QUOTE(senmerge @ 2011 03 11, 13:28)
Ne nu rimtai , užuot patarusios , kaip kovoti darbe su priekabiautoju , jūs tik užjaučiamai , padejuojate , o , autorei nepadedade spręsti jos problemų .. Susirinko kelios vištos , pakudakuos, ir išsiskirstis, o , kažkam gyvenimas ir toliau liks sugadintas . Su savo užuojautom ir kvailu pritarimu , tik darot meškos paslaugą .
QUOTE(senmerge @ 2011 03 11, 13:48)
Aš komentuoju , kritikuoju ir lieku kvaiša , neturinti tam teisės . Autorė net nesiruošia spręsti savo problemų , ji temą sukūrė , tik paverkti , koks jos gyvenimas blogas . Nemanot , kad ir kiti gyvena blogai , gal net blogiau , bet nedejuoja . Noriu paklausti , ar ji ruošiasi kovoti su priekabiavimu prie jos , ar viską palikti taip kaip yra ir tapti pajuokų objektu darbe ?
Ne nu tu rimtai kažkokia.... Negi rimtai manai, kad tik tu viena tokia protinga ir sugebi tinkamus sprendimus priimt be kitų patarimo? Tada tu pati višta. Tik autorės reikalas, kam ji tą temą sukūrė - nori tik pasiguosti - valio, koks tau skirtumas? Jauti šventą pareigą ateit ir sudirbt? Atsipalaiduok... Nesi tu ašis, pasaulį sukanti, tad atsikvėpk. Stipriam žmogui dažniausiai būtent išsikalbėjimo tik ir trūksta, nes sprendimus jis ir pats geba priimt, tad nesusireikšmink.
Vargšiukė, negali sau leist net pasiguost ar pasiverkt ant kito peties.... Užuojauta tau

Gali man pasiguost, koks tavo gyvenimas sušiktas ir sunkus - išklausysiu, arbata pavaišinsiu ir jokiais bukais patarimais galvos nekvaršinsiu
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 03 11, 14:25)
dejuoti galima , bet kai kas nors , bando duoti konkrečių patarimų ar pakritikuoti , tampa vos ne tautos priešu . Taip , yra žodžio laisvė visiems , tarp jų ir man . Bet matau , kad čia yra bandoma mane užčiaupti , kas pažeidžia tą jūsų minimą žodžio teisę , pasisakyti gali visis , o ne tik autorės bendramintės .
O kas tavęs prašė patarimų ar kritikos?