Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

Tibė kažkokia pervargus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 05, 20:17)
labai patiko ši jo knyga  wub.gif

as "Zaidziame klases" apzaveta, tai tikiuosi kazko panasaus ir sios wub.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 05, 22:32)
Kiek maždaug mūsų planuoja ryt būti? smile.gif
Kodėl Tibė su Leeja nesijungia prie mūsų?  ph34r.gif

tai kad su manim cia nieks nekalba, ko man ten eit
be to planuoju prasyt diedo, kad ryt iki zirmunu nuvestu - Eziuko ruke pasiimt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 03 05, 22:09)
Tibė kažkokia pervargus laugh.gif

Griovių gi nekasim lotuliukas.gif

QUOTE(LEEja @ 2011 03 05, 22:18)

Nu čia dabar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 05 kovo 2011 - 21:22
sveiki, ar skaitete (butent skaitete, o ne filma ziurejote, nes atmosferos laaaaaai skirtingos)kas Pavelo Sanaevo Poxoronite menia za plintusom (palaidokite mane uz plintuso) cia kreipiuos i vyresnius skaitytojus, kadangi tai knyga apie sovietmeti, gal (gal tik gal?) nelabai jaunimui gali but suprantama....
Man nerealiai patiko. as tai klausiau audioknygos, jei ka sudomins, galiu pasidalint, skaitomos pacio autoriaus (originalo ty rusu kalba) tik 10is10!!!!!!!
Rekomenduoju...visgi knygas reik pirma skaityt, o tik paskui filma palyginimui (nes, kaip sako emociskai jis labai sunkus ziuret) o va knyga labai gera skaityt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auskaz: 05 kovo 2011 - 21:24
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 05, 21:32)
Kiek maždaug mūsų planuoja ryt būti? smile.gif
Kodėl Tibė su Leeja nesijungia prie mūsų?  ph34r.gif

Marakeš, ar nieko, jei ryt negrąžinsiu „Tūlos“? Manau, kad nespėsiu įveikti per naktį...  unsure.gif  ir jei viskas ok, įsimesk man Gavelio žadėtą knygą.  smile.gif

sure, skaityk. pasistengsiu nepamiršti Gavelio
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 05, 21:18)
as "Zaidziame klases" apzaveta, tai tikiuosi kazko panasaus ir sios  wub.gif

doh.gif sublūdai visai.
o į meet aš minutei užbėgsiu. tai aš irgi nelabai skaičiuojuos. nebent šiąnakt nors pusę darbo pasidarysiu.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 05, 22:18)

lotuliukas.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 05, 22:22)
Griovių gi nekasim  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

hehe biggrin.gif

Ingenai, tradiciskai prasau: rastelk savo numeri az blush2.gif sikart issisaugosiu 4u.gif doh.gif
Papildyta:
Magas gan greit "skaitosi", kai jau skaitai biggrin.gif Liko koks simtas puslapiu - iveiksiu yu.gif

Fotikutis kraunasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 05 kovo 2011 - 21:58
Sveikos
Masako ryt tau dar imesiu savo krepšin ir "Malagį ant Kušetės",
o tavo prisilietimą jau beveik įpusėjau, iki rydienos tikrai nebaigsiu
4u.gif

Vessta, aš iki tavo knygos niekaip neprieinu.Jei labai kuri kita jos norėtų sakyk, atnesčiau ryt į meetą 4u.gif

QUOTE(kiršė @ 2011 03 03, 13:14)
4u.gif  Mano irgi žiaurus rankinukas buvo iki 2 metų kol nepradėjo į darželį eiti  doh.gif biggrin.gif  Skaityt turėjau laiko tik per mažiaus pietų miegą ir naktim, o forumui laiko iš viso nerasdavau..  doh.gif

Dabar pas mane lygiai tas pats, tik forumas dar labai vilioja ir po truputi bandau įsiterpti, perskaitau neblogų knygų, tik atsiliepimų niekaip neprisiruošiu parašyti. doh.gif

QUOTE(LEEja @ 2011 03 03, 23:19)
gavau pasiulyma Eziuka ruke uz 20 litu!!!! HAU!!!!  dirol.gif

Niu tai kaip nusipirkai smile.gif

QUOTE(Fairyland @ 2011 03 04, 11:48)
Dar tiesa, siandien keliausiu i bible, idomu kokiu lobiu parsinesiu bigsmile.gif  g.gif

Įdomu kokių lobių parsinešei? ax.gif

QUOTE(luiziana @ 2011 03 04, 12:41)
O Andersono pasakos tik Baltu lanku knygyne su nuolaida,ane? Ar yra ir Pegase?

