Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

Sveiki,
gal kas buvo Armonia holiday village & Spa 5*, Bodrume? kai rinkomes viesbuti, agenturai akcentavau, kad vaziuojam su mazu vaiku ir vienas pagrindiniu kriteriju buvo, kad viesbutis butu netoli oro uosto. Man parekomendavo mineta viesbuti, pagal atsiliepimus, nuotraukas, regiona ir kt. tiko, isigijom kelione, dabar skaitau atsiliepimus, kad viesbutis nuo oro uosto ne 54 km kaip nurodyta visuose kelioniu agenturu puslapiuose, o 250km, ir vaziuot ta atstuma reikia 5h doh.gif Puslapyje parasyta, kad leidziasi Milo orouoste (nuo kurio ir yra 54 km iki viesbucio), o kai kuriuose komentaruose parasyta, kad leidziasi Dalamano oruoste, nuo kurio yra 250 km. tai kaip yra is tikruju gal kas zinote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2011 03 13, 20:58)
Sveiki,
gal kas buvo Armonia holiday village & Spa 5*, Bodrume? kai rinkomes viesbuti, agenturai akcentavau, kad vaziuojam su mazu vaiku ir vienas pagrindiniu kriteriju buvo, kad viesbutis butu netoli oro uosto. Man parekomendavo mineta viesbuti, pagal atsiliepimus, nuotraukas, regiona ir kt. tiko, isigijom kelione, dabar skaitau atsiliepimus, kad viesbutis nuo oro uosto ne 54 km kaip nurodyta visuose kelioniu agenturu puslapiuose, o 250km, ir vaziuot ta atstuma reikia 5h  doh.gif Puslapyje parasyta, kad leidziasi Milo orouoste (nuo kurio ir yra 54 km iki viesbucio), o kai kuriuose komentaruose parasyta, kad leidziasi Dalamano oruoste, nuo kurio yra 250 km. tai kaip yra is tikruju gal kas zinote?  smile.gif

Kol kas lyg ir niekas nepasikeite - leidziasi Milo oro uoste. Cia kai pamato, kad per mazai keleiviu i ta puse vyksta, tai prasideda visokios nesamones su oro uostu keitimu, skrydziu sujungimu. Gal siemet taip nenutiks mirksiukas.gif Siaip teoriskai turetu i Milo oro uosta leistis, nesinervuokit anksciau laiko mirksiukas.gif 4u.gif .
O jus koki menesi vyksite?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 03 13, 21:23)
Kol kas lyg ir niekas nepasikeite - leidziasi Milo oro uoste.  Cia kai pamato, kad per mazai keleiviu i ta puse vyksta, tai prasideda visokios nesamones su oro uostu keitimu, skrydziu sujungimu. Gal siemet taip nenutiks  mirksiukas.gif  Siaip teoriskai turetu i Milo oro uosta leistis, nesinervuokit anksciau laiko  mirksiukas.gif  4u.gif .
O jus koki menesi vyksite?

Labai tikiuosi kad viskas bus gerai smile.gif nes su vaikiuku 5h vaziuoti butu per sunku,pati praeitais metais tik valanda iki kemero vaziavom, bet galvos nepakeliau, maiseli rankoj suspaudus laikiau, vyras vis sauke o ziurek kaip grazu kaip grazu o as bijau net galva pakelt doh.gif o siemet vaziuojam geguzes pabaigoje
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2011 03 13, 22:43)
Labai tikiuosi kad viskas bus gerai smile.gif nes su vaikiuku 5h vaziuoti butu per sunku,pati praeitais metais tik valanda iki kemero vaziavom, bet galvos nepakeliau, maiseli rankoj suspaudus laikiau, vyras vis sauke o ziurek kaip grazu kaip grazu o as bijau net galva pakelt doh.gif  o siemet vaziuojam geguzes pabaigoje

Jei su tezturu, tai manau, kad sekmingai skrisite i Milo oro uosta. As aisku tik speju, bet kadangi matau, jog i Fetija ir Marmari keliones pardavinejamos berods nuo birzelio 8 dienos, tai kaip ir nera tikslo leistis i Dalamano oro uosta.
Novaturo as neziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 03 13, 22:02)
Jei su tezturu, tai manau, kad sekmingai skrisite i Milo oro uosta. As aisku tik speju, bet kadangi matau, jog i Fetija ir Marmari keliones pardavinejamos berods nuo birzelio 8 dienos, tai kaip ir nera tikslo leistis i Dalamano oro uosta.
Novaturo as neziurejau  blush2.gif

