Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

Masako, irnesakyk.gif paauglystėj atsisėdai į fotelį ir skaitai sau ramia galva, nei šeima rūpi, nei mokesčiai, nei degalų kainos... o dabar tai vaikui kažką gamink, tai mokesčius žiūrėk, degalų kainos žudo - galva ir taip apkrauta, ir imi lengvesnę knygą smile.gif čia bent jau aš apie save.

iš bibliotekos parsinešiau neskaitytus Kristi ir Higgins Clark detektvyvus, bet nežinau kokius biggrin.gif faktas, kad neskaityti. or dar kažkokią MERGAITĖ IŠ DULKIŲ ar pan. neseniai ją mačiau Norfoj su nuolaida, bet nepirkau/.

o šiaip dabar Užkalnio Anglija2 skaitau. tiesa, pirmoji gal net labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 10, 12:57)
Žinok, tikrai nenumanau g.gif  Iš vienos pusės ji yra ir apie mokymą rašyti knygas, apie rašantį žmogų. Tai va tuo aspektu gal galėtų tau patikti (juk tave domina viskas, kas apie knygas sukasi tongue.gif ). Bet ar tau bus artima pati knygos sukurta nuotaika, kaip kad buvo artima keletui čia pasisakiusi, tikrai neįsivaizduoju.

g.gif Ir pati abejoju dar. gal tada palauksiu, kai tikrai žinosiu, ar noriu jos ax.gif

QUOTE(LEEja @ 2011 03 10, 12:57)
Dori, as turiu ir Zivaga ir Idiota originalo klb. - jei skaitai - galiu perleist ar mainyt.

Ne, noriu lietuvių kalba, tokius kūrinius rusiškai skaityt būtų per daug sudėtinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 10, 15:30)
Ne, noriu lietuvių kalba, tokius kūrinius rusiškai skaityt būtų per daug sudėtinga  ax.gif

turiu ir lietuviskus juos. ale neparduosiu biggrin.gif o rusu ir man nesiskaito..... gal kada pensijoj... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 10, 13:33)
turiu ir lietuviskus juos. ale neparduosiu  biggrin.gif  o rusu ir man nesiskaito..... gal kada pensijoj...  biggrin.gif

o neparduosi, nes dar neskaičius, ar taip patiko, kad gaila biggrin.gif

Beje, aš turiu "Be šeimos" seno leidimo. Būklė neideali, bet skaityti galima. jeigu kas nori galiu padovanot už 2lt siuntimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 10, 15:39)
o neparduosi, nes dar neskaičius, ar taip patiko, kad gaila  biggrin.gif

Beje, aš turiu "Be šeimos" seno leidimo. Būklė neideali, bet skaityti galima. jeigu kas nori galiu padovanot už 2lt siuntimui  4u.gif

Idioto neskaicius dar, o Zivaga buvau pradejus kol laukiaus, bet nekabino nekabino ir padejau. reikes kada vel bandyt

Be seimos ir as turiu dukrytei nupirkus. ir Nilso keliones, ir Dedes Tomo trobele, ir Ronja plesiko dukte, ir Muminukus, ir Pepe Ilgakojine, ir ..vienu zodziu yra knygeliu ... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamux02 @ 2011 03 10, 12:05)
Sveikos gyvos 4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Murakami ir man patinka, ką jo skaičius esi? bigsmile.gif

Va va, bus šiaulietėms džiaugsmo, jau tryse būsit biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 03 10, 12:29)
http://www.manoknyga...e-seimos-2.html

Ar dabar ją skaito vaikai?  g.gif  Paauglei dukterėčiai buvau padovanojusi, tai ji irgi baisiai susižavėjusi liko.

Aš tokios net nemačius, nors vaikystėj ir daug skaičiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 10, 12:41)
Sveika prisijungusi 4u.gif
Mano subjektyvia nuomone kažin ar vertėtų pažintį su Gary pradėti nuo tavo minėtos knygos. Knyga parašyta įdomiai, bet jau tema  tongue.gif  doh.gif (senstančio vyro potencijos problemos). Temą autorius išpildė gerai, knyga man kaip ir patiko. Bet jei prieš imdama tą knygą į rankas būčiau aiškai supratusi apie ką ji (anotacijoje gan abstrakčiai parašyta), nesu tikra, ar būčiau skaičiusi.  Nes aš iš tų skaitytojų, kurie renkasi būtent temas, pagal tai filtruoju, kurias konkretaus rašytojo knygas skaityti, o be kurių galiu apsieiti.
Pati pažintį pradėjau nuo "Aušros pažado".

Žinosiu, kad tos neskaityt apie vyro bėdas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 03 09, 19:40)
SS, o tu skaitei "Šešėlių verpėją"? Ji taip mane domina, o, kad ir kaip bebūtų keista, jos nėra pas mus bibliotekoj (net neįsivaizduoju, kodėl).
Labai įdomu būtų atsiliepimo sulaukt.

