Įkraunama...
Įkraunama...

Banali istorija

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 05, 01:01)
Ar čia jūs man asmeniškai rašote? smile.gif

ne , aš čia rašau temos autorei .
Papildyta:
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 05, 01:01)
Kiekvienam savo.
Jeigu būtų taip gera su vibratorium bei knyga, nebūtumėt tokia pikta, manyčiau. O žmonės būna pikti, kada nemylimi.
Gal tuomet geriau jums musulmonas?

pasakykit nors vieną teigiamą musulmonų charakterio bruožą .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 04, 23:57)
Kartais knyga ir vibratorius , daug geriau umusulmoną su pulku žmonų .

Senmerge, kam jums to reikia?
Kodel nespardote lygiaverciu, ar pranasensiu uz jus? Kodel savo aukomis renkates dvasinio stabilumo neturincius zmones?
Jus rimtai galvojate, kad dergdamasi is tokios busenos zmogaus, tapsite svaresne, geresne ir t.t.?
Ar jus nesuvokiat, kad savo zodziais, mintimis veikiat niekuo nekalta mazyli, kuris yra motinos isciose. Gedykites.
Atsakyti
kas jums pasakė, kad aš esu tobula, ideali moteris?
aš tiesiog stengiuosi eiti link tobulumo, link to, ką žmonės vadina normalumu.. Bet žinoma tai irgi galite pavadinti sąlyginiu dalyku.. Nes kiekvianas normalumą supranta pagal savo sugedimo laipsnį..
Kodėl sakot, kad nežinai, kada pats gali paslysti? Neįsivaizduoju savęs narkomane pvz savo noru g.gif Tai visiškai priešinga mano įsitikinimams.. Neįsivaizduoju savęs besiduodančia su vedusiu vyru.. nes tai irgi visiškai priešinga mano įsitikinimams.. ir prie ko čia katalikybė? Žmogus užauga su savo vertybėmis, išmoksta skirti gėrį nuo blogio jau nuo mažens.. Ir kiekvienas tai supranta pagal savo normalumą..
Jums čia viskas normalu atrodo? Tai puiku, guoskit, pačios duokites.. ieškokite laimes..man tiesa sakant visiškai visvien. Bet būtent tokios moterys su tokiom filosofijom visada ir verkia dėl nelaimingų meilių.. Kodėl? Todėl kad jos užprogramuotos būt antromis.. Vyrams neįdomios moterys šuniukai..Kurie iš paskos bėgioja ir sekioja - ir juos vienus temato savo gyvenimo tikslu užkelusios ant savo tuščios sielos aukurų..
Na jūs duodat moterys... doh.gif
prie ko čia autorės mama? Prie to, kad išmokstam visko vaikystėj.. čia nereikia net aiškiaregystės dovanos tą pasakyti..
Ir prie ko čia savęs aukojimas vaikams? Jeigu jūs suprantat vaikų turėjimą kaip AUKA.. tai išvis su tokia filosofija negalima turėti vaikų.. Aš nesiaukoju dėl savo vaikų, aš gyvenu savo gyvenimą, turiu daug hobių šalia to, daug draugų/bičiulių pažįstamų su kuriais leidžiam laiką, išeinu viena su draugėm vaiką palikus su tėčiu.. Kur jūs matote auką? Aš žinokit nematau, nes mano gyvenimas tapo dar įdomesnis ir prasmingesnis.. Kai vaikai išeis tikrai neverksiu atsistojusi prie langelio - dar tiek dalykų savo gyvenime nenuveikiau.. Kad bus kaip tik proga visa širdim pasinert į tai.
Ten Aguona tavo klausimas, kam ieškoti laimės kito glėbyje jei turit vyrą.. o tai jūs galvojate, kad nebūna šeimyninių nesutarimų? Netikiu idealiais santykiais, kaip ir beprotiškai saldžiais/gerais žmonemis.. Visur reikia įdėti daug darbo, jei nori gero rezultato..
Jūs ir turėjote vyrų, ir ne vieną... tai kaip taip išėjo, kad vis reikėjo kažko ieškoti? Gal dėl to kad per mažai stengėtes? o gal dėl to, kad leidot su jumis belekaip elgtis? O gal dėl to, kad į vyrus žiūrėjote kaip savo gyvenimo tikslą ir jie tai supratę pasipustydavo padus?
Tik tiek galiu pasakyt - ateinam vieni į gyvenimą.. vieni ir išeiname. Išmokite būti kiekvienas su savimi, nes tai bus vienintelis tikras dalykas, kuris bus šalia jūsų iki pat paskutinio atodūsio.. Būkit pačios sau įdomios, tada tapsite ir kitiems įdomiomis asmenybėmis.
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 05, 00:07)

Jie yra zmones, kaip jus, as ir kiti. Kuriem nesvetimos visos zmogiskos ydos, kaip ir dorybes.
Atsakyti

