Įkraunama...
Įkraunama...

Banali istorija

QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 03:24)
Būna išmčių, gal autorė išimtis. Bet dabar tikrai man nusibodo kiekvienam argumentui - parašyti po kontraargumentą.  Vynas vakarais paprastai net ir labai sportuojant naudos neduoda, nes kaip taisyklė būna vėlyvos ir vakarienės ar užkanda. Moteriškas stilius - turėjau mintyje bobišką stilių. Bandžiau subtiliai visaip paaiškint, bet jaučiu nelemta. . Bet sakau būna išimčiu ir būtent čia yra TIK MANO NUOMONĖ...

Tik jūsų nuomonė smile.gif Jau geriau. Tai rodo, kad jūs pradedate pripažinti kitiems teisę turėti savo nuomonę wink.gif

Apie jus nedaug galiu pasakyt, neparašėt dar savo gyvenimo tarpsnio wink.gif o tik užduodat klausimus, ir dar nei vienoj temoj nesu dalyvavus jūsų kurtoje.

Aišku smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
Ir aciu Dievui, kad P. Jadze mazai raso apie save. Kuo daugiau bendrauju SM tuo labiau prieinu tokios isvados.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 06, 01:12)
Ane, tai vadinasi konstruktyvi kritika. Zmogui, is lempos apkaltinti zmogu, neva bloga motina, amorali moteris, savo gyvenimo budu luosinanti vaika, nepamirsta dar ir motules-mociutes ir t.t.

Ar ne jus pati, man priekaistavote, kad neva as ne taip interpretuoju jusu postus...

Tai vadinasi. Jus galite kritikuoti, isgalvoti, interpretuoti ir tai vadinama konstruktyvi kritika.

Kai as, jums parasau, kad nevalia jusu isgalvotu kaltinimu deka, skaudinti zmogu, kaip pradedu uzdavineti tiklsingus klausimus i jusu teiginius. Atkreipkite demesi, klausimus, bet ne teiginius. As bruku.

Ar neizvelgiat dvigubu standartu. Jus pati apmetot ir pati ataudziat, nes nesuvokiat kad jusu vizija apie zmogu dar nera rodiklis, moralizuoti apie realaus zmogaus veiksmus.
Papildyta:
Ir as prisidedu  blush2.gif

Baisiai knieti perskaityti. Mano avatare irgi raudona gelyte.

Na, ką aš galiu pasakyti.. Tikrai manot, kad viskas iš lempos buvo? Ir šiaip ši diskusija labai toli išsivystė, palietė daug klausimų..
Kokie dar dvigubi standartai? Mane ir kritikavo šitoje temoje..Kokie išgalvoti kaltinimai, ką aš išgalvojau?
Negaliu dabar taip apibūdinti staigiai ir jus dėl tos pačios priežasties kaip ir Jadzės. Tik manau, kad jus lengviau išmušti iš pusiausvyros, ir kad jus nemokat atsiriboti nuo interneto - ar išlikti rami. O Jadzė manau moka, ji žiūri daugiau su jumoru į viską. Ir čia atėjo ne tam, kad guostis, verkti - o linksmintis. Praskaidrint nuobodžias akimirkas. Susirasti oponenta ir bendrauti nepriimant kritikos, ar kažkokio grubaus žodžio asmeniškai. Na bet čia mano spejimas. Per mažai žinau wink.gif

QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 06, 01:16)
Man patiktų, kad vavava pakomentuotų savo pačios niką ir avatarą, nes abu dalykai gana nuobodūs, nespalvingi ir didele laime nekvepia iš tolo.

Kad nėra ką komentuoti..Susidarykit savo nuomone apie tai.. Pabandykit įsivaizduoti.

QUOTE(due drops @ 2011 03 06, 01:31)
Kokie uztikrinti ekstrasensorikos sugebejimai bigsmile.gif .Nescia moteris aisku neislaikys lygaus pilvo preso biggrin.gif

Na ir dabar galvoju..ar jus apsimetat kvaila? ar tokia esat? Nes tikrai nežinau ką net parašyt į tokius klausimus.. doh.gif jau neštumo pradžia jeigų ką, o ne septintas mėnuo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 06, 03:38)
Ir aciu Dievui, kad P. Jadze mazai raso apie save. Kuo daugiau bendrauju SM tuo labiau prieinu tokios isvados.

