Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo Universitetas (VDU)

Ačiū už nuraminimą dėl gamtamokslinės. 4u.gif

QUOTE(viliaugis @ 2011 09 08, 20:30)
Sveikutės,

Padėkit prašau. Ir man rūpi ta gamtamokslinė, esu papildomose studijose, tik vakar gavau prisijungimo duomenis prie FC, prisijungiau, bet niekaip nerandu kur ta medžiaga mokymosi sudėta, nežinau net kur ir kaip ieškoti tų klausimų gamtamokslinės verysad.gif Jeigu nesunku paeiliui surašykit kaip ten rasti. Būsiu dėkinga. blink.gif

Prisijungi prie FC - eini į VDU skelbimai - ABD dalykai neakivaizdininkam - GMF0101-n Gamtamokslinė pasaulio samprata
Įeini į tą aplankalą, ten rasi programos aprašą ir t.t., o kairėje yra aplankalas pavadinimu „dokumentai“, ten rasi 4 failus. Pirmajam atsiskaitymui reikia mokytis iš 1-4 Kamuntavičiaus paskaitos. Klausimai ir bus tame konspekte.
Jei vis tiek neaišku, tai sakyk, galiu su paveiksliukais įkelti (sudėtingas tas FC ir man pasirodė, nėra tvarkos).
Jei ateityje nesiseks rasti kažkokio kito dalyko, tai dar galima paklausti „studentų savitarnoje“, kurią rasi FC.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 09 08, 16:28)
Ta VDU tvarka mane veda iš proto  doh.gif
Tik vienas geras dalykas, nereikės man už paskutinį kalbos lygį mokėt  biggrin.gif  O kitkas visiška nesąmonė. Dėstytojai nuteikinėja ir gąsdina dėl II pusmečio, kad maždaug vyks paskaitos pilnu tempu, koliai ir egzaminai, o tai bakalaurinius rašykit kaip norit  blink.gif  Kituose universitetuose bent krūvį sumažina kažkiek, o čia...  g.gif

Kam tiek jaudinatės? Viskas normalu smile.gif Nėra bakalaurinis darbas toks siaubas - parašysit mirksiukas.gif Juk studentai niekada nesėdi kasdien prie to darbo, neretai pritrūksta vienos nakties pabaigimui. Be to, iš anksto žinodama semestro krūvį turite daug gražaus laiko pasiplanuoti viską ir galbūt pradėti rūpintis diplominiu darbu jau šiandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2011 09 09, 02:47)
Ačiū už nuraminimą dėl gamtamokslinės. 4u.gif
Prisijungi prie FC - eini į VDU skelbimai - ABD dalykai neakivaizdininkam - GMF0101-n Gamtamokslinė pasaulio samprata
Įeini į tą aplankalą, ten rasi programos aprašą ir t.t., o kairėje yra aplankalas pavadinimu „dokumentai“, ten rasi 4 failus. Pirmajam atsiskaitymui reikia mokytis iš 1-4 Kamuntavičiaus paskaitos. Klausimai ir bus tame konspekte.
Jei vis tiek neaišku, tai sakyk, galiu su paveiksliukais įkelti (sudėtingas tas FC ir man pasirodė, nėra tvarkos).
Jei ateityje nesiseks rasti kažkokio kito dalyko, tai dar galima paklausti „studentų savitarnoje“, kurią rasi FC.

Ačiū labai už paaiškinimą dėl medžaigos radimo 4u.gif . Dar turiu vieną klausimėlį: manęs nėra tame gamtamokslininkų sąraše. Aš dėstytojo paklausiau ar jis duos kokį studentų sąrašo popierinį variantą kur būtų galima gale save įrašyti, tai jis pasakė, kad internetu tai reikia padaryti, bet taip ir nesuprantu kur dabar ir kaip tai padaryti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viliaugis @ 2011 09 11, 13:39)
Ačiū labai už paaiškinimą dėl medžaigos radimo 4u.gif . Dar turiu vieną klausimėlį: manęs nėra tame gamtamokslininkų sąraše. Aš dėstytojo paklausiau ar jis duos kokį  studentų sąrašo popierinį variantą kur būtų galima gale save įrašyti, tai jis pasakė, kad internetu tai reikia padaryti, bet taip ir nesuprantu kur dabar ir kaip tai padaryti blink.gif

Kad jau per vėlu užsirašyti internetu, baigėsi registracija... O tu turbūt dirbi, negali susirast dėstytojo darbo dieną? Gal per kolį leis įsirašyt, jis rugsėjo 17 d neakivaizdininkams...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2011 09 09, 09:25)
Kam tiek jaudinatės? Viskas normalu smile.gif Nėra bakalaurinis darbas toks siaubas - parašysit  mirksiukas.gif  Juk studentai niekada nesėdi kasdien prie to darbo, neretai pritrūksta vienos nakties pabaigimui. Be to, iš anksto žinodama semestro krūvį turite daug gražaus laiko pasiplanuoti viską ir galbūt pradėti rūpintis diplominiu darbu jau šiandien  4u.gif

Dėstytojai priverčia jaustis nejaukiai ir baimintis nuo pat pirmų dienų.. g.gif
Bet šiaip jūs teisi. Reikia pradėti jau dabar viskuo rūpintis smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif norėjau paklaust klausimėlį biggrin.gif kas turėjot kognityvinę psichologiją pas Martišių ž, tai paskaitas būtina lankyt ar užtenka jo knygutės? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas VDU studijuoja gretutines studijas? Idomu kokia specialybe pasirinkot?
Ar imonama mokytis dvigubai be skolu?
Atsakyti
QUOTE(perla101 @ 2011 09 17, 15:19)
Sveiki,

žinoma, kad įmanomą biggrin.gif jei aš teisę pavežu, kur visos paskaitos lankyt privalomos ir ruoštis kiekvienai reikia, tai reiškia viską pavežt galima biggrin.gif man ta teisė, net beveik geriau sekas, nei pagrindinės studijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(perla101 @ 2011 09 17, 15:19)
Sveiki,

Dvigubai mokytis nereikės, nes per semestrą galima pasirinkti tik 1-2 gretutinių studijų dalykus.
Atsakyti
Sveikutės, gal yra šiandien laikiusių gamtamokslinę? Kaip sekėsi atsakinėti į klausimus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viliaugis @ 2011 09 17, 19:02)
Sveikutės, gal yra šiandien laikiusių gamtamokslinę? Kaip sekėsi atsakinėti į klausimus? ax.gif

Labai nekaip. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2011 09 17, 22:53)
Labai nekaip. lotuliukas.gif

Man irgi stipriai nekaip doh.gif , grybą pjoviau per pusę klausimų. Įdomu kada bus rezultatai g.gif
Atsakyti