Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo Universitetas (VDU)

Gal kas nors turėjote verslininkystės įvado egzaminą? Jei taip tai būtų įdomu sužinoti kokį atsakymo variantą pasirinkote ties situacija su Jono verslu. Ar tai šeimos verslas ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiogas* @ 2011 12 09, 11:58)

o kaip gaut Zaborskienes tel koki nors.. nes noriu su ja individualiai tartis.. nes kai skambinau tuo nr, sake, jei nebestudentas, tai negalima eit sportuot.. seniau galima buvo.. kodel dabar ne doh.gif juk moki lt uz tai.. o man ten salia namu visai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 12, 15:22)
o kaip gaut Zaborskienes tel koki nors.. nes noriu su ja individualiai tartis.. nes kai skambinau tuo nr, sake, jei nebestudentas, tai negalima eit sportuot.. seniau galima buvo.. kodel dabar ne  doh.gif juk moki lt uz tai.. o man ten salia namu visai  verysad.gif

O tai gal nueiti reikėtų ten ir vietoje pasikalbėti. Telefonu mažai kas ką pasako.
Atsakyti
labas dalyves, gal kuri turit visuomenes sveikata neakyvaizdiniam?
nelaikiau kolio laiku, susitvarkiau leidima perlaikyti kitu laiku, dabar bludiju moodlej, o tai keli skyriai i koli ieina? pirmi 4 ar 5? dabar matomi 8 berods
ir ar as nerandu ar ten reikia skaidres stebeti ir konspektuotis - nes parsisiusti nera ka is pagrindines medziagos? ar as kazko ten nerandu?
Atsakyti
su mielu noru priglausčiau Jankausko Audiovizualinio meno konspektus,rašytus jūsų. Pati gan sąžiningai lankiau, tik nesižymėjau. Tikiuosi galėsite pagelbėti ! 4u.gif
Atsakyti
Turiu informatikos knyga. Gerai paieskojus rasciau ir daugiau iv. medziagos. Studijavau psichologija, baigiau pora kursu, taip kad tolimesniu kursu medziagos nieko neturesiu. Visa info per az 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas laikėte Zuzevičiūtės Mokymosi poreikių tyrimų egzaminą? Gal turite klausimus? unsure.gif Būčiau labai dėkinga, nes neįsivaizduoju kas bus egzamine, labai plati medžiaga doh.gif
Atsakyti
Gal kas nors galite pažiūrėti ir pasakyti kelintą valandą ir kokiame pastate bei auditorijoje vyks gamtamokslinės pasaulio sampratos konsultacija?
Išsinaudojo limitas ir negalėsiu iki rytojaus prisijungti prie FC. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2012 01 05, 16:40)
Gal kas nors galite pažiūrėti ir pasakyti kelintą valandą ir kokiame pastate bei auditorijoje vyks gamtamokslinės pasaulio sampratos konsultacija?
Išsinaudojo limitas ir negalėsiu iki rytojaus prisijungti prie FC. doh.gif

Taigi, spauskite daug kartų enter ir įleis. Neįleidžia daugiausiai ne dėl to, kad išnaudojot limitą, o dėl didelių prisijungusių srautų. Daug kart reik bandyt ir įeini, per 6 metus jau šitą sistemą atkaliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 01 05, 17:29)
Taigi, spauskite daug kartų enter ir įleis. Neįleidžia daugiausiai ne dėl to, kad išnaudojot limitą, o dėl didelių prisijungusių srautų. Daug kart reik bandyt ir įeini, per 6 metus jau šitą sistemą atkaliau biggrin.gif

Aš pamenu jau pirmais metais perpratau kaip prisijungti biggrin.gif Vieną vakarą trūko kantrybė, "užguliau" ENTER ir žiūriu įsijungė biggrin.gif Kitą kartą pasiteisino ir valio smile.gif
Atsakyti
Zinau as sita bajeri, kad per registracija taip buna, tada spaudi daug kartu enter ir galiausiai ileidzia. Bet dabar ne tas atvejis. Kai uzkrautas serveris ir bandai jungtis, tai is karto ismeta lentele, kad virsytas limitas, tada galima enter spaudinet. O dabar mane is karto prijungia, bet rodo pranesima, kad tuoj jus atjungsime, nes virsytas dienos limitas ir negaliu jokiu dokumentu atsidaryt.
Vakar irgi taip buvo, tai galejau normaliai prisijungti tik 24val, kai prasidejo naujas limitas. Man kazkodel staigiai limitas issinaudoja kai su telefonu narsau po fc.
Atsakyti
Gal kas nors gamtamokslinę turi/turėjo šį semestrą? 4u.gif
Atsakyti