Įkraunama...
Įkraunama...

Banali istorija

Tas begėdis mane myli. Ir viskas. Jis ilgai manęs siekė, geidė, svajojo. Turbūt tuo momentu streso būsenoj buvo dėl būsimo kūdikio ..
Galiu visas davatkas nuraminti, kad su juo asmeniškai nebendrauju, tik darbo reikalais.
Nežinau kiek temsiu - kol kas sekasi neprastai.
Nors noriu jo baisiausiai.. net jo kvapą užuodus oda kaip žąsies palieka...
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 03 11, 10:36)

Kam tu prieš tas berazumes dar aiškinies? Negi tokios gali kažką suprast?.... Sveikatos tau ir kantrybės 4u.gif
O tai tas begėdis vis dar trinasi apie tave? Juk berods rašei, kad kulnis parodė? Gal ką painioju...

Papildyta:
Ačiū už gerą žodį. Tikrai pasistengsiu būti gera mama. Juk vaikutis tai mano smile.gif
QUOTE(Forget @ 2011 03 11, 11:15)
Man tai įdomiausia šitoje temoje, kad puolama dėl to ką autorė jau padarė. Nu viskas, post factum, buvo jau, ji JAU laukiasi. Ir tie postringavimai apie tai, kad nereikėjo su juodaodžiu miegot  doh.gif  ne 16 metų autorei, su kuo nori su kiek nori su tiek ir miega. Net jei tai ir buvo klaidos, viskas jos jau PADARYTOS. Kiekviena klaida praturtina žmogų patirtimi.

Aguona, skaitant temą, matau, kad mintys jau tvarkosi ir susivokiate savyje. Ko norite ir ko nenorite. Stiprybės jums  4u.gif  Situacija tikrai netragiška, esat subrendusi, su pajamomis, o visa kita... susitvarkys savaime. Ir meilė ateis, kai jos mažiausiai lauksite. Jei tai ir buvo klaida, šita klaida atneš daug džiaugsmo  smile.gif būsitt šauni mama.

Papildyta:
Ačiū už nuorodą. dabar tikrai suprantu iš kur pyktis ir noras moralizuoti. Va būtent- nejutusi aistros mopteris ir nesuvokia kaip galima pamesti galvą. kaip galima geisti vyro. Ir nesuvokia, kad odos spalva ir religija tuomet nekeičia nieko. Bet jauna - dar viskas prieš akis. Gal pati paskaičius žinutes forume padarys išvadas ir išsilaisvins. Ko ir linkiu iš visos dūšios.
QUOTE(flight @ 2011 03 11, 08:41)
biggrin.gif Autore, nekreipkit dėmesio.
Atsirado temoje dvi "ekspertės moralistės", viena nei vyro, nei šeimos anei vaikų neturėjus ir kiek supratau, didelės problemos susirasti, nors labai norėtųsi; kita  - labai nelaiminga  savo šeimoje, štai jos viena žinučių :
(iš čia )

"Žinai, ne viena tokia tu tokioje santuokoje..
Mes su vyru irgi visiškai svetimi žmonės.. Neturim nei bendrų interesų, nei draugai esam, nei melužiai.. Nežinau net kodėl jis mane vedė  , nes šiaip lyg ir kovojo dėl dėmėsio mano.. lyg ir jaučiausi mylima  Bet aišku, iš kur aš galėjau žinoti, kas ta meilė, kai pasitaikė pirmas mano gyvenimo vyras. Galvojau taip ir turi būti. O dabar matau, kad tikrai padarius esu didelę klaidą.. Su vyru galim nesimylėti mėnesių mėnesiais - gerai nors, kad nors esu nekaršta moteris, tai nelabai ir pasigendu.. Manęs kaip žmogaus visiškai nesupranta (na kaip kad geras draugas būtų), mano temos jo visškai nedomina - o manęs nedomina jo temos.. Taip ir gyvenam..Nemačiau daug ko, kol dirbau.. o dabar kai auginu vaiką namuose - visos ydos lenda iš maišo..

Beja irgi dėl vaiko niekad nesutiktu skirtis.
O dabar taip susikomplikavo gyvenimas, taip sunku kažką pakeisti 
Na bet ką darysi, gal kitam gyvenime pasiseks.. 
Manau tu ne viena esi vieniša šeimoje. Tokių šeimų labai daug.. Turbūt bus net didžioji dauguma, palyginus su laimingai sukurtomis šeimomis.."

