Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(kufu @ 2011 03 14, 11:00)
Per valanda grubiai mirksiukas.gif

oo tai super thumbup.gif jei be vaiko plauktume, noreciau ilgiau pasigrozet vaizdais, bet kai su pypliu, tai pats tas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 03 14, 11:35)
Manau, kad apie tiek ir buna. Vesoka skyciau  biggrin.gif . As buvau savaite nuo geguzes 15, tai vanduo apie 20 diena jau tapo pats tas, iki tol maudytis galima, bet man norejosi turputi siltesnio.

tikiuosi geguzes gale jau siltesnis vanduo buna? blink.gif nes 20 laipsniu saltokas, ir oro temperatura virs 30 man ideali thumbup.gif hm ar nebus per salta si karta dabar galvoju mums, nes kitus kartus vaziuodavom liepos vidury ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2011 03 14, 11:17)
oo tai super  thumbup.gif jei be vaiko plauktume, noreciau ilgiau pasigrozet vaizdais, bet kai su pypliu, tai pats tas  smile.gif
Papildyta:
tikiuosi geguzes gale jau siltesnis vanduo buna?  blink.gif nes 20 laipsniu saltokas, ir oro temperatura virs 30 man ideali  thumbup.gif hm ar nebus per salta si karta dabar galvoju mums, nes kitus kartus vaziuodavom liepos vidury  ax.gif

Nebus, manau, per salta mirksiukas.gif beje, uzvakar vanduo buvo apie +18
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 03 14, 11:35)
Manau, kad apie tiek ir buna. Vesoka skyciau  biggrin.gif . As buvau savaite nuo geguzes 15, tai vanduo apie 20 diena jau tapo pats tas, iki tol maudytis galima, bet man norejosi turputi siltesnio. Zodziu kai jau pasilo, tai buvo apie 21, tai man kazkodel atrodo, kad kaip ir nelabai gal 20 laipsniu geguzes pirma savaite bus  g.gif  Bet orai permainingi, kas buvo vienais metais, tai nereiskia, kad taip ir kitais bus. O siaip 30 laipsniu, tai turkijoje man superine temperatura, pakankamai silta ir visai nekarsta  schmoll.gif Ten klimatas kitas, tai jei lyginate musu 30 ir ju 30 laipsniu, tai toli grazu ne vienas ir tas pats.
Bet, jei nelis, tai manau uzteks jums tos silumos. gal...  biggrin.gif

Nu jo, sugluminai mane smile.gif Turbut atostogas reiks imti paskutine geguzes savaite tuomet... O del vandens temperaturos, tai man 20 pilnai uztenka, juk vanduo ir skirtas tam kad atsigaivintum smile.gif Prisiminkit, kai Baltijos juroj palangoj buna 19 laipsniu siltumo vanduo, tai visi sokineja is laimes kaip silta smile.gif Tik bijau, kad nebutu brangiau kuo toliau i vasara... Radom Kervensaray Kundu 5 zvaigzduciu viesbuty savaitei uz 500 euru, nebloga kaina. Jei kas zinot ka nors apie sita viesbuti, duokit zinot! Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2011 03 14, 13:17)
oo tai super  thumbup.gif jei be vaiko plauktume, noreciau ilgiau pasigrozet vaizdais, bet kai su pypliu, tai pats tas  smile.gif
Papildyta:
tikiuosi geguzes gale jau siltesnis vanduo buna?  blink.gif nes 20 laipsniu saltokas, ir oro temperatura virs 30 man ideali  thumbup.gif hm ar nebus per salta si karta dabar galvoju mums, nes kitus kartus vaziuodavom liepos vidury  ax.gif

nezinau, kaip bus Bodrume, cia as apie Kemera rasiau. Bodrume buvau berods nuo birzelio 9 , tai vanduo buvo tikrai vesesnis, nei tokiu pat laiku Kemere. Ir oras kiek vesesnis, gaivesnis buvo.
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 03 14, 10:26)
Turiu klausima: koks Turkijoj orelis pirma geguzes savaite? Pasiziurejau internete, raso kad oro temp. 25, vandens 20, bet nesuprantu ar IKI 25, ar jau garantuotai buna tiek. Gal kas buvot geguzes pradzioj Turkijoj? Siaip as nemegstu baisiu karsciu, niekada nesupratau kaip imanoma skristi i pietus vasara, man 30 ir daugiau jau per karsta, geriausiai 24-28 smile.gif Taigi, ar atitiks mano oro norus geguzes pirma savaite, kaip manote? Pirmas kartas Turkijoj, tad nezinau ko tiketis smile.gif

MEs kiek vaziavom visada geguzes pradzia, tai mums oras super, diena vistiek slepiaus nuo saules man karshtoka.