O jūs pažystat airius labai gerai? O jūs žinot, kad airiam rūpi tik alus ir rugbis? Kad kiekvienas jų savaitgalis vyksta kur pube? Kad daug jų pagrinde nėra baigę nė vidurinės? Kad daug airių moterų yra išsituokusių? Kad vargsta teismuose dėl vaikų išlaikymo?
Aš nesuprantu jūsų pasakymo "rimčiau atrodytum" - jūs pažystat tariamus mano babajus? Jūs žinot kokį išsilavinimą jie turi ir kokį darbą dirba?
Aš jums panaši į besišlaistančią pakampiais?
Kiekviena diskusija yra diskusija ir malonu kada pašnekovai gerbia vienas kitą, bet čia darosi panašu į turgaus bobų pokalbius...
QUOTE(senmerge @ 2011 03 04, 21:57)
Kartais knyga ir vibratorius , daug geriau umusulmoną su pulku žmonų .
QUOTE(senmerge @ 2011 03 04, 22:07)
ne , aš čia rašau temos autorei .
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 05, 00:12)

Taip, su pusdieviais baisiai sunku susikalbeti, ypac kai jie uzlipo ant piedestalo.
Tikekimes spardant zmogu jusu puikybe patenkinta pilnai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 05, 01:07)
Senmerge, kam jums to reikia?
Kodel nespardote lygiaverciu, ar pranasensiu uz jus? Kodel savo aukomis renkates dvasinio stabilumo neturincius zmones?
Jus rimtai galvojate, kad dergdamasi is tokios busenos zmogaus, tapsite svaresne, geresne ir t.t.?
Ar jus nesuvokiat, kad savo zodziais, mintimis veikiat niekuo nekalta mazyli, kuris yra motinos isciose. Gedykites.

Ne čia dar nespardymas . Iš šalies žiūrint , nekaip atrodo ,kai mioteris , sakyčiau jau ne jauniklė , vaikiškai " įsimylėjusi " vedusi vyrą , verkia ir guodžiasi mums . Naivu tikėtis , kad visos čia puls guosti . Ne iš visų čia guodimo galima sulaukti . Kartais verta ir kritikos išklausyti , gal susiims greičiau ir pamirs tą kuris jos nevertas . žinot aš irgi labai noriu dejuoti ir skųstis . Manęs taip pat mano gyvenimas netenkina ir sriūbaučiau čia daug ilgiau negu temos autorė , visas forumas jau seniai būtų ašaromis užtvindytas , bet su gebu pagalvoti , kad kiti nenori klausyti mano dejavimų . Na nėščia , prisižaidė , dabar tik apie vaiką reikia galvoti , o ne apie joberius , kurie galbūt ja pasinaudojo ir pamiršo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 04 kovo 2011 - 23:23
QUOTE(Moonte @ 2011 03 04, 22:16)
Taip, su pusdieviais baisiai sunku susikalbeti, ypac kai jie uzlipo ant piedestalo.
Tikekimes spardant zmogu jusu puikybe patenkinta pilnai.

Moonte..
Kur ir ką suspradžiau? doh.gif Prie ko čia puikybė?
Atsakyti
Pasiūlymas susiimti ir pradėti padoriau gyventi , sutikti padorų nevedusį ar išsiskyrusį vyrą , kuris priims ją ir jos vaikus , nėra dergimasis .
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 05, 00:15)
O jūs pažystat airius labai gerai? O jūs žinot, kad airiam rūpi tik alus ir rugbis? Kad kiekvienas jų savaitgalis vyksta kur pube? Kad daug jų pagrinde nėra baigę nė vidurinės? Kad daug airių moterų yra išsituokusių? Kad vargsta teismuose dėl vaikų išlaikymo?
Aš nesuprantu jūsų pasakymo "rimčiau atrodytum" - jūs pažystat tariamus mano babajus? Jūs žinot kokį išsilavinimą jie turi ir kokį darbą dirba?
Kiekviena diskusija yra diskusija ir malonu kada pašnekovai gerbia vienas kitą, bet čia darosi panašu į turgaus bobų pokalbius...

Brangioji, yra puiki funkcija "ignoruoti dalyvi". Arsias doroves sergetojas, galima taip eliminuoti is savo akiracio. Jos nieko naujos nepasakys.

Neausinkite burnos, nes jos girdi tik save ir megaujasi tik savo sventu pasipiktinimu.
Papildyta:
QUOTE(vavava @ 2011 03 05, 00:19)
Moonte..
Kur ir ką suspradžiau? doh.gif Prie ko čia puikybė?

Tame ir beda, kad jus to nesuvokiat.
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 05, 01:15)

Iš to , kad jūs įsimylėjot musulmoną , tikrai neparodo , kad labai tobulai gyvenat . Galima ir su kitos tautybės vyrais bendrauti . Juk daug lietuvių Airijoje yra .
Dabar primenat man mažą vaiką kuris trepsi kojomis ir krenta ant žemės , nes jam nepritaria . Matyt čia hormonai taip siaučia .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 04 kovo 2011 - 23:24
QUOTE(vavava @ 2011 03 05, 00:12)

aš tiesiog stengiuosi eiti link tobulumo,

Tai, kas tobula, dažniausiai neturi gyvybės.

QUOTE(senmerge @ 2011 03 05, 00:16)
žinot  aš irgi labai noriu dejuoti ir skųstis . Manęs taip pat mano gyvenimas netenkina

Jei jūs išliesite savo sukauptą pyktį ant kito žmogaus, jūsų vidinės įtampos tai nei kiek nesumažins.
Atsakyti