Iš neįsisamoninto pavydo (kad pvz kažkas gali patirti aistrą, įsimylėjimą, pasielgti spontaniškai etc) jos rašinėja tokius komentarus.  4u.gif

Atsakyti
Aguona,
Jus nežinote, kokie mano santykiai su vyru buvo iki vaiko:).
Kitas dalykas aš ant nieko nepykstu, šitoje temoje tikai buvo labai daug agresijos ,apsivardžiavimų - bet tikrai ne iš mano pusės;).
Bet bele kokiu atveju - būkit laiminga 4u.gif
Ir visoms kitoms linkiu to paties:)
Atsakyti
Aš, tiesą pasakius, net nežinau kodėl tą temą sugalvojau. Turbūt tuo momentu reikėjo išsikalbėti. Man buvo stresas. Su artimais žmonėmis kalbėt negalėjau. Jų komentarai , ko gero, būtų žeidę stipriai. Aš jaučiausi vieniša. Dabar sumaištis praeina, vaizdai išplaukė iš rūko.
Sprendimai sprendimai...
Tikiuosi pasiimti mėnesį atostogų, išvažiuoti pas draugę į Ispaniją, pailsėti ir toliau bus matyti.
Ačiū, Jadze wink.gif
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 11, 13:47)
Jūs kritikuoti galite, niekas jums to nedraudžia. Lygiai taip pat sėkmingai jūs galite stengtis kakta pramušti sieną ar bandyti iš šuns ar katino padaryti vegetarą.

Jei jūs atsakysite į mano ankstesnįjį klausimą, aš jums atsakysiu, kodėl racionaliai/išmintingiau/geriau šioje situacijoje yra nekritikuoti.

Papildyta:
Jei autorė bus protinga, ji išklausys ir atsižvelgs į visas nuomones, tačiau sprendimą darys remdamasi realia situacija, gyvenimiška patirtimi, savo asmeninėmis savybėmis ir čia pateiktų nuomonių pagrįstumu.

Atsakyti
Nes bijojai.
Nes nėra linksma vienai auginti vaiką. Nes bijai, kad gali nerasti nėjokio vyro (turiu omeny tinkamo). Ir kad mylėtų svetimą vaiką.
ir dar - toks taukojimasis dėl vaiko (atsieit, kad vaikas būtų laimingas) ir buvimas su nemylimu žmogum atneša daugiau žalos tam pačiam vaikui, nei naudos. Ta auka nepasiteisina.
kažkas mane pašiepė - laiminga mama-laiminga dukra - atsakysiu vienareikšmiškai -TAIP.
Vaikui nesvarbu kas tėvas, vaikui svarbu ir vaikas myli tą, kas juo rūpinasi.
QUOTE(vavava @ 2011 03 11, 10:58)
Lašeli,
Negaliu pasakyti, kad man nemalonu. Tokia tiesa yra. Aš mielai pasidalinčiau patirtimi, kaip išgyventi krizę šeimoje. Jeigu kam įdomu.  Nes pati esu per tą perėjus.
Ir dabar jau nebenoriu kartotis, tai suspaustai pasakysiu, kodėl išsirutuliojo tokia ilga diskusija - todėl, kad yra ir kitų kelių - nei tas vienintelis būti mamai laimingai.
Taip sakau todėl, kad tikrai niekad netrūko ir netrūksta vyrų dėmėsio, galėjau bet kada išeiti - ir pabandyti kažką, su kuo būtų gera. Bet nedariau taip, nes norėjau išsaugoti šeimą, norėjau kad vaikas augtu pilnoje šeimoje, norėjau, kad ne viena aš būčiau laiminga.
Norėjau pabandyti padaryti viską, kad paskiau būčiau rami ir taikoje pati su savimi.

Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 11, 23:18)
Aš, tiesą pasakius, net nežinau kodėl tą temą sugalvojau. Turbūt tuo momentu reikėjo išsikalbėti. Man buvo stresas. Su artimais žmonėmis kalbėt negalėjau. Jų komentarai , ko gero, būtų žeidę stipriai. Aš jaučiausi vieniša. Dabar sumaištis praeina, vaizdai išplaukė iš rūko.
Sprendimai sprendimai...
Tikiuosi pasiimti mėnesį atostogų, išvažiuoti pas draugę į Ispaniją, pailsėti ir toliau bus matyti.
Ačiū, Jadze wink.gif

Kad nėra už ką smile.gif Būkit rami, sveika ir laiminga, viskas jūsų gyvenime susidėlios taip, kaip turi susidėlioti 4u.gif
Atsakyti
Aguona,
Tai žinoma, kad baimės buvo. Pas mane visada būna baimė prieš priimant svarbius sprendimus gyvenime..ir labai ilgai svarstau, sudeliojusi pliusus ir minusus, kuris variantas man būtų tinkamiausias.
Pagarba tiems, kas nieko nebijo.
O kodėl nepasiteisina bandymas pereiti krizę? Būtų nepavykę, būtume išsiskyrę. Jūs jau po pirmos krizes santykius nutraukiate? Be to mes su vyru labai ilgai esame kartu, jau 13 metų. Daug visko patirta, ir per daug ką pereita, kad taip lengva ranka nubraukt.
O dėl svetimo tėvo, kuris mylės kaip tikras tėvas svetimus vaikus..o jūs buvot tokių vyrų sutikus? Aš net moterų nebuvau sutikusi, kurios pamiltu iš pirmos santuokos vyro vaikus.
Atsakyti
Aš visai nesenai galvojau, kodėl su vyru, su kuriuo gyvenau beveik šešis metus, negalėjau turėti vaikų. Atrodo, jis mane mylėjo, stengėsi būti geras mano dukrai,
buvo išradingas meilužis, dovanojo brangias dovanas, suteikė mums su dukra puikius namus,per jį aš turėjau gerą darbą. Mums trūko vaiko. Tuomet aš galvojau(ir dabar galvoju), kad vaikai yra dievo dovana ir griežtai buvau prieš priverstinius apvaisinimus ir tiesiog ..ėjimą prieš gamtą.
Vieną rytą atsibudau ir supratau - aš nemyliu to vyro. Ir viskas. Ir išėjau. Žinoma, po to gailėjausi, ir visko buvo, bet gailėjausi praradus..tik pinigus..? Ir komfortabilius namus..Tas vyras su kita moterimi dabar turi dukrą, o aš turėsiu irgi. Tik ne kartu.
Tik dabar suvokiu - tas vyras man niekuomet nekvepėjo. Jis man tiesiog biologiškai netiko..

