na rugsejo pradzioje as tada irgi buvau Kemere.
na as keli metai dabar vaziuoju rugsejo pabaiga spalio pradze tai temperatura 25-30 nakti uzsimetu striukike
Buvau Marmaryje liepos pabaigoje. Ziauriai karsta buvo ir i ekskursijas vaziavom, nes tai buvo musu pirmas kartas Turkijoje, norejome kuo daugiau pamatyt. Na gyva, aplaikem ir nesijauciau, kad kepciau. Man pas mus pernai vasara buvo ziauriau per tuos didziuosius karscius. Pas juos oras kitoks. Kitaip atlaikome ta ju karsti.
Buvau geguzes pradzioj, buvo dar saltas vanduo ir gavom lietucio pora dienu, tai atostogos sutrumpejo, nes pasilepinti saule nepavyko. Beje raftingas buvo lyjant. Taigi slapo ir uzpakalis ir patys mirkom. Gryze skandinomes brendyje, nes puse autobuso namo vaziuojant jau ciaudejo persale

Buvau geguzes pradzioj, buvo dar saltas vanduo ir gavom lietucio pora dienu, tai atostogos sutrumpejo, nes pasilepinti saule nepavyko. Beje raftingas buvo lyjant. Taigi slapo ir uzpakalis ir patys mirkom. Gryze skandinomes brendyje, nes puse autobuso namo vaziuojant jau ciaudejo persale

QUOTE(Cobre @ 2011 03 14, 22:12)
Biesas zino, ar ta dregme pakyla tik tam tikrais menesiais
nes man atrodo Smurka, kai rase apie kazkuria is pirmesniu savo kelioniu, rase, jog net daiktai nedziudavo, tai gal patikslins ar taip buvo ir kuri menesi. Kol su tuo nesusiduriau, tai net ir nesupratau, kas tas yr
As tikrai ne is tu, kur lengvai prakaitu apsipilu, bet tada tai nerealiai buvo, vakaras, apsirengi vakarienei ir vos i lauka patenki, iskart slaputelis stovi
Maudymosi kostiumeliai vakare nedziudavo, isdziudavo tik ryte, kai jau saulute pakildavo, nors ir silumos vakarais buvo per akis. O vat JolitaMartyna tuo pat metu buvo Laroje, Alanijoje ir nesiskunde dregmes pertekliumi.

Man rodos cia nepriklauso nuo jokiu menesiu, man nedziudavo maudymkes rugpjucio gale, kai budavo nakti virs 30

QUOTE(Shopaholic @ 2011 03 15, 09:26)
Man rodos cia nepriklauso nuo jokiu menesiu, man nedziudavo maudymkes rugpjucio gale, kai budavo nakti virs 30
isdziudavo tik ant tiesiogines saules 

QUOTE(Cobre @ 2011 03 14, 21:12)
As tikrai ne is tu, kur lengvai prakaitu apsipilu, bet tada tai nerealiai buvo, vakaras, apsirengi vakarienei ir vos i lauka patenki, iskart slaputelis stovi
Maudymosi kostiumeliai vakare nedziudavo, isdziudavo tik ryte, kai jau saulute pakildavo, nors ir silumos vakarais buvo per akis. O vat JolitaMartyna tuo pat metu buvo Laroje, Alanijoje ir nesiskunde dregmes pertekliumi.

Kemer resorte termometras su dregmes matuokliu kabejo ant ranksluosiu isdavimo namuko. Diena rodė apie 50 proc, vakare pakildavo iki 80-90 %
Mano nedideliu fizikos supratimu taip nutinka, nes per diena saule prisildo jura, garai kyla, nakti atvesta, dregme mazeja
QUOTE(Cobre @ 2011 03 14, 20:12)
Biesas zino, ar ta dregme pakyla tik tam tikrais menesiais
nes man atrodo Smurka, kai rase apie kazkuria is pirmesniu savo kelioniu, rase, jog net daiktai nedziudavo, tai gal patikslins ar taip buvo ir kuri menesi. Kol su tuo nesusiduriau, tai net ir nesupratau, kas tas yr

matyt prie kalnuotu vietoviu dregme didesne

Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 14, 13:07)
Kazkur kalnuose galima zymiai pigiau
Siaip i TA restorana ejom, nes nenorejom blaskytis beieskodami, jis paminetas Lonely planet kelioniu vadove kaip lankytinas, siule nacionaline virtuve ir susikalbeti su personalu buvo lengva. I kainas neziurejom. Jeigu reiktu kasdien valgyt, tai butume rinkesi ka nors paprasciau 

kazkaip neuzmaciau,kad paciuose kalnuose butu kavines kokios,nebent pas bobute gerti paprasytum.Tiesiog ne visur kur brangu yra skaniau,geriau ir t.t. Reikia moketi atsirinkti,aisku jei pinigai kisene pleso kodel gi brangiai nepavalgius

