QUOTE(Cobre @ 2011 03 14, 11:35)
Manau, kad apie tiek ir buna. Vesoka skyciau

. As buvau savaite nuo geguzes 15, tai vanduo apie 20 diena jau tapo pats tas, iki tol maudytis galima, bet man norejosi turputi siltesnio. Zodziu kai jau pasilo, tai buvo apie 21, tai man kazkodel atrodo, kad kaip ir nelabai gal 20 laipsniu geguzes pirma savaite bus

Bet orai permainingi, kas buvo vienais metais, tai nereiskia, kad taip ir kitais bus. O siaip 30 laipsniu, tai turkijoje man superine temperatura, pakankamai silta ir visai nekarsta

Ten klimatas kitas, tai jei lyginate musu 30 ir ju 30 laipsniu, tai toli grazu ne vienas ir tas pats.
Bet, jei nelis, tai manau uzteks jums tos silumos. gal...
Nu jo, sugluminai mane

Turbut atostogas reiks imti paskutine geguzes savaite tuomet... O del vandens temperaturos, tai man 20 pilnai uztenka, juk vanduo ir skirtas tam kad atsigaivintum

Prisiminkit, kai Baltijos juroj palangoj buna 19 laipsniu siltumo vanduo, tai visi sokineja is laimes kaip silta

Tik bijau, kad nebutu brangiau kuo toliau i vasara... Radom Kervensaray Kundu 5 zvaigzduciu viesbuty savaitei uz 500 euru, nebloga kaina. Jei kas zinot ka nors apie sita viesbuti, duokit zinot! Aciu!