QUOTE(vavava @ 2011 03 11, 21:54)
Aguona,Tai žinoma, kad baimės buvo. Pas mane visada būna baimė prieš priimant svarbius sprendimus gyvenime..ir labai ilgai svarstau, sudeliojusi pliusus ir minusus, kuris variantas man būtų tinkamiausias.
Pagarba tiems, kas nieko nebijo.
O kodėl nepasiteisina bandymas pereiti krizę? Būtų nepavykę, būtume išsiskyrę. Jūs jau po pirmos krizes santykius nutraukiate? Be to mes su vyru labai ilgai esame kartu, jau 13 metų. Daug visko patirta, ir per daug ką pereita, kad taip lengva ranka nubraukt.
O dėl svetimo tėvo, kuris mylės kaip tikras tėvas svetimus vaikus..o jūs buvot tokių vyrų sutikus? Aš net moterų nebuvau sutikusi, kurios pamiltu iš pirmos santuokos vyro vaikus.

Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 11, 22:54)
... Aš net moterų nebuvau sutikusi, kurios pamiltu iš pirmos santuokos vyro vaikus.

Susipažįstam? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 11, 22:49)
Tas begėdis mane myli. Ir viskas. Jis ilgai manęs siekė, geidė, svajojo.

Myli? Šitas daugpatys? Kaip patogu jam – žmona ir meilužė prie šono. ax.gif
Papildyta:
Nors noriu jo baisiausiai.. net jo kvapą užuodus oda kaip žąsies palieka... 

Patinėlis jis. Geras, bet patinėlis. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 10, 23:54)
Prašau man atleisti, bet man neįdomūs tokie mamyčių poklabiai susitikus - " šiandien mes pamatėm  žibutę ir padarėm kakutį" - mamp nuomone tai ir yra nudurnėjimas, prašau atleisti už kalbą.

Greitai bus įdomūs. smile.gif
Papildyta:
Juk vaikutis tai mano  smile.gif

Vaikutis ir to tikrojo tėvelio. g.gif Kad ir kaip to nesinorėtų, neatimkite iš vaikučio galimybės turėti tikrąjį tėvelį. Net jeigu kol kas jis ir dėjo į krūmus. Gyvenime viskas keičiasi. O užaugęs vaikutis tikrai norės žinoti, o gal ir bendrauti su savo tėvu. O gal ir augdamas. Ir tėvas gal norės. Juk tai ir JO vaikas. 4u.gif
Pagalvokite apie tuos vaikus iš mėgintuvėlių – jie taip pat ieško savo tėvų!
Atsakyti
Aguona, nepasiduokite provokacijom.

Vavava, malonu skaityti jusu mintis smile.gif Tikiu, kad ir pas jus viskas bus gerai. Nereikia teisintis.
Atsakyti
Raudonoji Aguona, sėkmės tau ir stiprybės smile.gif Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą mirksiukas.gif
Atsakyti

Aguona,
Esu skaičius apie kvapų neatitikimą.. Bet negi iškart nesupratot, kad jis netinka?
O kas liečia buvima dėl finansų - tai žinoma neverta tokiu atveju tik būti. Nebent nebėra jokios kitos išeities. O jūs pasakėt tikrąjam tėčiui, kad bus pas jį vaikelis?

QUOTE(Viluša @ 2011 03 12, 08:12)
Susipažįstam? 4u.gif

Labai įdomu.. tikrai ranką prie širdies pridėjus galit pasakyti, kad juos mylit lygiai taip pat, kaip savo vaikus (jei turit aišku)? Nes šiaip čia ne į temą, bet dažniausiai net savus vaikus skirsto tėvai, vienas būna mylimiausias, kitas dėl visko kaltas.
QUOTE(Moonte @ 2011 03 12, 15:46)
Vavava, malonu skaityti jusu mintis  smile.gif Tikiu, kad ir pas jus viskas bus gerai. Nereikia teisintis.

Kodėl aš teisinuosi? Aš diskutuoju;) Gaila, kad šitame forume sunkiai taip vystosi diskusijos..
Beje, kodėl toks avatvaras liūdnas?

Atsakyti