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 15, 10:06)
Kemer resorte termometras su dregmes matuokliu kabejo ant ranksluosiu isdavimo namuko. Diena rodė apie 50 proc, vakare pakildavo iki 80-90 %
Mano nedideliu fizikos supratimu taip nutinka, nes per diena saule prisildo jura, garai kyla, nakti atvesta, dregme mazeja
Tai faktas. Esme tame, kad ne pastoviai taip, vienu laiku daugiau, kitu maziau. Na tarkime esu buvusi birzelio antroje puseje, tai taip nebuvo, sausa, kvepuoti lengva, prakaitas vos pajudejus neispila, liepota...

As ant to namuko tik temperatura maciau

Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 03 15, 10:25)
Tiesiog ne visur kur brangu yra skaniau,geriau ir t.t. Reikia moketi atsirinkti,
Bandai gincytis su protinga knygute?

QUOTE(Cobre @ 2011 03 15, 09:26)
Tai faktas. Esme tame, kad ne pastoviai taip, vienu laiku daugiau, kitu maziau. Na tarkime esu buvusi birzelio antroje puseje, tai taip nebuvo, sausa, kvepuoti lengva, prakaitas vos pajudejus neispila, liepota...
O juk teoriskai kaip garavo, taip ir garuotu sau, nepriklausomai nuo menesio, vadinasi ir daugiau veiksmu lemia ta padidejusi dregmes kieki.

Ten pakaitom uzsidegdavo skaiciai, tai tempertaura, tai dregme. Gal kai tu buvai, tai sudreko ir nebesikaitaliojo

Dar prie veiksniu turetu buti karscio laipsniai ir vejo kryptis. O bendrai tai ka cia gilintis. Vistiek aisku, kad daug geriau prie +35 ten salia baseino ar juros, nei kad prie +25 cia ant asfalto

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 15, 11:36)
Ten pakaitom uzsidegdavo skaiciai, tai tempertaura, tai dregme. Gal kai tu buvai, tai sudreko ir nebesikaitaliojo 
Dar prie veiksniu turetu buti karscio laipsniai ir vejo kryptis. O bendrai tai ka cia gilintis. Vistiek aisku, kad daug geriau prie +35 ten salia baseino ar juros, nei kad prie +25 cia ant asfalto

tep, geriau

del to matuoklio, tai as nesakau, kad nebuvo, tiesiog net nepastebejau, oras geras, sausas, tai matyt tik temperatura ir fiksavau

Dėl drėgmės, tai liepą-rugpjūtį tiesiog neįmanoma, kas darosi
Drėgmė neišpasakyta, vos išėjus į lauką esi šlapias, o vakarais grynam ore plaukai nedžiūva, popierius sušlampa....

QUOTE(Smurka @ 2011 03 15, 13:43)
Drėgmė neišpasakyta, vos išėjus į lauką esi šlapias, o vakarais grynam ore plaukai nedžiūva, popierius sušlampa....

jaučiu teks rizikuoti, bo neatspėsi kada čia gerai.. man svarbiausia kad vaikai mirktų baseine kiek nori, tai todėl turbūt geriau kai šilčiau

vat bėda ta kad galiu tik po 4 dienos iki 18 dienos dėl to finalo, ir nuo 18dienos. per patį viduriuką neišeina
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 15, 14:22)

jaučiu teks rizikuoti, bo neatspėsi kada čia gerai.. man svarbiausia kad vaikai mirktų baseine kiek nori, tai todėl turbūt geriau kai šilčiau

vat bėda ta kad galiu tik po 4 dienos iki 18 dienos dėl to finalo, ir nuo 18dienos. per patį viduriuką neišeina
nepergyvenk, bus šilta bet kuriuo laiku

įdomu, ar čempionato metu yra daug išvykstančių kur ilsėtis, ar kaip tikri Lietuvos krepšinio patriotai sirgs nuo a iki z...

Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2011 03 15, 13:43)

aš gegužės mėn. Alanijoje nejaučiau jokios drėgmės, iki 30 buvo įmanomą viską daryti, maudytis, dienos metu gatves šlifuoti...gal rimtai kas rašė, kad Kemere drėgniau