Ech, gaila kad siemet atostogausiu nebent gimdiikloi doh.gif Na gal koki rugseji paviiks. Nors kiekviena karta keiksnojuos kad daugiau i turkija nei kojos, ale vistiek prie jos griiztu...
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 03 14, 13:23)
Nu jo, sugluminai mane smile.gif Turbut atostogas reiks imti paskutine geguzes savaite tuomet... O del vandens temperaturos, tai man 20 pilnai uztenka, juk vanduo ir skirtas tam kad atsigaivintum smile.gif Prisiminkit, kai Baltijos juroj palangoj buna 19 laipsniu siltumo vanduo, tai visi sokineja is laimes kaip silta smile.gif Tik bijau, kad nebutu brangiau kuo toliau i vasara... Radom Kervensaray Kundu 5 zvaigzduciu viesbuty savaitei uz 500 euru, nebloga kaina. Jei kas zinot ka nors apie sita viesbuti, duokit zinot! Aciu!

Tai jei kaina tinka, tai imkite, nesusalsite manau. Jei jau vesiau megstate, tai blogai gal nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 03 14, 12:22)
Nebus, manau, per salta mirksiukas.gif beje, uzvakar vanduo buvo apie +18

Na tai iki kol mes vaziuosim dar trys menesiai, tai manau isils normaliai, jei jau dabar +18! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2011 03 14, 11:58)
Na tai iki kol mes vaziuosim dar trys menesiai, tai manau isils normaliai, jei jau dabar +18!  smile.gif

Turetu isilt, nes siaip siltas pavasaris, sestadieni buvo +25, deginaus, vakar buvo dar silciau. Aisku, buna bangu oro, bet, manau, kol vaziuosit tikrai bus silta 4u.gif
Atsakyti
Pas Novaturą kažkokia akcija: du skrenda, trečias nemokamai. Kaži ką nors gero pasiūlė, ar eilinį kartą bando prigauti skambiu šūkiu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 14, 13:20)
Pas Novaturą kažkokia akcija: du skrenda, trečias nemokamai. Kaži ką nors gero pasiūlė, ar eilinį kartą bando prigauti skambiu šūkiu ? smile.gif

tada keistai su tuo kuro pareiškimu.. jei keli kaina dėl kuro, tai kam tada ta akcija? tas ant to bus... g.gif kažkokia nesąmonė
čia nebent valandinė arba dieninė akcija lotuliukas.gif
dar yra akcijos viešbučių sąrašas žiūriu... į kur nori nenuskrisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 14 kovo 2011 - 12:30
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 14, 13:20)

Peržiūrėjau jūsų pernai metų fotoreportažą thumbup.gif
60USD už "pietukus" ???? fantastika... g.gif kainos kaip Ispanijoj sakyčiau, o visad maniau, kad Turkijoj tai jau viskas pigiau..
matyt todėl draugė patarė imt viešbutį su UAL....
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 14, 12:28)
dar yra akcijos viešbučių sąrašas žiūriu... į kur nori nenuskrisi biggrin.gif

Ai, tai reiskia tikrai galima tokia akcija pasinaudoti, tai jau neblogai smile.gif

QUOTE(Vilienė @ 2011 03 14, 13:58)
60USD už "pietukus" ????  fantastika...  g.gif  kainos kaip Ispanijoj sakyčiau, o visad maniau, kad Turkijoj tai jau viskas pigiau..
matyt todėl draugė patarė imt viešbutį su UAL....

Kazkur kalnuose galima zymiai pigiau mirksiukas.gif Siaip i TA restorana ejom, nes nenorejom blaskytis beieskodami, jis paminetas Lonely planet kelioniu vadove kaip lankytinas, siule nacionaline virtuve ir susikalbeti su personalu buvo lengva. I kainas neziurejom. Jeigu reiktu kasdien valgyt, tai butume rinkesi ka nors paprasciau smile.gif
Atsakyti