Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

labryt,

QUOTE(Argija @ 2011 03 11, 20:01)
Jau tokia velniava, lovoje gulėdama, nosies į lauką nekišdama, sugebėjo lūpa apšašti  blink.gif  doh.gif  doh.gif

O kam tas laukas? mirksiukas.gif Jei kalbi apie herpes, tai jis islenda nusilpus imunitetui, todel labai daznai pasireiskia kartu su kitais simptomais sergant. As to viruso neturiu, bet sese, jei susloguodavo, tuoj, ziurek, ir herpesas uzpuldavo...

QUOTE(Skaitanti @ 2011 03 11, 20:06)
Įdomiai paskaičiau tavo skaitymo istoriją.

as tavo taip pat drinks_cheers.gif Ziuriu, kad panasu smile.gif
O tu juk skaitai ir rimta literatura (Ana Karenina) smile.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 11, 23:42)
Iš tos laimės begalinės noriu pasimaivyt mažutuką biškuliuką :

oo kokie faini. avyte biggrin.gif

O as perskaiciau Colleen Mccullough "Uzsimerk atsimerk".Tai dabar galiu drasiai nubraukti tuos savo pasakytus "uzteks man to purvo" blush2.gif lotuliukas.gif . Isitikinau pati sau, kad vis tik man svarbu ne tema, o kaip ji atskleista, koks pasakojimo, rasymo stilius ir pan. Juk tema tai tipiska, banali, stereotipine, girdeta/ matyta ne karta, labai panasi i Grange Miserere, kuri taip menkai teitrauke. Tuo tarpu Uzsimerk atsimerk taip uzkabino, kad negalejau padeti i sali, kol visos neperskaiciau. Megstu as sia rasytoja, ka ji berasytu smile.gif Nakti pabaigiau, tai is tikro net nejauku buvo tu baisybiu prisiskaicius, o dar pabaiga tokia wacko.gif Iki ryto visokie nesamoningi siaubai sapnavosi wacko.gif
Kas skaitet ta knyga, gal trumpai savo ispudziu pasidalintumet - idomu mirksiukas.gif

Kazin ka dabar imt? wub.gif Gal ka sviesesnio. Gal Lagerliof rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 12 kovo 2011 - 08:39
QUOTE(Masako @ 2011 03 12, 09:35)
O kam tas laukas? mirksiukas.gif  Jei kalbi apie herpes, tai jis islenda nusilpus imunitetui, todel labai daznai pasireiskia kartu su kitais simptomais sergant. As to viruso neturiu, bet sese, jei susloguodavo, tuoj, ziurek, ir herpesas uzpuldavo...

[COLOR=yellow]verysad.gif Kiekvienais metais aš turiu šį malonumą. doh.gif Šiemet net keli buvo. Ir randai liko prie lūpų. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 12 kovo 2011 - 10:05
Sveikutės. Ar priimsit naują žmogeliuką į savo būrį? Labai mėgstu skaityti, tik pastaruoju metu laiko tam vis sunkiaus atrasti - bet vis tiek po truputį skaitau. I pro knygų lentynas ramiai praeit negaliu... ax.gif
Dabar skaitau Algimanto Čekuolio "Staigmenos ir kiti žinomi dalykai" Nu žinokit, akiračio prapėtimiu labai tinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2011 03 12, 10:13)
Sveikutės. Ar priimsit naują žmogeliuką į savo būrį? Labai mėgstu skaityti, tik pastaruoju metu laiko tam vis sunkiaus atrasti - bet vis tiek po truputį skaitau. I pro knygų lentynas ramiai praeit negaliu...  ax.gif
Dabar skaitau Algimanto Čekuolio "Staigmenos ir kiti žinomi dalykai" Nu žinokit, akiračio prapėtimiu labai tinka.  smile.gif

sveika smile.gif oi, pas mus Che Kuolio gerbėjų daaaug drinks_cheers.gif nesu jo skaičiusi, bet jau su drauge sutariau, kad paskolins.

esat mačiusios? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 12, 11:14)
sveika smile.gif oi, pas mus Che Kuolio gerbėjų daaaug  drinks_cheers.gif nesu jo skaičiusi, bet jau su drauge sutariau, kad paskolins.
esat mačiusios?  biggrin.gif

Geras. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 12 kovo 2011 - 10:30
Va čia tai geras... thumbup.gif Man irgi labai patinka tai, ką jis rašo. Ypač, kai norisi paskaityti ką nors protingesnio. Smagu, kad patekau ten kur reikia. thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif jaučiuosi seniai bebuvus čia laugh.gif 3 ar 4 dienas nieko neskaitau unsure.gif

Gal kuri skaitėt Cave Nick „Asilė, pamačiusi angelą“?

