Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

QUOTE(Masako @ 2011 03 07, 12:55)

as Klp bunu kazkiek daugiau vasara, nors negyvenu, bet tikiuosi, pavyks susiorganizuot su klaipediskem kaip nors, kada nors. bigsmile.gif  Tai va "susidraugaujam" Vilniuj, tada Klp dviese bus sustriau biggrin.gif

neblogas planas drinks_cheers.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 03 07, 14:08)
na va, perskaičiau pirmąją Angliją.
<...>

Noriu ir aš Užkalnio knygas perskaityti, per knygų mugę susigundžiau. ax.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 07, 14:15)
<...>
Normalūs tie tempai čia pas mus, yra tikrai daug ir labai greitai skaitančių, o yra ir po mažiau/ lėčiau (čia jau save priskiriu)  biggrin.gif
Manau, kad po 1-1,5 mėn susiorganizuosim vėl meet 
Sveik tuomet  4u.gif

Kaip norėčiau vasaromis Klaipėdoje gyventi  wub.gif  išvis galvoju gal ieškotis darbo Klp baigus mokslus, ten pragyvenimas pigesnis, o ir jūra laugh.gif

Tai aš tuomet irgi prie tų lėtesnių blush2.gif
Na pigesnė tik būsto nuoma, o visa kita taip pat, kaip ir Vilniuje. O jūra yra jūra, kaip aš pasiilgstu jos.. verysad.gif

QUOTE(Gegytė @ 2011 03 07, 16:12)
Sveikutės,
peršalau ;//
<...>

Labas, sveik 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 03 07, 17:21)

Turiu naują latte puodelį vakarams, kai skaitysiu knygas  "Happiness in marriage is entirely a matter of chance"  wub.gif
user posted image

Koooks gražuolis wub.gif einu kavytės gerti iš savo paprasto puodelio... verysad.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 07, 18:12)
Kad neužkraut temos, tai sukėliau visas foto į albumą ax.gif Kas norėsit pažiūrėsit. Foto kokybė ne pasaka, nes fotografuota su telefonu ir ne pačioj geriausioj šviesoj. Bet bendras vaizdas matosi.

Daaaug knygų iš tų lentynų priglausčiau bigsmile.gif wub.gif

tik kaip tu su tais smulkiais daiktais susitvarkai? Aš turbūt po pirmo dulkių valymo sukčiau galvą į kokią dėžę juos sukrauti doh.gif nors nėra ko stebėtis, tinginukas esu, ne be reikalo tokį slapyvardį forume pasirinkau lotuliukas.gif
Atsakyti

Vis pamirštu pagirti Dori puodelį, labai labai gražus wub.gif ir itin tinkantis tokiai knygei kaip tu mirksiukas.gif

QUOTE(Argija @ 2011 03 07, 17:45)
tik kaip tu su tais smulkiais daiktais susitvarkai? Aš turbūt po pirmo dulkių valymo sukčiau galvą į kokią dėžę juos sukrauti doh.gif 
biggrin.gif Šiuo klausimu jau turbūt visos šios temos narės pasisakė, kai buvo įdėtos pirmosios mano lentynų nuotraukos biggrin.gif Visų pirma tai tie visi smulkūs daikčiukai yra mano asmenybės dalis, aš negaliu be jų, man jų reikia, kad kambarys būtų jaukesnis ir kad aš jame galėčiau būti. O be to tai daugiausia kitų žmonių dovanos arba mano pačios iš parko parsitempti pagaliukai, nuo jūros parsivežti akmenukai ir kriauklės ir t.t. ir pan., todėl jie kiekvienas dar ir brangus man, kiekvienas savaip. Kitas reikalas, nesu pats tvarkingiausias žmogus pasaulyje blush2.gif Dulkės manęs neerzina, nesu joms alergiška ir valau jas itin retai blush2.gif Gėda pelėda man, na, bet tokia jau aš esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 07 kovo 2011 - 18:05
QUOTE(eliss @ 2011 03 07, 17:39)
noriu,bet kur žiūrėt g.gif

na ką gi,žiūriu,esu ignoruojama
Atsakyti

QUOTE(eliss @ 2011 03 07, 18:05)
na ką gi,žiūriu,esu ignoruojama
Parašiau A.Ž. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 07, 17:40)