Kaip manai, kodėl aš išsiregistravau ir vėl įsiregistravau wink.gif ? Dėl tos pačios priežasties, kad nėra to blogo, kas neišeitų į inetą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 06, 01:34)
Tik jūsų nuomonė smile.gif Jau geriau. Tai rodo, kad jūs pradedate pripažinti kitiems teisę turėti savo nuomonę wink.gif
Aišku smile.gif Ačiū smile.gif

Šiaip neskaitėt prie mano įsivaizduojamo portreto ką parašiau? Kad tai yra mano nuomonė ir tai gali skirtis nuo realybės..?
ir šiaip kuris postas mano parodė, kad neleidžiu kitiems turėti kitos nuomonės?
Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 03:41)

Negaliu dabar taip apibūdinti staigiai ir jus dėl tos pačios priežasties kaip ir Jadzės. Tik manau, kad jus lengviau išmušti iš pusiausvyros, ir kad jus nemokat atsiriboti nuo interneto - ar išlikti rami. O Jadzė manau moka, ji žiūri daugiau su jumoru į viską. Ir čia atėjo ne tam, kad guostis, verkti - o linksmintis. Praskaidrint nuobodžias akimirkas. Susirasti oponenta ir bendrauti nepriimant kritikos, ar kažkokio grubaus žodžio asmeniškai.  Na bet čia mano spejimas. Per mažai žinau wink.gif

Na, linksmintis geriau realiame gyvenime wink.gif Tačiau labai dažnai inete nori ar nenori imi ir pralinksmėji biggrin.gif O šiaip aš labiau mėgstu po truputį žmogui sukelti galvoje šiokį tokį minčių kirbėjimą, kuris priverstų jį pažvelgti šiek tiek nauju žvilgsniu į nagrinėjamą problemą smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 03:43)
Šiaip neskaitėt prie mano įsivaizduojamo portreto ką parašiau? Kad tai yra mano nuomonė ir tai gali skirtis nuo realybės..?
ir šiaip kuris postas mano parodė, kad neleidžiu kitiems turėti kitos nuomonės?

Jūs savo pirmuosiuose postuose labai daug kalbėjote ir mažai klausėtės. Dabar jau klausotės ir girdite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 03:41)
Na, ką aš galiu pasakyti.. Tikrai manot, kad viskas iš lempos buvo? Ir šiaip ši diskusija labai toli išsivystė, palietė daug klausimų..
Kokie dar dvigubi standartai? Mane ir kritikavo šitoje temoje..Kokie išgalvoti kaltinimai, ką aš išgalvojau?
Negaliu dabar taip apibūdinti staigiai ir jus dėl tos pačios priežasties kaip ir Jadzės. Tik manau, kad jus lengviau išmušti iš pusiausvyros, ir kad jus nemokat atsiriboti nuo interneto - ar išlikti rami. O Jadzė manau moka, ji žiūri daugiau su jumoru į viską. Ir čia atėjo ne tam, kad guostis, verkti - o linksmintis. Praskaidrint nuobodžias akimirkas. Susirasti oponenta ir bendrauti nepriimant kritikos, ar kažkokio grubaus žodžio asmeniškai.  Na bet čia mano spejimas. Per mažai žinau wink.gif

Taip, manau, nes nenorejote, ar tuomet negalejote isiskaityti.
Taip, paliete, labai daug neesminiu, tokia buvo jusu valia.
Isgalvojote jus daug ir gausiai. Ir remdamasi tuo, kaltinote temos autore amoralumu.
Taip, as esu emocinga, bet jokiu budu, nesu pikta. Tarkim, senmerge gali rasyti viska ka nori, as skiriu "ka galiu spausti" ko ne. Juk diskusijos pradzioje sakiau, jog esu rotveileris mirksiukas.gif Jus nepatikesit, bet as irgi linksminuosi, del tu paciu priezasciu.
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 06, 03:42)
Kaip manai, kodėl aš išsiregistravau ir vėl įsiregistravau wink.gif ? Dėl tos pačios priežasties, kad nėra to blogo, kas neišeitų į inetą smile.gif

Gudruole smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 06, 03:47)
Jūs savo pirmuosiuose postuose labai daug kalbėjote ir mažai klausėtės. Dabar jau klausotės ir girdite wink.gif

Todel padides tikimybe, kuo arciau prisikapsti prie tiesos.

