Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo Universitetas (VDU)

Sveikutės bigsmile.gif Kaip sekasi? Įtariu, jog dabar visas koliai kankina... aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiogas* @ 2011 10 11, 11:52)
Nelengva buvo.  ax.gif Bet ne man vienai, o tai jau džiugu. biggrin.gif  Dauguma išėjo iš kolio žaliais veidais. Įdėjo klausimų ir uždavinių iš to, ko dar buvo nekalbėjus, tai subalamutino truputį. Bet tikiuosi, kad gal praslysiu. Jei ne, kitais metais, bus kita dėstytoja, nes ši išeis vaiko auginti. rolleyes.gif

O kaip Tavo reikaliukai?
Beje, pas Pukenį nebuvai paskutinį kartą, tai žinok, kad po kolio spalio 29d. bus namų darbų žodinis pristatymas. O gal jau žinai?

Makro blink.gif doh.gif Praslydau aš tada netyčia thumbup.gif
O dėl Pūkenio nežinojau doh.gif Nespėju nieko. Kaip visada. Nu kaip nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberi @ 2011 10 11, 15:11)
Sveikutės bigsmile.gif  Kaip sekasi? Įtariu, jog dabar visas koliai kankina... aggressive.gif

Per daug nekankina. Svarbu teisingai laiką paskirstyt ir prioritetus susidėliot. O, va, sesija būna ką veikti, kai per 5 dienas tenka išsilaikyti kokius 6 egzaminus.

DEM, aš galvojau, kad bent jau po kolio nepristatinėsiu namų darbo pas Pukenį, nes man tą dieną ir taip 2 koliai, nebepajėgsiu pasiruošt. Galvojau arba pasiliksiu konsultacijų savaitei prieš sesiją, arba gal praslysiu kaip nors ir be pristatymo... blush2.gif

Klausyk, o pas Kaselį koliai normaliai būna ar mėgsta pafantazuot? Man šį šeštadienį pas jį OBK kolis. Lyg ir nesunku, bet neaišku, kaip jis pakreips viską.
Atsakyti
Žiogeli, tau du, man cieli trys koliai doh.gif blink.gif
O tas bachuras mėgsta biski pakraupyt, bet gi mes pratę biggrin.gif Kažkaip neužstrigo atminty niekas g.gif Vadinasi nieko įdomaus lotuliukas.gif Man sudėtingiau su namų darbu, nes tuos dokumentus kai reikėjo paruošti doh.gif Gerai, jei dirbi su dokumentais, viskas daug paprasčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 10 12, 16:35)
Žiogeli, tau du, man cieli trys koliai doh.gif  blink.gif
O tas bachuras mėgsta biski pakraupyt, bet gi mes pratę biggrin.gif Kažkaip neužstrigo atminty niekas g.gif Vadinasi nieko įdomaus lotuliukas.gif Man sudėtingiau su namų darbu, nes tuos dokumentus kai reikėjo paruošti doh.gif Gerai, jei dirbi su dokumentais, viskas daug paprasčiau 4u.gif

Supratau. smile.gif

Su namų darbu tai tikrai bus ką veikti. Bet kol kas atidėlioju iki lapkričio, kai su koliais "apsimušiu" truputį. Dokumentus jau susirinkau, reikia tik prisėst ir parašyt.

Va, dėl teatro dabar truputį galvą suku. g.gif Į spektaklį, kurį norėjau pamatyt bilietų neliko jau prieš du mėnesius iki jo. Tai dabar galvoju, ar prasisukčiau su muzikiniu teatru, nes dėstytoja akcentavo tik dramą.
Atsakyti
Laba smile.gif gal kas vdu studina viesaji administravima? ax.gif labai jau nuobodu vienai, ypac kai esu laisvas klausytojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vija86 @ 2011 10 13, 14:39)
Laba smile.gif  gal kas vdu studina viesaji administravima?  ax.gif  labai jau nuobodu vienai, ypac kai esu laisvas klausytojas  g.gif

Aš. Žiogas. Aš- duok Dieve paskutiniam kurse, GAL. Žiogas berods trečiam g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiogas* @ 2011 10 13, 10:40)

Va, dėl teatro dabar truputį galvą suku. g.gif  Į spektaklį, kurį norėjau pamatyt bilietų neliko jau prieš du mėnesius iki jo. Tai dabar galvoju, ar prasisukčiau su muzikiniu teatru, nes dėstytoja akcentavo tik dramą.

Labas, kalbi apie teatro paskaitą iš B dalykų? Tada tikrai gali rinktis ir muzikinį spektaklį, dėstytoja tą minėjo, gal praleidai smile.gif Ir juk nebūtina eiti būtent namų darbui į teatrą. Na nebent teatre buvai prieš daug metų ir nieko neatsimeni biggrin.gif Aš dažnokai ten apsilankau, tai parašysiu apie kurį nors iš matytų g.gif Dabar nėra laiko eiti specialiai. Beje, gal buvai šiandien paskaitoj? Aš buvau tik pačioj pirmoj, o kitose dvejose ne, įdomu ką ten pasakė, gal ką praleidau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 10 13, 18:12)
Aš. Žiogas. Aš- duok Dieve paskutiniam kurse, GAL. Žiogas berods trečiam g.gif  doh.gif

Gal turi paskaitu pas A.Mikalauska? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vija86 @ 2011 10 13, 23:09)
Gal turi paskaitu pas A.Mikalauska?  g.gif

Turiu 4u.gif Tik mudvi su Žiogeliu neakivaizdininkės esam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2011 10 13, 19:50)
Labas, kalbi apie teatro paskaitą iš B dalykų? Tada tikrai gali rinktis ir muzikinį spektaklį, dėstytoja tą minėjo, gal praleidai smile.gif Ir juk nebūtina eiti būtent namų darbui į teatrą. Na nebent teatre buvai prieš daug metų ir nieko neatsimeni biggrin.gif Aš dažnokai ten apsilankau, tai parašysiu apie kurį nors iš matytų g.gif Dabar nėra laiko eiti specialiai. Beje, gal buvai šiandien paskaitoj? Aš buvau tik pačioj pirmoj, o kitose dvejose ne, įdomu ką ten pasakė, gal ką praleidau. blush2.gif

Man paskaitų nėra. Aš teatrą nuotoliniu turiu.
Šiaip paskutiniu metu į teatrą tikrai labai retai nueinu. blush2.gif Gal kokius 2-3 kartus per metus ir tai tik į muzikinį.
Pirmųjų studijų metais muzikiniame visus jau praktiškai pažinojau, nes su Gruodžio konservatorijos studentais ten už 2 litus eidavom į bet kokį spektaklį.
Bet jau dramos tai nemėgstu. Kiek buvau, tai man, lyginant su muzikiniu, nelimpa...
Užtat ir pagalvojau, kad gal reikia bandyti apie muzikinio spektaklį rašyti.
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2011 10 13, 19:12)
Žiogas berods trečiam g.gif  doh.gif

Aha. smile.gif Duos Dievas - priešpaskutiniam. rolleyes.gif Bet tie metai taip prabėgo, kad nei nepastebėjau. Rodos, tik neseniai pirmas kursas buvo, o jau trečias...

Vija, o Tu kelintam kurse? Ketvirtam, kad apie Mikalauską klausi? Ar apskritai dieninėse?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Žiogas*: 14 spalio 2011 - 09:12
QUOTE(Amberi @ 2011 10 11, 15:11)
Sveikutės bigsmile.gif  Kaip sekasi? Įtariu, jog dabar visas koliai kankina... aggressive.gif

Man pirmadienį pirmas kolis.. verysad.gif
Atsakyti