Įkraunama...
Įkraunama...

Banali istorija

Norit atsiusiu jums grazia knyga i emaila?
nesvarbu nuo kokio vyro. Vaikiukas jau yra. ir jis pats nuostabiausias , pats graziausias.
Anglijoj lengviau vaikeli auginti. Gal dabar nuskambesiu kaip valkata kokia , bet pvz as labai daug ka mazylei susipirkau is antru ranku. Lovyte , vezimeli. Gerai nusveiciau ir sutaupiau taip begale pinigu.
Zinot , man ir buvo toks metas kai nezinojau ar liksiu su vyru ar ne. penktam menesi nescia , o jis... pas grazuoles astuniolikines. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Visko buvo.
Bet tada matyt ir supratau kad dukrai reikia manes stiprios ir laimingos.
Aukstyn nosi. Smagumas tik prasideda. Ar pamenat kokia laiminga buvot kai pirma dukra gime?
Atsakyti
Ačiū, noriu knygos.
Na taip, dukters gimimas buvo pats šviesiausias ir švenčiausias dalykas. Dukters laukiau labai laiminga, nors irgi buvau vieniša. Turbūt dėl to, kad nesuvokiau kiek reikės pastangų, darbo, kantrybės įdėti į šį žmogutį. Dabar nesigailiu. Turiu labai supratingą mergaitę, kuri ir mokosi gerai, ir nesiginčija labai ir svarbiausia - mane palaiko visuomet.
Aš gyvenu Airijoje, turiu nuolatinį darbą, man priklauso visos socialinės garantijos, todėl tikrai nesibaiminu dėl to, kad nebus ko vaikui duoti valgyti ar kuo aprengti( kas buvo auginant dukrą).
Tiesiog myliu aš tą vyrą, o dabar viską sugadinau..nepataisomai..
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 02, 18:01)
Norit atsiusiu jums grazia knyga i emaila?
nesvarbu nuo kokio vyro. Vaikiukas jau yra. ir jis pats nuostabiausias , pats graziausias.
Anglijoj lengviau vaikeli auginti. Gal dabar nuskambesiu kaip valkata kokia , bet pvz as labai daug ka mazylei susipirkau is antru ranku. Lovyte , vezimeli. Gerai nusveiciau ir sutaupiau taip begale pinigu.
Zinot , man ir buvo toks metas kai nezinojau ar liksiu su vyru ar ne. penktam menesi nescia , o jis...  pas grazuoles astuniolikines. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Visko buvo.
Bet tada matyt ir supratau kad dukrai reikia manes stiprios ir laimingos.
Aukstyn nosi. Smagumas tik prasideda. Ar pamenat kokia laiminga buvot kai pirma dukra gime?

Atsakyti
Nezinai ka zmogus is tikruju galvoja, dabar jis sako, kad yra vedes. O ryt ar rudeni gali pradeti kitaip kalbeti. Bent jau rupintis vaiku.
Atsakyti
Tikrai nemanau, kad rūpinsis svetimu kūdikiu-kam jam tas vaikas? Jo vaikai užaugę.
Aš jam pasakiau, kad vaikas ne jo. Nenoriu meluoti.
O jis man nieko neatrašė.
QUOTE(aukseklaipeda @ 2011 03 02, 18:59)
Nezinai ka zmogus is tikruju galvoja, dabar jis sako, kad yra vedes. O ryt ar rudeni gali pradeti kitaip kalbeti. Bent jau rupintis vaiku.

Atsakyti
Palaukit , palaukit. Visu pirma tai jis jums melavuo nuo pradziu. Jis yra vedes. Na , o jus turesit vaikiuka nuo kito.
kad jis jusu taip lengvai nepaleis , tai faktas kaip blynas. bet tures susitaikyti kad yra kazkas svarbesnio jusu gyvenime nei jis. Galu gale si istorija nebutu turejus tokio tesinio jei ne jo dvigubas gyvenimas.
Atsakyti
Jis mano, kad jo socialinis statusas nieko nereiškia-jis sako, kad savo šalyje gali turėti 4 žmonas ir jis visos tos istorijos nelaiko neištikimybe žmonai ar nesijaučia padaręs kažką ne taip!!!
Man reikėjo neprasidėti, nutraukti tą ryšį, bet tuomet kai sužinojau apie jo žmoną - aš jį mylėjau!!! Aš neturėjau valios visko nutraukti, o po to dar sugalvojau ir keršyti. Tik va ne taaip gavosi-nei atkeršijau, nei situacija pasikeitė (vistiek jausmai kažkokie yra) o dar ir gyvybė nauja...
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 02, 19:10)
Palaukit  , palaukit. Visu pirma tai jis jums melavuo nuo pradziu. Jis yra vedes. Na , o jus turesit vaikiuka nuo kito.
kad jis jusu taip lengvai nepaleis , tai faktas kaip blynas. bet tures susitaikyti kad yra kazkas svarbesnio jusu gyvenime nei jis. Galu gale si istorija nebutu turejus tokio tesinio jei ne jo dvigubas gyvenimas.

Atsakyti
Musulmonas. Viskas aisku. rolleyes.gif
Tokiu atveju jei jis jums priekaistaus , pasakykit , taip tu turi teise tureti 4 ZMONAS. Musu santykiai buvo nesantuokiniai. Tau turetu buti geda.

Klausykit , nebepykit ant saves. meile- seile. Tada jums taip atrode , kazka padaret. viskas. Griaustis nera laiko , reikia galvoti toliau.
O gal viskas kaip tik i gera? Juk viskam yra priezastis. Gal likimas jus kaip tik norejo atitraukti nuo to zmogaus? dabar ji matote kitoje sviesoje.
O gal jums skirta sulaukti kito nuostabaus zmogaus? Kuris supras , priims ir neskaudins. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 02, 12:48)
Mano meilės istorija

atrodo 38 metai.. jau kazkaip kitaip mastyti turetu moteris.. o cia blyn tryda viena.. noriu nenoriu.. ten sen.. tpfu..
Atsakyti
Man atrodo šioj istorijoj autorei skaudžiausia, jog ne nuo to vyro pastojo. Bet šiaip joooo... neskanios košės prisivirė.
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 02, 17:44)
Ačiū Jums.
Žinau, kad gimdysiu tą vaikelį ir prižiūrėsiu. Tiesą pasakius apie abortą minčių neturėjau. Yra kaip yra.Žinau, kad bus nelengva, bet man ne 18 ir turiu patirties.
Tiesiog savęs tūkstantį kartą klausiu-kodėl būtent nuo to vyro? Kodėl ne nuo mylimo vyro? Ką pasakysiu, kai vaikas užaugs?

kai vaikas užaugs tada ir pagalvosi ką pasakyti,o gal jis neklaus smile.gif
o dabar džiaukis,mylėk save ir savo būsimą leliuką. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 02, 23:14)
atrodo 38 metai.. jau kazkaip kitaip mastyti turetu moteris.. o cia blyn tryda viena.. noriu nenoriu.. ten sen.. tpfu..

Isimyleje visi vieno proto, nesvarbu kiek metu... Neskubekit smerkti, kazin ar pati nepasielgtumet taip pat g.gif
Atsakyti
Žinot visi gyvenime poelgiai - turi savo pasekmes. Norit-nenorit.. Bet reikia galvot prieš kažką darant. O dabar susiimkit save į rankas, vyras dar tikrai nėra svarbiausia gyvenime schmoll.gif Niekad nesuprasiu tokių moterų, kurios taip pameta galvas unsure.gif
Atsakyti