Jei ka, as irgi jos nezinau, tik numanau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 kovo 2011 - 03:06
Zaviuosi jumis abiem.Galbut ta tolerancija,kantrybe ir agresijos nebuvimas oponento atzvilgiu ateina su amziumi.Tikiuosi,kada nors pasieksiu ta busena...Bet man toks jausmas,kad jus abi kantrybes turite daugiau nei Sv.Petras.Baltai pavydziu,nes neturiu tiek kantrybes,kiek jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 06, 02:25)
Jei tie bedieviai priimtų tikinčiųjų nuomones ir nebūtų tokie kategoriški , nebūtų trėmę tikinčiųjų , jų nereikėtų deginti ant laužų . Tas ir dabar labai atsispindi , kai visos agnostikės ir ateistės bendrai susivienijo .

tu cia kazka sumaisiai, Tikintieji labai treme ir labai daug sudegino kitatikiu smile.gif paziurek tik i raganu medziokles(moteriske be vyro-deginam, moteris su apgamu-deginam, grazi moteris-deginam...).
Paziurekit filma Agora smile.gif

Nerikia Dievo,kad elgtumeisi teisingai,manai jei zmogus netikintis,tai jis kasdiena vagia(seimunai labai dideli tikintieji,jeigu ka),zudo,prievartauja ir t.t.? Uzjauciu, nes skeptikai ,bent jau gyvena savo gyvenimus ir nieko neskriaudzia,jie nepritaria smurtui,nes smurtas savaime blogai...

due drops palauk ir turesi kantrybes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 06 kovo 2011 - 08:15
QUOTE(Reika @ 2011 03 06, 10:14)
tu cia kazka sumaisiai, Tikintieji labai treme ir labai daug sudegino kitatikiu smile.gif paziurek tik i raganu medziokles(moteriske be vyro-deginam, moteris su apgamu-deginam, grazi moteris-deginam...).
Paziurekit filma Agora smile.gif

Nerikia Dievo,kad elgtumeisi teisingai,manai jei zmogus netikintis,tai jis kasdiena vagia(seimunai labai dideli tikintieji,jeigu ka),zudo,prievartauja ir t.t.? Uzjauciu, nes skeptikai ,bent jau gyvena savo gyvenimus ir nieko neskriaudzia,jie nepritaria smurtui,nes smurtas savaime blogai...
due drops palauk ir turesi kantrybes

Kalbėjau apie dvidešimtą amžių ., ne apie viduramžiius , kai bažnyčia buvo galinga ir galėjo valdyti . būti aukščiau už monarchiją . Matau , kad labai ginat netikinčius , gal ir jūs viena iš jų .
Papildyta:
Jei trūksta filmų , tai galima žiūrėti internetu , matau , kad namuose internetą turi , nes esi čia per naktis . Yra pilna saitų kur juos galima internetu žiūrėti . Galima prisipirkti gerų angliškų knygų ir tobulinti kalbą .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 06 kovo 2011 - 08:30
esu cia per naktis? zmogau as po 23val jau lovoje guliu ir pasakas vaikams skaitau biggrin.gif
Taip esam mes 3 netikintys, bet kazkodel nei mes vagiam ,nei meluojam,nei zudom,nei svetimaujam,nei tevu negerbiam...kokie ten dar tie isakymai,kuriu PRIVERSTINAI laikosi tikintys,kad tik i pragara nepatektu?
Kazkaip nevienas pazistamas bedievis nera blogas zmogus,nei veidmainiauja,tiksliau sako viska tiesiai,seimas savo myli,labai faini zmones...
o va kiek su tikinciais susiduriau visi tokie veidmainiski, sypsos,nors poto uz nugaros tokiu dalyku prisneka,kad baisu,nes gi nevalia izeisti zmogu pasakius tiesa smile.gif dar nepamirskim kiek tikinciuju zudikai yra ir vis jiems velnias pakuzda zudyti( nejuokinkit)
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 06, 09:39)
Kalbėjau apie dvidešimtą amžių ., ne apie viduramžiius , kai bažnyčia buvo galinga ir galėjo valdyti . būti aukščiau už monarchiją . Matau , kad labai ginat netikinčius , gal ir jūs viena iš jų .