Ir dar va klausimas iškilo, ši knyga vadinasi „X (dešimtoji) karta“ ar „X (iks) karta“? g.gif
http://www.rasyk.lt/...i...jpg&id=1793

Oo,girdėtos pavardės laugh.gif Martinkus mums nuo balandžio lyg dėstys estetiką smile.gif bet jau teko per kitą paskaitą su juo susipažinti, visai patiko.

Naujokei balionas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 kovo 2011 - 11:27
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 12, 12:26)
Ir dar va klausimas iškilo, ši knyga vadinasi „X (dešimtoji) karta“ ar „X (iks) karta“g.gif
http://www.rasyk.lt/...i...jpg&id=1793

jei tu apie Couplandą, tai Iks
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Irmuliux @ 2011 03 12, 10:13)
Sveikutės. Ar priimsit naują žmogeliuką į savo būrį? Labai mėgstu skaityti, tik pastaruoju metu laiko tam vis sunkiaus atrasti - bet vis tiek po truputį skaitau. I pro knygų lentynas ramiai praeit negaliu...  ax.gif
Dabar skaitau Algimanto Čekuolio "Staigmenos ir kiti žinomi dalykai" Nu žinokit, akiračio prapėtimiu labai tinka.  smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

Toliau skaitau Eko "Rožės vardas". Vis dar patinka. Tik bėda - tokių knygų negaliu skaityti prie pašalinio triukšmo (kitame kambaryje veikiantis televizorius ar pan.). Jai reikia susikaupimo. Visgi šioje knygoje daug visokios informacijos, reikia į ją įsiskaityti, įsigilinti. Tokių knygų skaitymui man reikalinga absoliuti tyla.
Kadangi turėjau laiko skaityti, bet namuose nebuvo tylos, paraleliai paėmiau į rankas Vienuolio "Viešnia iš Šiaurės". Specialiai rinkausi lengvai skaitomą knygą. Patinka rolleyes.gif Jau ne pirmą kartą ją skaitau, esu skaičiusi paauglystėje, tik kad jau absoliučiia viską buvau užmiršusi.

Masako, man taip negera, kad tu ant Grange Miserere važiuoji tongue.gif doh.gif Kas konkrečiai joje tau nepatiko, taip ir nesupratau. Perdaug žiaurumo? Ir kiek maždaug psl. esi perskaičiusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 kovo 2011 - 11:48
QUOTE(muminukas @ 2011 03 12, 11:14)

esat mačiusios?  biggrin.gif

lotuliukas.gif cool.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 12, 12:45)
*Tik bėda - tokių knygų negaliu skaityti prie pašalinio triukšmo (kitame kambaryje veikiantis televizorius ar pan.).

**Masako, man taip negera, kad tu ant Grange Miserere važiuoji tongue.gif  doh.gif Kas konkrečiai joje tau nepatiko, taip ir nesupratau. Perdaug žiaurumo? Ir kiek maždaug psl. esi perskaičiusi?

*Oho blink.gif Turbut ir miegi labai jautriai?

** lotuliukas.gif Ne, siandien va paneigiau ta dalyka biggrin.gif Pati tema ne taip svarbu (nors tos visos slykstynes pliusu neprideda), man svarbus kriterijus, kaip kuriama istorija, intriga ir t.t. Pats rasymo, pasakojimo stilius. Tiesiog nuobodi ji man, istempta be proto, jokios intrigos blink.gif Nesuzavejo nei savo charakteriais, nei destymo budu. g.gif Bet as suprantu, kad cia tik man taip kazkodel biggrin.gif Matyt, man Grange nelimpa g.gif Perskaiciau 213 psl.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti