QUOTE(viliaugis @ 2011 09 08, 20:30)
Sveikutės,
Padėkit prašau. Ir man rūpi ta gamtamokslinė, esu papildomose studijose, tik vakar gavau prisijungimo duomenis prie FC, prisijungiau, bet niekaip nerandu kur ta medžiaga mokymosi sudėta, nežinau net kur ir kaip ieškoti tų klausimų gamtamokslinės
Jeigu nesunku paeiliui surašykit kaip ten rasti. Būsiu dėkinga. 
Padėkit prašau. Ir man rūpi ta gamtamokslinė, esu papildomose studijose, tik vakar gavau prisijungimo duomenis prie FC, prisijungiau, bet niekaip nerandu kur ta medžiaga mokymosi sudėta, nežinau net kur ir kaip ieškoti tų klausimų gamtamokslinės
Prisijungi prie FC - eini į VDU skelbimai - ABD dalykai neakivaizdininkam - GMF0101-n Gamtamokslinė pasaulio samprata
Įeini į tą aplankalą, ten rasi programos aprašą ir t.t., o kairėje yra aplankalas pavadinimu dokumentai, ten rasi 4 failus. Pirmajam atsiskaitymui reikia mokytis iš 1-4 Kamuntavičiaus paskaitos. Klausimai ir bus tame konspekte.
Jei vis tiek neaišku, tai sakyk, galiu su paveiksliukais įkelti (sudėtingas tas FC ir man pasirodė, nėra tvarkos).
Jei ateityje nesiseks rasti kažkokio kito dalyko, tai dar galima paklausti studentų savitarnoje, kurią rasi FC.