Taip,su tezais mes, tai super tada jei i marmari dar nebus vykdomos keliones geguzes gale, mazesne tikimybe ten leistis smile.gif o siaip idomu, kodel taip velai prasideda keliones i marmari? g.gif Juk siaip nuo balandzio meta i turkija
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 12, 15:02)
Prisiartinau google mapsuose ir praslinkau pakrante nuo sito konkretaus viesbucio iki pat Side. Tai apie jokia promenada net uzuominos nera. Na tarkim naujai nutiesta, mapsai neatnaujinti, bet vistiek ten kitu viesbuciu teritorijos su savo baseinais ir plezais trukdo. O jeigu ne palei pakrante eina ta promenada, tai biski tolokai gaunasi.

Tikrai yra ta promenada. Eina palei pakrantę pro visus viešbučius iki pat Sidės.
Vakarais labai daug kas eina ja pasivaikščioti.

Promenadą galima pamatyti Crystals Sunrise Queen viešbučio internetiniame puslapyje pasirinkus "Virtual Tour", skyrelyje 'Promenade" http://www.crystalho...analtur/en.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 13 kovo 2011 - 21:36
QUOTE(xjurga @ 2011 03 13, 23:30)
Tikrai yra ta promenada. Eina palei pakrantę pro visus viešbučius iki pat Sidės.
Vakarais labai daug kas eina ja pasivaikščioti.

Jus ejote? kazin, kiek laiko toks pasivaiksciojimas trunka?
Atsakyti
O del Kos salos snekejot, tai jei gerai supratau is Bodrumo Kos sala mes per 30 min pasieksim?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 03 13, 21:35)
Jus ejote? kazin, kiek laiko toks pasivaiksciojimas trunka?

Ne mes nėjome, nes būtų tekę vieną vaiką ant rankų neštis. Kiek atsimenu kai skaičiau komentarus apie šį viešbutį, tai žmonės minėjo, kad kelionė pėstute iki Sidės trunka apie 40 min.
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2011 03 13, 21:42)
O del Kos salos snekejot, tai jei gerai supratau is Bodrumo Kos sala mes per 30 min pasieksim?

Per valanda grubiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausima: koks Turkijoj orelis pirma geguzes savaite? Pasiziurejau internete, raso kad oro temp. 25, vandens 20, bet nesuprantu ar IKI 25, ar jau garantuotai buna tiek. Gal kas buvot geguzes pradzioj Turkijoj? Siaip as nemegstu baisiu karsciu, niekada nesupratau kaip imanoma skristi i pietus vasara, man 30 ir daugiau jau per karsta, geriausiai 24-28 smile.gif Taigi, ar atitiks mano oro norus geguzes pirma savaite, kaip manote? Pirmas kartas Turkijoj, tad nezinau ko tiketis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 03 14, 12:26)
Turiu klausima: koks Turkijoj orelis pirma geguzes savaite? Pasiziurejau internete, raso kad oro temp. 25, vandens 20, bet nesuprantu ar IKI 25, ar jau garantuotai buna tiek. Gal kas buvot geguzes pradzioj Turkijoj? Siaip as nemegstu baisiu karsciu, niekada nesupratau kaip imanoma skristi i pietus vasara, man 30 ir daugiau jau per karsta, geriausiai 24-28 smile.gif Taigi, ar atitiks mano oro norus geguzes pirma savaite, kaip manote? Pirmas kartas Turkijoj, tad nezinau ko tiketis smile.gif

Manau, kad apie tiek ir buna. Vesoka skyciau biggrin.gif . As buvau savaite nuo geguzes 15, tai vanduo apie 20 diena jau tapo pats tas, iki tol maudytis galima, bet man norejosi turputi siltesnio. Zodziu kai jau pasilo, tai buvo apie 21, tai man kazkodel atrodo, kad kaip ir nelabai gal 20 laipsniu geguzes pirma savaite bus g.gif Bet orai permainingi, kas buvo vienais metais, tai nereiskia, kad taip ir kitais bus. O siaip 30 laipsniu, tai turkijoje man superine temperatura, pakankamai silta ir visai nekarsta schmoll.gif Ten klimatas kitas, tai jei lyginate musu 30 ir ju 30 laipsniu, tai toli grazu ne vienas ir tas pats.
Bet, jei nelis, tai manau uzteks jums tos silumos. gal... biggrin.gif
Atsakyti