Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

QUOTE(laTulipe @ 2011 03 09, 18:23)
pamenu, visai patiko, nors esu tos nuomonės kad juos reikia skaityti pamažu, nes kai skaitai kad perskaityt tai labai viskas susimaišo ir galiausiai nedaug ką bepameni (čia taip man buvo).

Ir man taip buvo. Į antrą pusę knygos viskas susimaišė. smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 09, 18:55)
Prisipažinsiu, be kitoje pusėje arbatos maišelio esančių suflerių pažinau iš jų tik vieną  blush2.gif (Fowles). O ant Brontės iš pradžių pagalvojau, kad Austen blush2.gif

Aš irgi būčiau nepažinusi. O kuri iš Brontė seserų tokia graži?

QUOTE(eliss @ 2011 03 09, 21:10)
kažkodėl šitą knygą vis painioju su "Juodąja tulpe" doh.gif dabar pažiūrėjau ,kad yra filmas sukurtas

Aš mačiau filmą (Rožės vardas), bet nors ir patiko, su knyga nėr ko lyginti.

Maeve Binchy "The copper beech/ Raudonlapis bukas". Knyga apie nedidelį miestelį ir jo gyventojus. Parašyta labai paprastai, bet šiltai ir su meile kiekvienam veikėjui. Daug, rodos, visai neišskirtinių, bet įdomių istorijų. Man patiko, nors prieš tai skaitytos dvi Binchy knygos buvo labai panašios.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 03 09, 19:40)
Ar su tais?
user posted image
Taigi čia įdomu, beveik kaip grožinė knyga parašyta, be to, su paveiksliukais...
Skaityk tik  smile.gif

Aš kaip tik tokią turėjau, bet atsikračiau jos blush2.gif

Sielos Sparnai, o kiek "Midlseksas" tavo knygynėlyje kainavo? Noriu ir aš jos...

QUOTE(LEEja @ 2011 03 09, 20:03)
gera gera sita. man dar Baudolinas patiko. o Fuko svytuokle tikra kankyne buvo biggrin.gif

Na va unsure.gif O aš kaip tik taikiausi į Fuko švytuoklę" , jei "Rožės vardas" patiks iki galo, kaip kad patinka dabar. Kaip tik užbaigiau ją vietoje su intrigėle bigsmile.gif (buvo užsiminta, kad laukia daug naktinių įvykių).

Eilinį kartą įsitikinu, kad man visgi labai svarbu pati tema. Tarkim, kad ir tas pats Markesas - kaip jis rašo, man labai patinka. Bet va apie ką jis rašo, deja, ne visada unsure.gif Norėčiau jo kūryboje rasti kažką panašaus, kaip kad "Apie meilę ir kitus demonus". Bet, jei gerai supratau, be "Šimtas metų vienatvės" kitos jo knygos nebūtinai mane sužavės (būtent dėl siužeto ypatumų).
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2011 03 09, 20:34)
Aš irgi būčiau nepažinusi. O kuri iš Brontė seserų tokia graži?

Šarlotė (kuri parašė "Džeinė Eir").
Atsakyti
Ingenai,ir sekasi gi tau. thumbup.gif Dziaugiuosi uz tave. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 09, 21:45)
Na va unsure.gif  O aš kaip tik taikiausi į Fuko švytuoklę" , jei "Rožės vardas" patiks iki galo, kaip kad patinka dabar. Kaip tik užbaigiau ją vietoje su intrigėle bigsmile.gif (buvo užsiminta, kad laukia daug naktinių įvykių).

Dėl įdomumo sunku pasakyti, bet į "Rožės vardą" panašesnis yra "Baudolinas".
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 03 09, 20:53)
Dėl įdomumo sunku pasakyti, bet į "Rožės vardą" panašesnis yra "Baudolinas".

Patikėsim tongue.gif Jau pasižymėjau.
Tik kad tų norimų skaityti jau be skaičiaus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2011 03 09, 20:53)
Ingenai,ir sekasi gi tau.  thumbup.gif Dziaugiuosi uz tave. thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 09, 18:21)
Pradėjau vakar skaityti Eco "Rožės vardas".

Va su prieš šią knygą  skaitytu "Sofijos pasauliu" tai tiesą sakant save truputį prievartavau. Gan greit supratau, kad ne mano skonio knyga.