Na, aš ne SS blush2.gif, bet ją perskaičiau ir, jei domina mano nuomonė, štai mano atsiliepimas 4u.gif :

Elena Kurklietytė „Šešėlių verpėja. Laukinės Todės istorija“

Laumakiuose - prie pelkės įsikūrusiame bažnytkaimyje – visą gyvenimą gyvenantis archeologas Benediktas, randa jaunos moters iš akmens amžiaus, kurią pavadina laukine Tode, palaikus. Benas pradeda kurti jos istoriją. Tuo metu į kaimo ir Beno šeimos gyvenimą įsiveržia moteris, pasivadinusi kirpėja. Ji turi magiškos laumių traukos, užburiančios vietinius vyrus, gluminančios moteris. Ji ne tik kerpa ir keri, bet ir verpia, verda žolių nuovirus. Pradedi manyti, kad galbūt ji – laukinės Todės reinkarnacija, nes juk taip daug kas jas sieja...
Benediktas blaškosi tarp trijų moterų – žmonos, kirpėjos ir laukinės Todės. Jo žmona Elzė, nekenčianti pelkės, taip pat kovoja su savo demonais.
Kirpėja traukia, užburia savo paslaptingumu, kol vieną dieną ji... tiesiog pradingsta. Ji išvyko iš kaimo ir niekas nežino nei kur ji, nei ar kada grįš. Benas jos laukia, ieško, tačiau laikui bėgant pamiršta, aprimsta. Jiedviem su žmona gimsta ilgai lauktas vaikas. Tačiau ar pelkės laumės leis jiems džiaugtis laime?..
Antroje knygos dalyje autorė pasakoja laukine pramintos Todės gyvenimą ir ją ištikusią lemtį laikais, kai bendruomenę valdė moterys, kai buvo garbinama didžioji Deivė, kai buvo taikiai gyvenama su gamta bei kitais žmonėmis.
Romane persipina dvi siužetinės linijos – praeitis ir dabartis. Pasakojimas labai įtaigus, parašytas vaizdinga ir turtinga, tiesiog užburiančia kalba.
Patiks visiems, mėgstantiems lietuvių autorių knygas (ir ne tik jiems) bei paslaptingas magiškas istorijas.
Atsakyti
per Todės pristatymą A. Ruseckaitė sakė, kad Todė - lietuviškoji Dina smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Po truputį judu su Tora. Namie uždaryta sėdėsiu iki kitos savaitės vidurio doh.gif unsure.gif nu bet kaip užknisa...

QUOTE(Forget @ 2011 03 10, 11:29)
http://www.manoknyga...e-seimos-2.html

Ar dabar ją skaito vaikai?  g.gif  Paauglei dukterėčiai buvau padovanojusi, tai ji irgi baisiai susižavėjusi liko.

O kokia ji man nuobodi buvo! Nepabaigiau jos skaityt netgi pamenu! unsure.gif unsure.gif o dabar bandant tikrai kažkokio efekto nebūtų spėju...

beje, kažkuri klausėte ką pardavinėsiu - papuošalus ir dar šįbeitą, pamatysit jei atlėksit tongue.gif šiaip mielos smulkmenos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 10 kovo 2011 - 14:38
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 10, 13:53)
Sveika prisijungus  4u.gif
Murakami ir man patinka, ką jo skaičius esi?  bigsmile.gif

Va va, bus šiaulietėms džiaugsmo, jau tryse būsit  biggrin.gif  bigsmile.gif

,,Norvegų girią", ,,Avies medžioklę", ,,Dansu Dansu Dansu", Mylimąją Sputnik", ,,Į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės", po ranka jau turiu, bet pradėsiu po R. Gario dviejų knygų ,,Negailestinga stebuklų šalis ir Pasaulio galas". Pirmoj vietoj man ,,Norvegų giria" (gal todėl, kad pačią pirmą skaičiau), paskui ,,Mylimoji Sputnik", o toliau jau visos panašiai vienam lygy. Bet dar laukia ,,Kafka pakrantėj", ,,Pernakt" ir, aišku, nauja jo knyga, tik kad kaina nemaža, tai kol kas susilaikau ir neperku... Oijj, patinka man jis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamux02 @ 2011 03 10, 14:30)
,,Norvegų girią", ,,Avies medžioklę", ,,Dansu Dansu Dansu", Mylimąją Sputnik", ,,Į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės", po ranka jau turiu, bet pradėsiu po R. Gario dviejų knygų ,,Negailestinga stebuklų šalis ir Pasaulio galas". Pirmoj vietoj man ,,Norvegų giria" (gal todėl, kad pačią pirmą skaičiau), paskui ,,Mylimoji Sputnik", o toliau jau visos panašiai vienam lygy. Bet dar laukia ,,Kafka pakrantėj", ,,Pernakt" ir, aišku, nauja jo knyga, tik kad kaina nemaža, tai kol kas susilaikau ir neperku... Oijj, patinka man jis...  smile.gif

„Pernakt“ nors mažutė knygutė, bet mane pakerėjo... wub.gif
Atsakyti

Skaitau Binchy ir relaksuoju wub.gif Nu negaliu kaip man patinka jos knygos wub.gif

QUOTE(mamux02 @ 2011 03 10, 13:12)
O sakykit, kokiu būdu jūs perkat skaitytas knygas? Per sena.lt, knygų komisą ar turit kokį  savą skyrelį, kur talpinat parduodamas?
Aš perku SM išparduotuvėje, va čia My Webpage, sena.lt ir iš mūsų knygių.

QUOTE(Dorifore @ 2011 03 10, 13:39)
Beje, aš turiu "Be šeimos" seno leidimo. Būklė neideali, bet skaityti galima. jeigu kas nori galiu padovanot už 2lt siuntimui 4u.gif
Padovanoooook maaaaan, pleaaaaaase 4u.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 10 kovo 2011 - 14:48