybę ir pabandytų susitelkti į tikrai svarbius dalykus
Nes man nuoširdžiai gaila ateinančio vaikelio, kuris neaišku nuo ko, neaišku kaip ir dar yra nelaukiamas.
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 05, 01:44)
Jūs jaučiatės per daug galių turinti, mieloji smile.gif Netgi privertėt nusišypsot biggrin.gif  kodėl manot, kad dėl kažkokios nelaimingos moters turėčiau persileisti?
Gal visgi parašykit kokiam vedusiam ar nevedusiam ir tiesiog atsipalaiduokit blush2.gif Dėl savo pačios sveikatos biggrin.gif

O kodėl turėčiau rašyti vedusiems ? Su nevedusiais jau susirašinėju . siūlyčiau ir jums skirtis su meilužiais nes tai nieko gero jums neduos . tik gyvenimą dar labiau susigadinsit .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 04 kovo 2011 - 23:56
QUOTE(senmerge @ 2011 03 05, 00:44)
Na nežinau , gal per daug pareigingai , nes poilsio užsienyje , žiūrimų komedijų , įdomių filmų tinginiaujant prie kompo , gerų , įdomių knygų skaitymo , skanių ledų kavinėje , pasigaminimo ko nors skanaus , pasivalkiojimo po akropolį man tikrai neužtenka , mano gyvenimas toks pareigingas ir nuobodus . Vieo ko man tikrai trūksta  tai sekso , bet ir be jo galima gyventi .

Jūs iš tiesų taip vertinate savo gyvenimą ?
Atsakyti
Tikrai esat panaši į gailestingąją madoną..
QUOTE(vavava @ 2011 03 04, 22:53)
O jūs atstovė spaudai?
Šiaip mano klausimai daugiau retoriniai.. Galima į juos neatsakinėt..
Krikščionybė nebeturi mūsų (katalikų) gyvenime tokios dideles reikšmės ir įtakos, kaip musulmonams islamas.. Čia du nesulyginami dalykai.
O be to tiesa sakant atkreipiau dėmesį į šitą temą ne todėl, kad musulmonai/nemusulmonai čia įpainioti.. O dėl to, koks požiūris pačios autorės..
Kad jau prisidarė problemų, kad pamatė jog vyras visiška mėšlo krūva ir dar dėl jo pergyvena doh.gif
Vietoj to, kad susikoncentruotu į naują gyvybę ir pabandytų susitelkti į tikrai svarbius dalykus
Nes man nuoširdžiai gaila ateinančio vaikelio, kuris neaišku nuo ko, neaišku kaip ir dar yra nelaukiamas.

Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 05, 00:53)

Tai gal jūs tiesiog įsivaikinkit jį, kai gims ?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 04, 22:51)
Na, gyvenime bemiegių naktų, streso ir nerimo niekaip nepavyks išvengti, kad ir kokia tobula besistengtumėte tapti smile.gif Jūsų supratimas apie sugadintą gyvenimą gali būti vienoks, kito - labai kitoks.

Gyvenimas yra per gausus, per platus ir per galingas, kad jį bandyčiau įsprausti į kokį nors vieną credo.

Gal galėtumėte pakomentuoti, ką reiškia "toks tokį supranta" ?

Tai reiškia, kad mano pažįstamos moterys apie kurias papasakojau, ją irgi labai gerai suprastu.. Tai reiškia, kad kiekviena kuri susidūrė su tokia situacija - ją supranta..
O kad nerimo, streso neišeis išvengti - tai čia tikrai taip.. bet mes galime pasistengti tiesiog neprisidaryti problemų savomis rankomis, užtenka, akd kartais palinkybės nedėkingai susiklosto.. Nes su tokia gyvenimo samprata nereiktu ir lovos kloti iš ryto - juk vakare vistiek reikės ją suversti.. Juk lovos klojimas visiškai beprasmis dalykas.. Arba namų tvarkymas; arba rūbų skalbimas; arba saugojimas savo sveikatos, arba gerai apgalvodamas rizikingus poelgius - kam.. juk tobulai vistiek neišeis? tada galima belekaip..

Deja, negaliu susivaikinti visų nelaimingų/ beglobių vaikų.. Bet ir užzimerkt neišeina prieš tokias situacijas.. O tuo labiau glostyti ir guosti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavava: 05 kovo 2011 - 00:02
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 05, 01:57)
Jūs iš tiesų taip vertinate savo gyvenimą ?

Ne, tai jūs taip vertinat mano gyvenimą .
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 05, 01:59)
Tai gal jūs tiesiog įsivaikinkit jį, kai gims ?

žinot , jei būtų įmanoma aš įsivaikinčiau .
Atsakyti