Yra ir ten varčiau,iliustracijos tai tikrai labai gražios,o kaip tekstas nežinau.
Tik va LLVS psl ji įtraukta prie nerekomenduotinų.Atrodo, kad ta g.gif ,kas ten negerai nežinau
Va visas sąrašas

http://www.llvs.lt/?...tem=362&lang=lt

QUOTE(adžani @ 2011 03 04, 20:36)
Pagaliau aitvarus gavau. thumbup.gif

Rašyk autorių, nors numanau kokius aitvarus parsinešiai. Mat dabar knygynuose yra ne viena knyga su aitvarais. smile.gif

QUOTE(Masako @ 2011 03 05, 10:23)
Laba ryta,

vakar perskaiciau apie 100 psl. Mago. Turiu plana iki meeto uzbaigti cool.gif

QUOTE(Masako @ 2011 03 05, 11:06)
aha, liko 250 psl. mazdaug. Pamislijau, kad niekad neuzbaigsiu, jei dabar to nepadarysiu biggrin.gif  Be to, reikia grazinti Pajautai  4u.gif

Tai nesiskubink skaityti, man nedega. Aš taviškės irgi dar nebaigsiu.Šiaip visai lengvai, gerai ir įdomiai skaitosi.

Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 05, 20:18)

man 'Žaidžiame klases' irgi labai patiko, bet 'Pasidaryk pats' dar geresnė nei pirmoji.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 05, 23:18)
be to planuoju prasyt diedo, kad ryt iki zirmunu nuvestu - Eziuko ruke pasiimt  rolleyes.gif

Na va kol su maže parašiau atsiliepimą doh.gif , jau ir atsakei

QUOTE(auskaz @ 2011 03 05, 23:23)
sveiki, ar skaitete (butent skaitete, o ne filma ziurejote, nes atmosferos laaaaaai skirtingos)kas Pavelo Sanaevo Poxoronite menia za plintusom (palaidokite mane uz plintuso) cia kreipiuos i vyresnius skaitytojus, kadangi tai knyga apie sovietmeti, gal (gal tik gal?) nelabai jaunimui gali but suprantama....
Man nerealiai patiko. as tai klausiau audioknygos, jei ka sudomins, galiu pasidalint, skaitomos pacio autoriaus (originalo ty rusu kalba) tik 10is10!!!!!!!
Rekomenduoju...visgi knygas reik pirma skaityt, o tik paskui filma palyginimui (nes, kaip sako emociskai jis labai sunkus ziuret) o va knyga labai gera skaityt...

Sutinku.Kaip tik šią knygą turiu thumbup.gif Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie ją.Nu reikia pradėt ir ją skaityti.Vsio.
Atsakyti
Pajauta, ajetus, laikyk ta Prisilietima nors ir simta metu. Tiek geriu man prinesus ir dar vis nesi clap.gif Labai tau aciu bigsmile.gif wub.gif
O Maga as pati labai noriu kuo greiciau iveikti, nes zinau, kad rytoj, kai parsinesiu kalna knygu (tikraja to zodzio prasme), jau man nebe iki Mago bus lotuliukas.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 05 kovo 2011 - 22:32
QUOTE(Pajauta @ 2011 03 05, 22:29)
Na va kol su maže parašiau atsiliepimą  doh.gif , jau ir atsakei
Sutinku.Kaip tik šią knygą turiu thumbup.gif Girdėjau  daug gerų  atsiliepimų apie ją.Nu reikia pradėt ir ją skaityti.Vsio.

galiu atsiust audio 9per koki skype) tikrai veikia pacio autoriaus skaitymas...jei ka i AZ 4u.gif
Atsakyti