lašeli,
Vaje.. kiek agresijos:). Tikrai turbūt paliečiau ir tave.. Irgi megėja buvai/esi per diedus pasitrinti
Beja tikrai labai brandžiai atrodai kalbėdama vien įžeidinėjimais;) mano mama taip nemoka, gerą mokyklą išėjus

Gerai, kad man nereikia nieko įžeidinėti epitetais.. Žodžiai patys pasiekia visus tuos, ką būtent turi pasiekti:)
Ir pagarba reikia užsitarnauti. Gerai būtų jei kiekvieną gerbtume tik už tai, kad jie yra.
Papildyta:
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 10, 22:06)
O aš dar irgi klausimėli turiu vavava - tai pagal jūsų išvedžiojimus, dabar turėtumėt mylėtis tik po 16-18 metų? Nes dar juk jauniklio neatjunkius? Nes gamtoj šiaip sau, malonumo sumetimais mylisi tik pora rušių gyvūnų ir jūs jai nepriklausot ...?
Na malonumui myliuosi su savo nuosavu vyrų, o ne su nemylimu prašalaičiu. Nežinau gal jums normalu, kai 13metės mylisi, bet norėčiau, kad mano vaikas eitų į suaugusiųjų pasaulį bent jau nuo 16-17 metų. Kaip bus - nežinia. Bet galima gal pasistengti padaryti viską ką gali, negu sakyti - kam verta stengtis? vistiek nieko nepavyks, ir vistiek vaikas elgsis, kaip nori elgtis.
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 10, 22:10)
Tai va - kai būsit nujunkius, bent kaip aš paauginus iki bent trylikos metų - tada ir pakalbėsim. daug dar vandens turi nutekėti, todėl pasakysiu atvirai-jums vaiko auginimas tik prasidėjo. Ir experte apie vaikų auginimo įpatumus tapsit po kokių trijų vaikų gal.
Kiekvienas pasirenka savo prioritetus - man norisi ir vaikų, norisi ir meilės, norisi vyro šalia - ir nors tu mane nutrenk.
Na jūs ekspertė kaip matau tapote ir tik su vienu vaiku. Gal nereikės man ir 3:) O be to ne kiekybėje esmė, o kokybėje. Kas iš to, kad prisigimdo po 3-5 vaikus, ir paskiau vieni kitus tie vaikai augina, nes tėvai automatiškai nebegali skirti tiek dėmesio, kiek turėdami mažiau vaikų.
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 10, 22:14)
Na, negalėjau praeiti.
Kadangi jūsų reprodukcinis anmžius dar nesibaigė, o vaiką teturite vieną, tai niekaip negali žinoti, kiek dar vaikų pagimdysit ir nuo kelių vyrų. Nes, kaip sakoma, žmogus planuoja, o Dievulis juokiasi.
Na parašyčiau dabar, bet gali būti per aštru:) tai geriau nieko nerašysiu.
Nebus taip, kad lauksiuos nuo nemylimo vyro. Bent jau tiek - žinau tikrai:)