Na kiek skaičiau Eco knygų, tai ši jo knyga man greičiausiai persiskaitė, ko deja, nepasakyčiau apie 'Fuko švytuoklę'. Nors ir 'Vakarykštės dienos sala' kiek painoka buvo. Nors vis tiek man šis rašytojas labai patinka.

o savo laiku skaityta 'Sofijos pasaulis' labai patiko. Tiesa, man tada tebuvo 18m., tai tiesiog dievinau šią knygą. Gal jos dėka pamilau ir filosofiją ax.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2011 03 09, 18:40)
Ar su tais?
user posted image
Taigi čia įdomu, beveik kaip grožinė knyga parašyta, be to, su paveiksliukais...

Kažkada skaičiau šią knygą, tai ji man tokia visai nieko, patiko.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif ateinu su atsiliepimais, baigiau skaityt knyga.. Uz auksiniu grotu: as gimiau hareme 4u.gif
user posted image
Seip ziauriai patiko.. net nepanasu i tas banalias musulmoniskas istorijas.. gerai parasyta, idomi istorija.. smile.gif is tikro tikrai rekomenduoju ja perskaityt, labai idomi istorija, kaip Afrikoje yra gyvenama hareme.. kokie yra to pliusai ir minusai.. ir t.t tikrai idomu buvo paskaityt smile.gif knyga mazute, minkstais virseliai, suskaiciau per pora dienu.. vietom buvo labai skaudziu vietu, ciut susitvardziau asaros nenubraukus..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 09, 21:10)
Labas vakaras  4u.gif ateinu su atsiliepimais, baigiau skaityt knyga.. Uz auksiniu grotu: as gimiau hareme 4u.gif
user posted image
Seip ziauriai patiko.. net nepanasu i tas banalias musulmoniskas istorijas.. gerai parasyta, idomi istorija.. smile.gif is tikro tikrai rekomenduoju ja perskaityt,  labai idomi istorija, kaip Afrikoje yra gyvenama hareme.. kokie yra to pliusai ir minusai.. ir t.t tikrai idomu buvo paskaityt smile.gif knyga mazute, minkstais virseliai, suskaiciau per pora dienu..  vietom buvo labai skaudziu vietu, ciut susitvardziau asaros nenubraukus..

Mat kaip skirtingai ją vertinam g.gif Man tai ji tikrai pernelyg neišsiskyrė iš tų visų musulmoniškų tarpo. Bent pats rašymo stilius tai mano akyse tikrai nesublizgėjo. Mano nuomone, ši knyga daugiau mažiau kaip kad visos tos.
Galbūt maišau, bet ar tik Papugele nėra jos skaičiusi g.gif Jei taip, būtų įdomu išgirsti ir jos nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 03 09, 19:40)
Labas,
Ar su tais?
user posted image
Skaityk tik  smile.gif

aha,su jais biggrin.gif Ir skaitau smartass.gif O paveiksliukai-jėga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 03 09, 21:15)
aha,su jais  biggrin.gif  Ir skaitau  smartass.gif O paveiksliukai-jėga biggrin.gif

Iliustracijos tai tikrai super drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, braškės smile.gif Visai neskaitadieniai man, bet jau atsigaunu, nes temperatūros nebeturiu bigsmile.gif Tai manau atsigausiu. dabar vat įkvėpimas užėjo, dirbsiu tuoj, jei ką, tai kažkurį iš ateinančių sekmadienių pamatysit mane G9 blusturgy jei būsit. su drauge šiek tiek idėjų susimąstėm, tai dabar pildom jas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 09, 22:14)
Mat kaip skirtingai ją vertinam g.gif  Man tai ji tikrai pernelyg neišsiskyrė iš tų visų musulmoniškų tarpo.  Bent pats rašymo stilius tai mano akyse tikrai nesublizgėjo. Mano nuomone, ši knyga daugiau mažiau kaip kad visos tos.
Galbūt maišau, bet ar tik Papugele nėra jos skaičiusi g.gif Jei taip, būtų įdomu išgirsti ir jos nuomonę.

Nu nzn.. man is tu tokiu bene idomiausia pasirode ir tikroviskiausia.. smile.gif tikrai cia ne banali istorija apioe arabo ir ne musulmones meile ar pan.. nieko net panasaus biggrin.gif nu aisku ir taip aisku, kad apie harema bus.. bet man asmeniskai rasymo stilius patiko ir pati istorija.. drauge, kuri irgi labai atsargiai vertina tokias temas irgi labai teigiamai atsiliepe..nu nzn, kiekvienai skirtingai kaip sknt biggrin.gif
Atsakyti