Kaip tikėjimo gynėja, turėtumėte žinoti, kad prieš Dievą visi yra lygūs smile.gif
Taip pat turėtumėte žinoti, kad pati didžiausia nuodėmė yra puikybė, nes tada žmogus prilygina save Dievui ir imasi visus aplinkinius teisti.
Ir kai apima didis noras kitus sumalti su žemėmis, tereikia prisiminti Jėzaus žodžius:

Palaiminti romieji: jie paveldės žemę.
Palaiminti, kurie alksta ir trokšta teisybės: jie bus pasotinti.
Palaiminti gailestingieji: jie susilauks gailestingumo.
Palaiminti tyraširdžiai: jie regės Dievą.
Palaiminti taikdariai: jie bus vadinami Dievo vaikais.

Kai žiūrime į kitą žmogų, kaip į Dievo kūrinį, mes jį suprantame, jam atleidžiame ir jį priimame tokį, koks jis yra. To mokė ir Jėzus, ir visi apaštalai.

Kai žiūrime į žmogų ir matome jame šėtono įsikūnijimą, mes trokštame naikinti. Arba kitaip tariant, gausinti blogį. Net jei tikime, kad tai darome iš geriausių intencijų.

Kai labai norisi eiti pamokyti ir primušti kitą, iš tiesų tereikia atsirinkti, kokį veiksmą ir kieno poziciją pasirenkame.
Papildyta:
QUOTE(due drops @ 2011 03 06, 04:52)
Zaviuosi jumis abiem.Galbut ta tolerancija,kantrybe ir agresijos nebuvimas oponento atzvilgiu ateina su amziumi.Tikiuosi,kada nors pasieksiu ta busena...Bet man toks jausmas,kad jus abi kantrybes turite daugiau nei Sv.Petras.Baltai pavydziu,nes neturiu tiek kantrybes,kiek jus biggrin.gif

Ačiū už gerą žodį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2011 03 06, 12:33)
esu cia per naktis? zmogau as po 23val jau lovoje guliu ir pasakas vaikams skaitau biggrin.gif
Taip esam mes 3 netikintys, bet kazkodel nei mes vagiam ,nei meluojam,nei zudom,nei svetimaujam,nei tevu negerbiam...kokie ten dar tie isakymai,kuriu PRIVERSTINAI laikosi tikintys,kad tik i pragara nepatektu?
Kazkaip nevienas pazistamas bedievis nera blogas zmogus,nei veidmainiauja,tiksliau sako viska tiesiai,seimas savo myli,labai faini zmones...
o va kiek su tikinciais susiduriau visi tokie veidmainiski, sypsos,nors poto uz nugaros tokiu dalyku prisneka,kad baisu,nes gi nevalia izeisti zmogu pasakius tiesa smile.gif dar nepamirskim kiek tikinciuju zudikai yra ir vis jiems velnias pakuzda zudyti( nejuokinkit)

Reika, aš supratau, kad jūs norite pasakyti, jog visokių žmonių yra ir tikinčiųjų, ir agnostikų, ir ateistų tarpe wink.gif nes visi vienoje grupėje būti blogi ar veidmainiai negali vien dėl tos priežasties, kad jie yra skirtingi.

Beje, senmerge, dėl agnosticizmo ir ateizmo. Ateistas apskritai netiki. Agnostikas tiki, tačiau jis neprisiriša prie konkrečios religijos (tikiuosi, jūs nemanote, kad tikėjimas ir religija yra tas pats). Aš taip pat esu agnostikė, savo laiku labai domėjausi įvairių religijų ideologija, panašumais ir skirtumais. Aš žinau, kad yra Dievas arba Aukščiausia Išmintis ir Meilė, tačiau ar jo tikrasis vardas yra Buda, ar Jėzus, ar Alachas, ar Jahvė - nežinau. Manau, kad tai ir nėra svarbu, kur kas svarbiau gyventi pagal tuos principus, kurie yra surandami kiekvienoje didžiojoje religijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė.: 06 kovo 2011 - 12:05