Įkraunama...
Įkraunama...

Banali istorija

QUOTE(vavava @ 2011 03 03, 22:36)
Žinot visi gyvenime poelgiai - turi savo pasekmes. Norit-nenorit.. Bet reikia galvot prieš kažką darant. O dabar susiimkit save į rankas, vyras dar tikrai nėra svarbiausia gyvenime  schmoll.gif Niekad nesuprasiu tokių moterų, kurios taip pameta galvas unsure.gif

Kodel Jus tokia kategoriska? Nemanau, kad ir temos autore planavo taip pamest galva, atsidurt tokioj situacijoj, bet juk visko buna gyvenime. Niekada nesakyk niekada...
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2011 03 03, 20:39)
Kodel Jus tokia kategoriska? Nemanau, kad ir temos autore planavo taip pamest galva, atsidurt tokioj situacijoj, bet juk visko buna gyvenime. Niekada nesakyk niekada...

Na ką aš žinau.. per pusmeti du vyrus pakeisti, kai turi dukra ir esi rimtas žmogus..Mylėtis su nemylimu žmogumi, tik dėl to kad mylėtis.. Taip turbūt aš kategoriška.
Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 03, 22:46)
Na ką aš žinau.. per pusmeti du vyrus pakeisti, kai turi dukra ir esi rimtas žmogus..Mylėtis su nemylimu žmogumi, tik dėl to kad mylėtis.. Taip turbūt aš kategoriška.

Na as visada masciau panasiai kaip Jus. Bet kai mano geriausia drauge pernai prikrete panasiu dalyku, kaip temos autore - nebesu tokia kategoriska. Nes moteris visapusiskai issilavinusi, issprususi, labai elegantiska, grazi, tikrai puikus zmogus, o pasielge panasiai - tiesiog galva pamete. Pati nesupranta kaip tai ivyko. Nepaisant viso savo ismintingumo, dorumo. Todel dabar neskubu vertinti taip - nezinia, ka pati iskresciau panasioj situacijoj g.gif Jei zmogus jautesi vienisas - ieskojo nusiraminimo, o pasekmes... Yra kaip yra, reikia gyventi toliau smile.gif
Atsakyti
Praline,
Galima įvairių kvailysčių prikrėsti kai neturi vaikų. Bet kai atsiranda vaikai - kaip gali taip neatsakingai elgtis? Nerašau net taip griežtai vien todėl, kad autorė laukiasi.. Laukiasi vaiko kurio nenori doh.gif Tai negi nežino kaip apsisaugoti nuo neštumo šiais laikais?
Ir galiausiai jei jau turi vaiką - esi už jį atsakingas. Ką vyr. dukra galvos apie mamą, kuri keičia vyrus taip? Kokia gyvenimo samprata liks jos galvoje, kokios vertybės?
Atsakyti
Tikrai žinau, kaip apsisaugoti nuo nėšumo, patikėkit.
Tiesiog po vienos ligos/infekcijos, maniau, kad likau nevaisinga. Gyvenau su partneriu 6 metus ir negalėjau pastoti. O sąlygas vaikui auginti turėjau nuostabias. Po 6 metų su vyru išsiskyrėm, dėl to kad nebuvo to vaikelio...
O dabar-likimo ironija.
Ir dar-dukra negali galvoti/negalvoti apie mamą ir svarstyti jos poelgių. Ir galu gale tu vyrų nebuvo tiek ir daug - juk ne kasdien vis kitas... Ir tai nevyko dukrai dalyvaujant..
QUOTE(vavava @ 2011 03 03, 21:01)
Praline,
Galima įvairių kvailysčių prikrėsti kai neturi vaikų. Bet kai atsiranda vaikai - kaip gali taip neatsakingai elgtis? Nerašau net taip griežtai vien todėl, kad autorė laukiasi.. Laukiasi vaiko kurio nenori doh.gif Tai negi nežino kaip apsisaugoti nuo neštumo šiais laikais?
Ir galiausiai jei jau turi vaiką - esi už jį atsakingas. Ką vyr. dukra galvos apie mamą, kuri keičia vyrus taip? Kokia gyvenimo samprata liks jos galvoje, kokios vertybės?

Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 03, 21:10)

Ir dar-dukra negali galvoti/negalvoti apie mamą ir svarstyti jos poelgių.