Gera reakcija user posted image

aha tiek pamačiau knygų ,kad net silpna pasidarė... blink.gif labai gražios lentynos ir dulkių nesimato user posted image
Atsakyti

QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 07, 18:23)
labai gražios lentynos ir dulkių nesimato user posted image
Lentynos dėkavoja 4u.gif O dulkių nesimato, nes šiandien buvo jų valymo diena biggrin.gif tai dabar viskas gražu ir švaru biggrin.gif
Atsakyti
SS, šauniai susitvarkei lentynas, seniai jau reikalas buvo biggrin.gif 4u.gif O aš šiandien priešingai, susiverčiau savas doh.gif Taip niekas nebetelpa, kad pradėjau dėliot iš naujo ir dabar sutilpo, bet nebeatitinka mano knygų dėliojimo sistemos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 07, 18:35)
SS, šauniai susitvarkei lentynas, seniai jau reikalas buvo  biggrin.gif  4u.gif O aš šiandien priešingai, susiverčiau savas  doh.gif Taip niekas nebetelpa, kad pradėjau dėliot iš naujo ir dabar sutilpo, bet nebeatitinka mano knygų dėliojimo sistemos  doh.gif

kas per sistema ? ax.gif

aš tai trečia diena pradedu skaityti knygą ir užmiegu.. jaučiu sergu blink.gif doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2011 03 07, 18:35)
Taip niekas nebetelpa, kad pradėjau dėliot iš naujo ir dabar sutilpo, bet nebeatitinka mano knygų dėliojimo sistemos doh.gif
Tu nepyk, bet labai juokas suėmė biggrin.gif Svarbu sutilpo mirksiukas.gif Tik dabar ir man parūpo kas per sistema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 07, 18:37)
Tai,kad as nelabai apsiskaicius,kaip skatanti kazin ar jei butu idomu su manim. 4u.gif
Aciu,mergyt,kad ikelei. thumbup.gif Oho kiek knygu. blink.gif

Nuuu, juk ne tik apie knygas kalbos smile.gif nors, jei netycia realiai biolaukai nesutaptu ir nerastumet bendros kalbos, tada tik dviese nesmagu butu lotuliukas.gif
Nepykit uz raides, darbe prie kompo, nemoku perjungti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 03 07, 17:27)
Labas.
Aš, aš skaičiau.
Aš šiaip fantastikos mėgėja, o šią tai irgi pigiau kažkada nusipirkau, tai labai džiaugiausi.
2001 kosminė odisėja tai, bent jau mano nuomonė, visos fantastikos klasika, perskaityti - garbės reikalas.
Man tai labai patiko, knyga rašyta daugiau kaip prieš 40 metų, labai gerą fantaziją turėjusio rašytojo, tiesiog malonu skaityti knygą šiomis dienomis, gali stebėtis, o iš kur jis žinojo?
Be to, įdomiai autorius ten audžia tą mintį, kas mes žmonės esame, iš kur ir kaip Žemėje atsiradome, kas bus, kaip mūsų nebebus... nejučia ir pati pradedi fantazuoti.. Vien dėl to knyga tikrai gera.

Sveikos drinks_cheers.gif oho.. manau ir man patiks.. nors fantastikos nesu gerbeja biggrin.gif bet sia knyga isigyjau..
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 07, 18:36)
kas per sistema ?  ax.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 07, 18:39)
Tu nepyk, bet labai juokas suėmė biggrin.gif Svarbu sutilpo mirksiukas.gif Tik dabar ir man parūpo kas per sistema biggrin.gif

Tai jau šimtą kartų apaklbėta ta sistema: viršelių spalva, aukštis, tie patys autoriai, kolekcijos ir t.t. Niekaip neapsisprendžiau, ar Rushdie knygas sudėti šalia viena kitos, ar sudėt pagal kolekcijas nes viena priklauso XX aukso fondui doh.gif Jeigu sudedu pagal aukštį, tai tada vizualiai pagal spalvas netinka. Jeigu sudedu autoriaus visas knygas tada į lentyną netelpa ir t.t. Dabar Saramgo ir Hessė nugrūsti į lentyną, kur net mano katė neužlipa doh.gif Žodžiu, palikau laikinai, kol bus ūpas sugalvot kaip viską vėl gražiai sudėliot.
Atsakyti