Įkraunama...
Įkraunama...

Banali istorija

QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 04, 02:38)
Bet Jūs manęs visai nesuprantat-aš niekam nenumečiau savo dukters!!! Niekad jos neatsižadėjau, nors labai sunkių momentų teko patirti. Man tikai teko sunkiai gyvenime kabintis, kad galėčiau jai sočią vaikystę duot.  Ardavau kaip jautis po 14 valandų per parą, bet užtat ji turėjo visas gražiausias lėles, vežimėlius, ir kt. Visuomet iščiustyta kaip lėlytė buvo. Parduotuvėj niekada nebuvo, kad kažko negalėčiau nupirkti. Draugai ir mano ex šaipėsi, kad vaikas geriau nei mama gyvena.. Visa širdis ten sudėta..O pačiai irgi juk norisi meilės? Ar jūs nenorit meilės ir žmogaus šalia, kad suprastų?

jusu logika zudanti.
tai jusu vaikui reik tik daiktu ir rubu, o jau meiles tai nereik, svarbu gali jai viska nupirkti,o va jau sau gailit pirkti kazka,bet meiles tai jums tik vienai reik?

PAklauskit dukreles,ko ji ryt noretu ,su mama susitikti ar lele nusipirkti...jei atsakymas MAMOS NORIU( grizkit pas ja), jei atsakymas LELES( tada uzjauciu,nes vaika islepinot,kad siam net nerupit)
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 03 04, 10:53)
jusu logika zudanti.
tai jusu vaikui reik tik daiktu ir rubu, o jau meiles tai nereik, svarbu gali jai viska nupirkti,o va jau sau gailit pirkti kazka,bet meiles tai jums tik vienai reik?

PAklauskit dukreles,ko ji ryt noretu ,su mama susitikti ar lele nusipirkti...jei atsakymas MAMOS NORIU( grizkit pas ja), jei atsakymas LELES( tada uzjauciu,nes vaika islepinot,kad siam net nerupit)

tas tai tiesa smile.gif
paskui ir užauga daiktų vergai, smile.gif
Atsakyti
man is vis keistas smerkiantis poziuris daugelio is cia pasisakanciu, as pvz. stengiuosi gyvenime niekada nieko nesmerkti ir nemokyti, nes niekad nezinai kaip tau gali susiklostyti aplinkybes, kokioje situacijoje gali atsidurti, o jei nieko nebandai jokiu nauju santykiu ir pan. tai gali visa gyvenime taip ir prastoveti vietoj, nors ir jausdamasi sventuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asmik7 @ 2011 03 04, 11:06)
man is vis keistas smerkiantis poziuris daugelio is cia pasisakanciu, as pvz. stengiuosi gyvenime niekada nieko nesmerkti ir nemokyti, nes niekad nezinai kaip tau gali susiklostyti aplinkybes, kokioje situacijoje gali atsidurti, o jei nieko nebandai jokiu nauju santykiu ir pan. tai gali visa gyvenime taip ir prastoveti vietoj, nors ir jausdamasi sventuole 4u.gif

o mes ir nesmerkiam,tik bandom suprasti smile.gif
Atsakyti
siaubas koks visgi moterų žiaurumas doh.gif (smerkiančių, pamokslaujančių, "nepametančių proto")

Perskaičius šią istoriją man verkti norėjosi, suprantu ir jaučiu autorę... Tik vienas belieka tikėti: ką Dievas daro - viskas į gerą (kaip sakoma, net plaukas nuo galvos nenukrenta be Die žinios, o čia - kūdikis!). Ir čia tikrai ne pabaiga. Sakyčiau tik visko pradžia. Vyrų buvo ir bus, o vaikai tik jūsų.
Apie smerkimą čia negali būti kalbos. Kas neįsimyli? tik dvasios ubagės to nepatyrusios. Viskas čia žmogiška ir suprantama, ir autorės metai ne prie ko... tiesiog graži siela, jaunatviška dvasia, jei dėl jausmo galima pamesti galvą.
Na ką dabar - žiūrėti pirmyn.
SEKMĖS JUMS KUO DIDŽIAUSIOS, LAIKYKITĖS, PARAŠYKITE ČIA IR MANAU kaip sakoma DIEVO KELIAI NEŽINOMI (nežinia ką jis Jums ruošia - galbūt begalinį džiaugsmą ir laimingą gyvenimą).
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asmik7 @ 2011 03 04, 13:06)

Nepulti į kiekvieno juodaodžio glėbį tai tolygu buti vietoje stovinčia vietoje šventuole , gal ji kaip tik savo savo santykiais užkirto kelią atsirasti tam vieninteliam gyvenimo draugui . Reikia truputį išrankumo ir savigarbos .
na nemanau , kad prasidėti su vedusiu yra labai graži ir šviesi meilė . O kaip jo žmona , kaip jai jaustis , jūs apie tai pamąstykit .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 04 kovo 2011 - 12:06
QUOTE(asmik7 @ 2011 03 04, 13:06)

Man irgi keista, dar ypač tokioj situacijoj moralizuot, kai moteris laukiasi... Mano nuomone, jeigu negali jos palaikyti, gero žodžio pasakyti, tada geriau patylėti. Kažkaip net sūru skaityti, kai ją prie kryžiaus kalat, nejaugi moterys, pačios motinos būdamos, gali būti tokios žiaurios...Matosi pagal jos mintis, kad moteris yra protinga, todėl neabejoju, kad su viskuo, kas jai skirta, susitvarkys. Tik, kad likimas atneštų daugiau gerų žmonių į jos gyvenimą. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
o aš čia paskaičius jūsų požiūrius į situacija, dabar suprantu, kodėl tiek nelaimingu vaikų, o paskiau žmonių išauga Lietuvoje..
Nes mamos gi nori mylėti.. Ir būti laimingos, nesvarbu kokia kaina.
Atsakyti
taip pat manau, kad autorė protinga moteris ir atsirinks kas naudinga iš šių visų nesąmonių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvarta: 04 kovo 2011 - 12:12
Turiu ir vyrą, ir vaiką. Ir šiaip vyrų dėmėsio niekada netrūko. Dabar net su vaiku kai einu - jie kalbina ir klausia ar nesu vieniša mama.. Bet kažkaip nepuolu ieškoti laimės kiekvieno glebyje.. Nors su vyru irgi visko būna, ir tikrai gal būtų paprasčiau ne statyti santykius tarpusavyje, o ieškoti laimės man? g.gif Gal tikrai išbandžius kokius keturis, surasčiau geriausia variantą g.gif
Na juk svarbu būti laimingai, tiesa?
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2011 03 04, 13:11)
taip pat manau, kad autorė protinga moteris ir atsirinks kas naudinga iš šių visų nesąmonių smile.gif

Na iki šiol jai nelabai sekėsi atsirinkti kas jai naudinga, bet gal duokdie šį kartą Jus teisi būsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 04, 12:13)
Turiu ir vyrą, ir vaiką. Ir šiaip vyrų dėmėsio niekada netrūko. Dabar net su vaiku kai einu - jie kalbina ir klausia ar nesu vieniša mama.. Bet kažkaip nepuolu ieškoti laimės kiekvieno glebyje.. Nors su  vyru irgi visko būna, ir tikrai gal būtų paprasčiau ne statyti santykius tarpusavyje, o ieškoti laimės man? g.gif  Gal tikrai išbandžius kokius keturis, surasčiau geriausia variantą g.gif
Na juk svarbu būti laimingai, tiesa?

Įsikišiu į diskusiją -- TAIP, žmogui svarbiausia būti LAIMINGU, tik laimingas žmogus gali ir kitus padaryti laimingus, tiek vaikus, tiek vyrą.
Klausimas kitas - KAIP jūs tą laimę suprantate?
Jei kas nors laimę supranta tik orgazmo prasme, tai nereikia tokiems žmonės prisiimti šeimyninių įsipareigojimų, nes jie šeimoje jausis suvaržyti ir galiausiai nelaimingi.
Tie kas laimę atranda šeimoje ir su vaikais -- jiems net mintis nekils apie išdykavimą kairėje...
Kiekvienas laimę kuria PATS, ir tik jis PATS yra atsakingas už savo veiksmus.
Jei autorė TAIP pasielgė, tai ji ir yra atsakinga už SAVO poelgį; smerksim mes čia, moralizuosim, sveikinsim ar skatinsim -- niekas kitas nebus atsakingas - TIK JI PATI.
Atsakyti