Jeigu norit turėti savo dukrą kaip draugę - išmeskit šitas mintis iš savo galvos. Kaip jūs apie viską turit nuomone, taip ir dukra tikrai turės ir turi jau savo nuomone apie jus.
ir jei toliau su tokia pozicija eisit per gyvenima - dienos gale liksit viena. Ir be vyro, ir be vaikų..
Atsakyti
Na vaikai ir yra tam, kad užaugtų ir eitų savo keliais. Mano dukra pakankamai protinga mergaitė ir gal pasimokys iš klaidų, o gal jas kartos.
Beje, savo mamos gyvenimo neaptarinėju-ji gyveno kaip jai išėjo. Mane užaugino. Ir už tai jai ačiū.
QUOTE(vavava @ 2011 03 03, 21:14)
Jeigu norit turėti savo dukrą kaip draugę - išmeskit šitas mintis iš savo galvos. Kaip jūs apie viską turit nuomone, taip ir dukra tikrai turės ir turi jau savo nuomone apie jus.
ir jei toliau su tokia pozicija eisit per gyvenima - dienos gale liksit viena. Ir be vyro, ir be vaikų..

Atsakyti
Bet ar ji užaugino jus laiminga? Ar įdiegė jums aukšta saviverte? Ar išaugino jus savimi pasitikinčiu žmogumi?
Mama - visa ko pradžia..Ir jūs galit būti pradžia sėkmingų žmonių formavime.
Nedarykit klaidų tokių kaip jūsų mama.. Negalvokit tik apie save.. Mylėkit gyvenimą, ir jis jus pamils. Neieškokit karštligiškai vyro - nes niekada jo taip nerasit.
Atsakyti
oi oi oi .. kas cia dabar??? Apsisyksiu jei nepasakysiu ko nors zeidziancio? negalima spjauti i vandeni , ir meskit i mane akmeni jei esat be nuodemes.
nesuprasiu gyvenime tokiu zmoniu , jei tik mato kad kam nors blogai , tai is karto reikia moralizuoti , kaltinti , drabstytis purvais. O kam ??? Ar dabar jauciates geriau paskaiciavus autores vyrus? Ar jauciates "doroji" Idealioji moteris nes kazkuri permiegojo su dviem vyrais per puse metu?
Kokie mes protingi interneto platybese. Ar ir realiame gyvenime taip spjaudotes purvais?
Tipiskai tipiskai lietuviska. Visos K**vos , visos Bl**es , tik as viena ne ne ne.

Autorei , linkiu tik stiprybes. nesijauskit viena ir smerkiama. gyvenime visko buna.
imkit baliona 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir didziausi linkejimai nuostabiam pilvukui! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jūs tikrai esate puiki.
Ačiū Jums už paramą.
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 03, 22:25)
oi oi oi .. kas cia dabar??? Apsisyksiu jei nepasakysiu ko nors zeidziancio? negalima spjauti i vandeni , ir meskit i mane akmeni jei esat be nuodemes.
nesuprasiu gyvenime tokiu zmoniu , jei tik mato kad kam nors blogai , tai is karto reikia moralizuoti , kaltinti , drabstytis purvais. O kam ??? Ar dabar jauciates geriau paskaiciavus autores vyrus? Ar jauciates "doroji" Idealioji moteris nes kazkuri permiegojo su dviem vyrais per puse metu?
Kokie mes protingi interneto platybese. Ar ir realiame gyvenime taip spjaudotes purvais?
Tipiskai tipiskai lietuviska. Visos K**vos  , visos Bl**es  , tik as viena ne ne ne.

Autorei  , linkiu tik stiprybes. nesijauskit viena ir smerkiama.  gyvenime visko buna.
imkit baliona  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ir didziausi linkejimai nuostabiam pilvukui! wub.gif  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 04, 00:10)
Tikrai žinau, kaip apsisaugoti nuo nėšumo, patikėkit.
Tiesiog po vienos ligos/infekcijos, maniau, kad likau nevaisinga. Gyvenau su partneriu 6 metus ir negalėjau pastoti. O sąlygas vaikui auginti turėjau nuostabias. Po 6 metų su vyru išsiskyrėm, dėl to kad nebuvo to vaikelio...
O dabar-likimo ironija.
Ir dar-dukra negali galvoti/negalvoti apie mamą ir svarstyti jos poelgių. Ir galu gale tu vyrų nebuvo tiek ir daug - juk ne kasdien vis kitas... Ir tai nevyko dukrai dalyvaujant..

Dėl vaisingumo išsitirti , tas pats kas du pirštus ap.... Netikra , išgalvota istorija . Gailėkitės manęs , aš juk pastojau nuo jodaodžio . Labai nemalonu , pati savo problemų neišsprendžiate ir dar kaltinate merginą , kuri nenori pakęsti valkatos kuris gyvena jos mamos sąskaita .
Atsakyti
" ...kaltinate merginą , kuri nenori pakęsti valkatos kuris gyvena jos mamos sąskaita..'

Apie ka mes cia?
Atsakyti